Şimdi Ara

Korsan oyun yüzünden bilgisayarım bozuldu servislik oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle çok oyun oynayan birisi değilim bir futbol bir FPS birde açık dünya oyunu indiririm üç oyun yeter bana. Önceden hep orjinal alırdım ama son bir senedir krizden dolayı korsana yöneldım. Şöyle düşündüm, bir sene oynarım korsan bir sene sonra zaten oyunun fiyatı yarı yarıya düşer neredeyse bende gider ozaman orjinal alır yapımcının hakkını veririm diyordum.Neyse bir iki repack indirdim üçüncü oyunu kurarken repack kurulumu PC kaynaklarını aşırı zorladığı için mi bilmiyorum ( CPU HDD gpu full %100 çalışıyordu.) Ekranda görüntü bir iki saniye gitti Boyle piksel piksel bir görüntü oluştu.Sonra düzeldi.Hemen kurulumu kapattım reset attım problem yok gibiydi o an için.Aradan çok geçmedi PC bir gün hiç açılmadı.Servise verdim, ekran kartı arızalanmış.Yazik günah daha 6 aylık PC.Keske orjinal alsaydım, neyse ki garantisi var.Bu arada çok meşhur bir repacker in sitesinden indirmiştim.Allah cezasını versin onun.Korsan oyun kul hakkı, Allah belamizi verdi işte.

• senin beceriksizliğin
  • hocam sen niye simdi repack yapana laf atiyon ki

sikinti olmasa oyununu oynicaktin hic laf yapmadan ama

isine gelince ne guzel

isine gelmeyince saydir gitsin
  • dandik bilgisyarmış demek bi repack ile yandıysa
  • Bilgisayarcı seni yemiş. Oyun - uygulama yüklerken ekran kartı bozulmaz.
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Admini egm ye ve dh yönetimine şikayet edin bizi korsan oyun oynamaya teşvik ediyor
  • Garip.

FitGirl repacklarında en fazla hdd 100 kullanılıyor hadi şansına dosyalar unpack edilirken hdd bozulsun diyelim oda pixelleme yani artifact e sebep olmaz.

Bugüne kadar repack kurup ilk defa pc si bozulan gördüm oda seninki.

Rg mekanik corepack yada kaos krew indir fitgirl e alternatif olarak.

Şimdiki pc me 2013den beri korsan oyun yüklerim bana mısın demedi.

Megaman 11 ve fm 2019 kırıldı bu arada fckdrm isimli yeni bir scene çıktı ortaya.

Hitman 2 yide çıktığı gibi kıracaklar galiba.

Darısı tomb raider e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemin oyuncu bilgisayarı ise cpu %100 kullanılmaz, gpu hiç kullanılmaz, sadece hdd %100 kullanılır buda sistemde kalıcı bir zarar oluşturacak durum oluşturmaz.
  • Ben çok fazla repack yükledim benim çöp hddye onu yüklerken oyun oynayıp müzik dinlediğim bile oldu. Şu durumda zarar görebilecek tek şey harddiskin. Diğerlerinin ihtimali yok hocam.
  • yükleme yaparken ekran kartı bu doru olamaz
  • Popüler olmayan ve torrenti eski olan oyunların bozuk veya virüs olma ihtimali yüksek oluyor.Yenilerden indiriyorum.
  • BlackBox veya fitgirl kullan. Kendi sitelerinden veya zamundadan indir.
  • Bilgisiyardan anlamayan cahil beyanı.
  • Yılların korsancısıyım. 10 sene önce aldığım ve hiç orjinal oyun görmemiş pc'm bile şimdi çalıştırsam harıl harıl çalışır. Sadete gelirsek hocam hiç korsana bulaşmadıysanız, bulaşmayın. Ben şuanda 3 senelik laptopa sahibim orjinal kullanmaya özen gösteriyorum.
  • yapımcının hakkını verecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Garip.

FitGirl repacklarında en fazla hdd 100 kullanılıyor hadi şansına dosyalar unpack edilirken hdd bozulsun diyelim oda pixelleme yani artifact e sebep olmaz.

Bugüne kadar repack kurup ilk defa pc si bozulan gördüm oda seninki.

Rg mekanik corepack yada kaos krew indir fitgirl e alternatif olarak.

Şimdiki pc me 2013den beri korsan oyun yüklerim bana mısın demedi.

Megaman 11 ve fm 2019 kırıldı bu arada fckdrm isimli yeni bir scene çıktı ortaya.

Hitman 2 yide çıktığı gibi kıracaklar galiba.

Darısı tomb raider e.
    Dostum bitcoin miner virüslü çıktı repack, lisanslı bitdefender antivirus bu şekilde uyarı verdi fakat ben dikkate almadım korsan olduğu içindır dedim.Çoğu korsan kullanan kişilerin fitgirl ı övdüğü ve güvendiği için bende umursamadım.Fakat kurulum yaparken cpu hdd ve ekran kartı yüzde yüz oldu pc kitlendi hatta.Bu arada işlemci çokta kötü değil i5 7500 ayarında bir işlemci quad core.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.