Şimdi Ara

Koronavirüs vaka tablosu yayınlandı: 60 binin üzerinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koronavirüs vaka tablosu yayınlandı: 60 binin üzerinde

Omicron varyantının etkisiyle vaka sayısı yüksek seviyede seyrediyor. Dün 68 bin ile rekor kıran yeni vaka sayısı bugün bir miktar düşerek 63 bin seviyesinde gerçekleşti. Son 24 saatte 63.214 yeni vaka tespit edildi, 157 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili paylaşımında şunları söyledi:

“Omicron kaynaklı vaka artışları hastanelere henüz benzer düzeyde yansımadı. Fakat bu varyantın diğer varyantlarla karşılaştırıldığında daha az hasta ettiğini söyleyebilmek için elimizde yeterli veri yok. Hastalığı hafif geçiririm düşüncesiyle tedbirleri asla ihmal etmeyin.“

Ayrıca Bkz.Türkiye'de koronavirüs karantina süresi 7 güne düşürüldü

Karantina süresi 7 güne düştü

Türkiye’de son Bilim Kurulu toplantısının ardından karantina süresinin 14 günden 7 güne düşürülmesine karar verildi. Ayrıca hatırlatma dozu olmuş kişiler Covid-19 pozitif kişiler ile temaslı durumunda olması halinde karantinaya alınmayacaklar. Son 3 ayda hastalığı atlatmış temaslı kişilere de karantina uygulanmayacak.

Vaka sayısındaki artış nedeniyle okullarda yarı yıl tatilinin öne çekilebileceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı bugün bir duyuru yayınlayarak yarı yıl tatilinin 24 Ocak’ta başlayacağını ve tatilin öne çekilmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.

• Abd ve avrupada bizden daha çok vaka var ama kapatamıyorlar. O kadar karşılıksız para basmalarına karşın kapatamıyorlar. Kapatamazlar.

Kapattık ve herkesi aşıladıkta ne oldu? Hiçbirşey. Ağır bir grip sadece. Bağışıklığı zayıf olan aşı olsun olmasın kurtulması her gripal enfeksiyonda zordur.

Belli güç odakları 2 senedir dünyayı iyi sömürdü. Gözlerini toprak doyursun cehennemde ateşleri bol olsun.
  • Para olmayınca kapatamıyoruz diyeceği yerde “dikkat edin” diye çocuk uyarıyor. Kimlere kaldık anasını satayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Online gelmediği sürece çok da umrumda değil açıkçası vaka sayısı adamlar 100k da olsa kapatmayacak gibi duruyor neye dayanarak bu tarz açıklamalar yapıyorlarsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gündemden silindi gitti insanlar aç aç

• Hiçbir ek önlem alınmamış durumda iken,
    günlük vaka sayısı 1 haftada uçarak artarken,

sonra birdenbire 3 gün boyunca 60binlerde kalır mı?

istatistik bilimine aykırı, bariz yalan..

• "Omicron kaynaklı vaka artışları hastanelere henüz benzer düzeyde yansımadı." Biri sayın bakana tedbir kelimesinin ne anlama geldiğini acilen anlatmalı. Sayın bakan, hastanelere yansımadan harekete geçmeye tedbir denir. Hastanelere yansıdıktan sonra bir şeyler yapmanın bir manası olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 7 Ocak 2022; 20:24:31 >
  • Reis çok hızlı artırdınız diye kızdı herhalde 60k da takıldı.

• ben de koronayim, dun ogrendim, bana gecmis olsun, tesekkurler.

• ppobelter kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanda kapanma imkansız paramız yok cıkıp milleti kandırmaktan başka hiç birşey edemeyiz amerika şöyle cin böyle almanya şöyle diyerek avuturuz ama önlem alamayız neden kasada para yok kapansak devletin bakacagı en fazla üc gün sonrası yok keza para olsada kapanmaz vergi almadan yapamazlar...

• ppobelter kullanıcısına yanıt
    Abd ve avrupada bizden daha çok vaka var ama kapatamıyorlar. O kadar karşılıksız para basmalarına karşın kapatamıyorlar. Kapatamazlar.

Kapattık ve herkesi aşıladıkta ne oldu? Hiçbirşey. Ağır bir grip sadece. Bağışıklığı zayıf olan aşı olsun olmasın kurtulması her gripal enfeksiyonda zordur.

Belli güç odakları 2 senedir dünyayı iyi sömürdü. Gözlerini toprak doyursun cehennemde ateşleri bol olsun.

• Heralde geliyor tekrar kapanis bilemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • New Year's wave Enjoy.

• Xd

• Arkadaş bugün adam yolda dukkanlarin orada öksüre öksüre yürüyor arkadaşı sen covidsin neden evde değilsin diyor ben buradan büyük ihtimal bulaştı bende bunlara bulaştırma ya çalışıyorum diye gülüyor

• Turkiye 1 gunluk kapanmayi bile kaldiramayacak vaziyette, ulkenin ekonomisi frensiz şekilde bayir aşaği. Gunde 100bin vaka bile olsa kapanmaz.

• Senden başka kimse çözemez bu olayları. Senin kadar yüce olmak gerek. :)

• Arkadaş sana gerekli cevabı vermiş. :)

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Ne zaman doğru söylendi ki? Artık ülkede inanacak hiç birşey bırakmadılar. Din de dahil.

• Mettzell kullanıcısına yanıt
    Covid'in çakma bir salgın olduğunu ya da salgın görüntüsü arkasında başka bir iş döndüğünü en bilinçsiz kişiler bile artık anlamaya başladı bi sen bir de arkadaşın anlayamadı :) 60bini yazan medyacı klavyede yanlışlıkla 160bin yazsa şimdi sonumuz geldi diye parmaklarını ısırır mısın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.