|
Bildirim
Hani yasakti ucuslar Allahim sana geliyorum
|
Hocam Allah aşkına şu konuda yalan konuşmayın. Uçak bildiğin tarifeli uçak.
Baktılar riskli insanlar var, duyulsa siz neden hala tahran'dan uçuyorsunuz diyecekler. İş ciddiye binince tahliye ediyorduk diyorlar, planlıydı diyorlar. Yahu uçak İstanbul'a az kalsın iniyordu. Neyin tahliyesi? Çin'den tahliye yaparken, askeri uçak ile sağlık personeli tam koruma ile gider. İran'dan tahliye olunca THY almaya gider. Sen buna inandın mı? Tahliye yalanına inanan saftır. |
Yüzyılın en kötü ülke yönetimi kimse kusura bakmasın. İrandan uçak kabul etmek nedir yav ? Yeter artik ulan
|
Madem zaten karantinaya alınacaklardı ne oldu da İstanbul'a giden uçak alelacele geri dönüp Ankara'ya indi?
|
Olum esrar çekip mi geçiyorsunuz klavyenin başına?
İranda mahsur kalmış Türk vatandaşlarını taşıyan uçak. Hemen karantinaya alınacak daha hasta oldukları da kesin değil. Ne yapalım orada mı bırakalım insanlarımızı? |
Seni bırakırız o zaman tamam aklımızda olsun.
Bi bitmediniz anasını satim arkadaş. |
Şehir hastaneleri boş kalmasın para lazım para ölecek gençler ölecek milyonlarca insan ve yastık altına attıkları(tabi varsa) dövizleri ve altınları lazım herşey ümmet için.
Smoothie ve zırhlı mercedes ile. |
Ne nesli birader? 40'ına merdiven dayamış mühendisim ben. Yok nasıl nesil yetişiyormuş? sorulara bak. Ben sana cevap vereyim, canavar gibi nesil yetişiyor. Sorgulayan, yeri gelince devletine hesap soran bir nesil. Hepsinin başımın üstünde yeri var. Sorun gençler sorun! şüpheniz varsa sesiniz çıksın.
Gelelim olaya. Şimdi sen trt haber tahliye deyince inandın mı? Allah sana akıl vermiş, sorgulayabilesin diye. Çin'den tahliye yaparken herşey planlı, askeri uçak ile biyolojik saldırıya dahi korumalı personel Ankara'dan devlet erkanı ile uğurlanıyor. Tahran'dan tahliye edilirken thy uçağı ile normal personel alıp geliyor. Ne hikmetse uçak tarifeli, bir de İstanbul'a yolunda inmek üzere iken Ankara'ya dönüyor. Sen şimdi diyorsun ki buna inanalım, bu da bir tahliye uçuşu. Hocam bu kadar saflık olmaz, hala planlı tahlye diyorsan sen art niyetlisindir. Bu kadar net! Bu arada hala havada Tahran-İstanbul uçusu yapan tarifeli uçak var. Şimdi bu da sana göre tahliye operasyonu(!) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|