Şimdi Ara

KORONAYI ZENGİNLER YAYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakin ben fakirim 3 4 senedir il sinirlarindan dışarı adimimi atmadım

Ama zenginler öyle mi

Hadi gidelim gezelim hayati yasayalim diyip ucaklarla fıttik fıttik geziyorlar sonra korona neden yayiliyor

Zenginler zaten meyve kuruyemis et yemekten guclu bunyeye sahip onlara korona napsin olan garibanlara oluyor turist geliyor istanbulda yiyip icerken benim gariban temizlikci ablama bulastiriyor kadincagiz gidiyor komsusuna geciriyor vs vs

Ucak biletlerinin hali ortada orta-üst ve üst sinif haric kimsenin gezdigi ettiği yok dolayisiyla bu korona denen illet zenginlerin k.clarinin ustunde oturamamasi yuzunden yayiliyor kim ne derse desin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza noldu la boyle konular acmazdin ras al ghul tarafindan kovuldun mu

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    KORONAYI ZENGİNLER YAYDI

• Şaka bir yana hakkaten koronadan ölen milyarder yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk bak milyarder demiyorum ben

Diyorum ki orta üst ve ust sinif yani yurt dislarinda fink atanlar yaydi bu illeti

Sahsen ben sehir devleti baskani olsam mesela kimseyi sokmazdim sehre kolay kolay ama devletler fazla buyuk hantal ve aptal zenginlerin oyuncagi olmus durumdalar

• Milyarderle senin benim vurunduğum aşı bir değil ki zaten

• Up

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Takılıyorum be Hamza rahatsız ettiysem kusura bakma

• Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt

np KORONAYI ZENGİNLER YAYDI 

• Hocam en komiğide 100-200 vaka varken tüm fenomenler, zenginler twitterda evde kal bilmem nede kal diyip luppo almaya giden dayıyı hacıları filan eleştiriyolardı. O yaz baktım vaka 10-20k olmuş bunlar sahillerden otellerden instaya post atıyo XD

• Önceden şirketleri, taşınmazları, diğer ülkelerin parasını savaşla değersizleştirip toplarlardı. Şimdi sonuçlarını öngöremedikleri için savaş yemiyor. Kasıtlı bir şekilde tedarik zincirini kırıp global kriz yarattılar, daha da derinleşecek. Çin bilerek üretmiyor, stokçuluk yapıyor. Tüm dünyayı öyle bir hale getirecekler ki ne sunsalar yalvara yalvara kabul edeceğiz. Ne şanstır ki en çok da bizi vurdu bu iş tüm dünyada. Şansımı...

• Milyarderler aşı vuruluyor mu, esas soru :) George Soros'u aşı olurken, 2 doz, gören var mı ? Bill Gates ? Warren Buffet ? Haberlerde "Buffet aşısını oldu" haberleri değil, VİDEO. Dünyanın en zengin adamı, dünyanın en amansız virüsüne aşı ile darbe indiriyor, VİDEO su cekilmiyor :) Hadi onları geçin. Türkiye deki 42 milyon kadının simgesi sayın Emine Erdogan'ın "aşı oldu" görüntüsünü de boşverin, "aşı oldu" diye haberleri cıktı mı ? Cıkmadı. Bu durumda ben 42 milyonun simgesi bayan Erdoğan 'ın aşı olmadığı sonucuna varırım. Karşı çıkan var mı :)

• Haklısınız bu konuda. Benim de ailem ısrar etmese kesinlikle olmazdım

• aşı ne yapıyor olabilir ki?

• Biz de senin aşı olmadığına inanmıyoruz, bence sen aşı oldun ama numara yapıyorsun. Aşı olmazken çekilmiş video var mı? KORONAYI ZENGİNLER YAYDI 

• Anne-babalar özellikle anneler cocukları koruma amacıyla kimi şeyler yapar. Özellikle doktorlar ne derse onu yapar. Cocuklar, kadınların güçsüz yönüdür. Bir doktor, "cocugunuza 15 doz XXX aşı tedavisi uygulanmazsa ilerde sakat kalır, felç geçirir" şeklinde annenin içgüdülerine seslenir ise, anne 15 doz XXX aşıyı anında onaylar. Gizli de olsa, cocuguna 15 doz XXX aşıyı yaptırır. Bunun yaşanmış bir örneği var mı ? Var. Ben :) Ben çocukken doktorun teki annemi "cocuğunuz ilerde felç geçirir" gibi bi çakma sapan ötesi gerekçe ile bana 15 doz aşı yazdırmıştı! Yanlış anımsamıyosam (6-7 yaşlarında cocugum sonuçta) 2 haftada 1 belden aşı vurulmaya gidiyordum. bir sedyeye sırt üstü uzanıp beli sıyırıp büyük bir şırınga ile içinde ne olduğu neyi iyileştirdiği belirsiz bir sıvıyı enjekte ediyorlardı Tüm insanlar içgüdüsel olarak igneden korkar. Ben de korkuyor + igreniyordum. İgne girdiğinde büyük acı veriyor ağrı yapıyordu. Eve giderken adımlarımı zor atıyordum. Bu, ilkokulda yine zorla vurulan sanırım adı kızamık aşısından önceydi. Bu şekilde çakma sapan gerekçelerle bu sıvıları doldurdular. İlkokuldan sonra bir kez de kendi isteğimle, askere gitmeden önce grip aşısı oldum, hem de parasını da kendim ödedim. Üni mezunu bi arkadaşın dolduruşu ile oldum o aşıyı da. Asker sonrası iş yaşamına atıldıktan sonra bir daha ne aşı ne ilaç aldım. Sonradan uyandım. Benim de bilgisiz (Arapça "cahil" in Türkçesidir) bilinçsiz (Arapça "akılsız" ın Türkçesidir) dönemim oldu dolayısıyla.

Sonuç: Çevre, arkadaş, anne-baba, bunların dedikleri ile yargılara varmamak, gövdenize sıvılar sokmamak gerektiğini düşünüyorum.

• Evet, me-re-ne-a aşıları ise tescilli biyolojik silah KORONAYI ZENGİNLER YAYDI 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.