Şimdi Ara

Korsan W10 linki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi forumlar , freedos laptop aldım korsan w10 yüklemek istiyorum özelden link atabilir misiniz ? Teşekkürler ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jo8nson J kullanıcısına yanıt
    Forumda bu tür paylaşımlar yasak, sitesinden indirip yükleyebilirsin. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
  • Gitti gidiyor üzerinden çok cüzi bir ücrete orijinal win10 alabilirsiniz , indirme linkini de veriyorlar

Veremeyiz.Korsan yasak.

Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle ve Daz Loader ile etkinleştir sonra Windows 10'a yükselt. Şimdi UEFI olarak tekrardan temiz kurulum olarak Win 10 yükle al sana orijinal Windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Haziran 2016; 17:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle ve Daz Loader ile etkinleştir sonra Windows 10'a yükselt. Şimdi UEFI olarak tekrardan temiz kurulum olarak Win 10 yükle al sana orijinal Windows

yemiyormuş artık öyle duydum.
  • yer yer
  • dün iki tane yedirdim
  • Hocam bende şuan korsan win 8.1 var win 10 a güncelleme yazısı filan çıktı şimdi güncellesem yer mi acaba sonra ortada kalmayalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 29 Haziran 2016; 22:08:59 >
  • Açtığın konuda nasıl Windows 10 a gecmen gerektiğini yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Haziran 2016; 23:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Temmuzda bitiyor muydu bu numara?
  • Aynen 29 temmuz son

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.