Şimdi Ara

Korsan oyun yüzünden bilgisayarım bozuldu servislik oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran kartının zaten gideceği varmış. Mining dalgası ekran kartını anında bozacak birşey değil.
  • Kasayı yan yatır ve ekran kartına balgam at.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsan oyun bilg bozmaz..korsan candir can.

• Ah şu cilgin turkler buradada karsima ciktilar

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    scene? cs rin ru'da paylaşıyor adamlar ne scene'i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaranbjk

Aynen everestti kardeşm, okuduğum yorumlara göre kalitesiz olduğu söyleniyor senin bir tecrüben var mı bu ürün hakkında?

Alıntıları Göster
    Everest kullanip pcden anlıyorum diyor bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuhahaha iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

scene? cs rin ru'da paylaşıyor adamlar ne scene'i

Scene olması için ne gerekiyor homca?

scene olması için herhangi bir websiteleri, onlara ulaşacak falan hiçbir yer olmaması lazım. yani gerçek hayatla bağlantıları yok. çünkü scene üyeleri dünyada didik didik aranıyor FBI tarafından

bak mesela bu siteden scene gruplarını aratabilirsin.

http://predb.me/

fckdrm yazınca hiçbir sonuç çıkmaz, ama STEAMPUNKS yazarsan onların yayımladıkları oyunlar çıkar.

• thundercry kullanıcısına yanıt
    Peki bu adamlar paylaşımları nerelerden yapıyorlar.Mesela codex soul calibur 6 crack'ini nereden yayınlıyor?

Yayınladığı zaman yeri tespit edilemiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

Everest kullanip pcden anlıyorum diyor bir de

Alıntıları Göster
    Uygun fiyatlıydı aldım ne alakası var anlayıp anlamamakla, ben haber editörü falan miyim bana ürün mu gönderiyorlar sanki her güç kaynağını deneyip test etme şansım mi var.Deneyip görüyoruz işte.

• Yok Crysis
    normalde scene yayımları asla dışarı çıkmaz. scene üyeleri sadece öbür scene üyeleri kullansın diye bir programı crackler ya da bir diziyi yayımlar. ama scene'in içinde öbür insanlar da kullansın diye yayınlanan şeyleri dışarı sızdıran insanlar var. bu insanlar "topsite" dediğimiz serverlere yüklüyor yayınlanan şeyi. topsiteler'in sahipleri olan kişiler (kurye diyoruz bunlara) de bunları bizim bildiğimiz torrent sitelerine veriyor. buradan da bizlere ulaşıyor.

olayı gösteren şema:

Korsan oyun yüzünden bilgisayarım bozuldu servislik oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 11 Kasım 2018; 13:2:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

normalde scene yayımları asla dışarı çıkmaz. scene üyeleri sadece öbür scene üyeleri kullansın diye bir programı crackler ya da bir diziyi yayımlar. ama scene'in içinde öbür insanlar da kullansın diye yayınlanan şeyleri dışarı sızdıran insanlar var. bu insanlar "topsite" dediğimiz serverlere yüklüyor yayınlanan şeyi. topsiteler'in sahipleri olan kişiler (kurye diyoruz bunlara) de bunları bizim bildiğimiz torrent sitelerine veriyor. buradan da bizlere ulaşıyor.

olayı gösteren şema:

Bilgi için teşekkürler.Hep merak ettiğim bir durumdu.

• başaranbjk B kullanıcısına yanıt
    Virüslü bir mirror olabilir mi? Fitgirl'ün kendi sitesinden mi indirdin ki?
  • İşte pırıl pırıl bir beyin.
  • Korsan oyun yükleyince arka planda coin kasmak için trojan yazılımlar da yükleniyor pc nin tüm gücünü kullanıyor sistemin tam olarak nedir senin

• Fitgirlde bitcoin olmaz, olsaydı fitgirl yerine başkasının repacklerini kullanırdık. Eski bilgisayarımda athlon + 4gb ram vardı, cpu+ram %99 dolardı. Şimdi i5 7300hq + 8gb ram var hala %99 yükleniyor. Değişen hız oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taa windows 98 zamanlarında cpu/gpu yakan virüsler vardı, o zamanlardan beri ısı koruması var, daha tehlikeli hale gelmeden kendini kapatıp soğuyana kadar açılmasına izin vermiyor bilgisayar, yani imkansız bir oyun yüzünden bozulması.

Ayrıca oyunun setupı gpu yu aktive bile etmez zaten. Anca HDD full olmuştur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaranbjk

Uygun fiyatlıydı aldım ne alakası var anlayıp anlamamakla, ben haber editörü falan miyim bana ürün mu gönderiyorlar sanki her güç kaynağını deneyip test etme şansım mi var.Deneyip görüyoruz işte.

Alıntıları Göster
    Dandik psu. %100yüke dayanamamis pc cortlamis sen hala

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.