Şimdi Ara

Korsan oyun yüzünden bilgisayarım bozuldu servislik oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahahah velet ağlaya ağlaya küfretmeye başlamış herkese.yazık lan bebeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaranbjk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Niye kudurdun şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Sistemin oyuncu bilgisayarı ise cpu %100 kullanılmaz, gpu hiç kullanılmaz, sadece hdd %100 kullanılır buda sistemde kalıcı bir zarar oluşturacak durum oluşturmaz.
    İçine miner gömmüşlerse CPU ve GPU'yu %100 görmüş olması normaldir.
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    knk bende yönetici olimmi
  • Hocam miner'i setupa değilde oyunun crack'ine gömüyorlar genelde, setupta hiç duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calientee

knk bende yönetici olimmi
    Knk mi

tanisiyor muyuz beyefendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

Knk mi

tanisiyor muyuz beyefendi

Alıntıları Göster
    hayır ama tanışırız canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Hocam miner'i setupa değilde oyunun crack'ine gömüyorlar genelde, setupta hiç duymadım.
    Tam olarak setupa miner gömülebiliyor mu bilmiyorum ama konuda bahsedilen semptomlar minerı işaret ediyor. Yok öyle değilse zaten bilgisayarın bozulacağı varmış, tesadüfen setup sırasında denk gelmiş. Başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum.
  • önce korsan antimalware ve antivirüs kurmalıydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Kasım 2018; 20:10:15 >
  • Yıllarca torrent kullandım hiç başıma böyle bir şey gelmedi, siz nasıl başarıyorsunuz bunu becermeyi.
    (Tabi şu an sadece orijinal kullanıyorum, onuda söyleyeyim de, küfür yemeyeyim.)
  • İyi olmuş

• Hocam ciddi olarak soruyorum Repack indirdim demişsin FitGirl repack mıydı indirdiğin oyun ?
  • Yıllardır korsan oyun yüklerim daha bir şey olmadı.Bence senin bilgisayar gidiciymiş buna denk gelmiş.

Edit:Abov konu karışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 10 Kasım 2018; 20:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calientee

hayır ama tanışırız canım

Alıntıları Göster
    tanısalım tabi
  • Aga bakın şimdi, fitgirlin setupları fazla sıkıştırma içerdiği için unpack esnasında hdd/ssd yada işlemciye %100 yüklenir. Ama setuplarında malware yoktur.

Sadece sitesinde browser tabanlı çalışan bağış amaçlı mining olayı vardır ki onunda setup veya oyunla alakası yoktur. Girip bakabilirsiniz sitesine.

Diğer bir konu sitesinden indirmeyip belli olmayan sitelerden fitgirl diye düzenlenmiş ama alakası olmayan bir setup veya oyun indirilmesi malware sokabilir. O yüzden kızın kendi sitesinden indirmek daha mantıklı.

Diğer bir olasılık ise bir ara 3dm nin crackleri malware barındırdığı söyleniyordu. Fitgirl ise onun cracklerini repack ediyor mu bilmiyorum.

En sağlıklısı başlığı açan arkadaş torrenti veya indirdiği yeri paylaşırsa belki açıklığa kavuşturabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda sadece mobilde gta sanandreasa para verdim o da ios kullandığım ve merak ettiğim için. Onun haricinde hep korsancı takıldım. Pc m hiç kafayı yemedi helal olsun. Ne yaptıysan söylede yapmayalım. Merak ettim :))

• Güç kaynağı everest ' miydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olası bir olay yıllar önce usenet kullanırken benim de başıma gelmişti gerçi ekran kartımı yakmamıştım durumu farkedip müdahale etmiştim.

Böyle şeylerin başınıza gelmemesi için
    1- scene, repacker vs ismine açılan sitelere itibar etmeyin genellikle sazan avı oluyorlar.
    2- seeder leecher toplam sayısı yüksek releaselara yönelmeniz lazım.
    3- bulduğunuz sitelerdeki yorumları bir göz atın şikayet var mj diye. Yorumsuz az yorumlu olanlarına şüphe ile bakın. Genellikle popüler sitelere yönelin.
    4- antivirüsünüz bir uyarı veriyorsa açıklamasına bakın , false positive veriyordur önyargısıyla kapatıp geçmeyin. (Hacktool vs gibi uyarılar genellikle sorun teşkil etmez ama diğerleri konusunda çok dikkatli olmanız lazım)Bir uyarı aldığınızda setup ya da ilaç dosyaları problem neredeyse virustotal gibi sitelerden çek ediceksiniz. Dosya çok büyük ihtimalle daha önceden upload edilmiş olacağı için hiç beklemeden bütün antivirüs programlarının dosya hakkında ne dediğini görebilirsiniz. Burada kaç antivirüsde temiz virüslü çıktığı oranına bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Bazı antivirüsler false positif vermeme konusunda başarılı özellikle onların ne dediğine daha çok dikkat etmeniz lazım bu listede.

Geçmiş olsun, anlıyorum moraliniz bozulmuş ama o küfürlü mesajlarınızı da silin başınız ağrımasın.

Ek not: minerlar genellikle ekran kartı yakmazlar yükte uzun süre çalıştırırlar kalitesiz güç kaynakları yüke dayanamayıp arıza verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortcahar -- 10 Kasım 2018; 21:22:09 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.