Şimdi Ara

Korsan Oyun İndirirsen Bilgisayarında Mining Yaparlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
11.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar başlıkta okuduğunuz gibi korsan oyun indirirsen bilgisayarında mining yaparlar diyenler var, bir şehir efsanesi bu öyle bir şey yok diyenler var. Nedir bunun aslı?

Edit: Açtığım konuyu sebepsiz yere kaldırıp, konu öldükten sonra yayına alan admin'e teşekkürlerimi iletiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semmellow -- 12 Eylül 2020; 23:46:22 >

• Korsan oyunlarda hiçbir imzası ve güvenilirliği olmayan yazılım kullanılıyor. Zaten birçoğu antivirüs programının da kapatılmasını istiyor. Yazılımı yazan adam isterse at koşturur ilgili bilgisayarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 11 Eylül 2020; 1:20:52 >
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Ben zaten korsan oyun vs. kullanmıyorum. Merak ettiğim ''isterse at koşturur'' diyosun ya virus programları vs. bunu halledebiliyor mu bunu?
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    Virüs programları belirli noktaları her zaman yakalar ancak gene de yazılımda hiçbir şey yüzde yüz olmaz, en güvenlisi hiç kullanmamak.

Bu arada ilk mesajımda sizi hedef almamıştım, mesajı tekrar okuyunca üslubumun o şekilde anlaşılmasına yol açtığını fark ettim. Kusura bakmayın, editliyorum
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Zaten korsan hep sıkıntılıydı bana göre, korsan kullanıpta böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu hiç onu merak ettim.
  • Güvenilir yerden indirirseniz problem olmaz.
  • Bilindik grupların crackleri sıkıntı yaratmaz, isimlerini lekelemezler kolayla mining vs muhabbet olursa illa yayılır netde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam'e Korsan Oyun Eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilindik korsanlarda sorun olmaz. 2017 den beri antivirüssüz bilgisayarıma yüzlerce oyun indirdim orjinal - korsan - yama - patch herşeyi . hiçbirşey olmadı.

• Babanın hayrına cracklemiyor. Ekstrasıyla birlikte geliyordur. Keylogger ya da mining virüsü olarak.

• sistemi en çok zorlayacak orijinal oyunlarda gayet sakin çalışan bilgisayarım korsan oyun yükleyince uçuşa geçiyor. birkaç oyunda buna denk geldiğimden beri korsan oyun yüklemiyorum.
  • Aslında crack yapandan çok onu yayımlanan moderatörlerden korkmak gerek varsa bi keylogger ya da mining büyük ihtimal grup değilde site yönetimi tarafından koyulması daha mantıklı grup koysa kesin foyaları çıkardı

• darth hede kullanıcısına yanıt
    Örnekleri merak ettim
  • Eski bilgisayarımda 2010-2016 arası ne bulursam indirirdim korsan oyun,yazılım,müzik vs vs vs.
    Sonra uzun bir süre bilgisayarsız kaldım,15 gün önce yeni laptop aldım ilk defa orjinal yazılımla falan.
    Şimdi para verseler,ömür boyu oyun oynamayacağımı bilsem korsana elimi sürmem.
    5-6 sene önce antivirüs yazılımına 200 lira para vericeksin deseler inanmazdım,ama onu bile yaptım korkudan artık 😔

• 20 yıldır korsanın bir zararını görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yillik pc hayatimda 1 kere bile korsan dosya veya programdan virus kapmadim, siz nasil kapmayi basariyorsunuz yahu
  • 2006 yılından beri pc kullanırım korsan yazılım oyun vs indiririm daha hiç virüs yemedim

• Bende bu yönde düşünüyorum

• Korsan kullanıpta büyük bir sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?

• Malum ablanın yerinde bi sıkıntı yaşayan görmedim. İsimlerini lekelemek istemezler çok büyük kitlelere sahipler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.