Dış mekanlarda yapılan canlı yayınlarda (futbol müsabakaları gibi) canlı yayın araçları (sng) kullanılır, kameralardan gelen görüntüler bu araçta toplanır ve yayına hangi kameradan gelen görüntünün verileceği burada seçilir, ardından uplink çanağıyla yayın logosuz olarak genel merkeze gönderilir sonra genel merkez logo vs basarak uyduya geri gönderir ve biz de yayını alırız. Bu canlı yayın aracının logosuz gönderdiği yayın feed yayın oluyor bu yayın normalde dışarıya kapalı olur yani en azından digitürk feed yayınlarını dışarı kapalı yapıyor digitürk üyesi olsanız bile izleyemezsiniz yani özel frekans bilgisi ve şifreleme ile izlenebilir. Bazı kaçak yayıncılar nasıl oluyorsa bu yayına ulaşabiliyor ve direkt verebiliyor hatta kendi logolarını bile koyuyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar bu yayın kaynağını kimler el altından veriyor orası muamma. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Ekim 2024; 15:18:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Korsan yayınların sonu geliyor: Federasyon yazılım projesini tamamladı (4. sayfa)
-
-
İstediğiniz kadar yazılımcı toplasanız da yapmak isteyen o yayını yine yapar. Düzeltilmesi gereken onca şey varken ve hicbir önlem alınmıyorken, arapların kârı düşüyor diye önlem almanın adını siz koyun.
Aynen böyle devam edin ileride yayınları şifreli veya şifresiz bile izleyen kalmayınca ne yapacaksınız acaba!
-
Dünyada başarabilen yok ama biz başaracağız :), Kaçak yayın olmasın, abone artışı 100 bin bile farketmez, zaten kaçak izleyenlerin büyük bölümü o fiyatı istede veremeyecek kişiler. 3 dakikalık özetlerle bağ kurulamaz. 10 yıl boyunca sıfır kaçak yayın olsun, futbola ilgi nasıl düşer görürsünüz. Hayatın gerçekleri bunlar. futbol izleme maliyeti bizim gibi ülkelerin alım gücüne göre ve oyun kalitesine göre abartı şekilde yüksek.
Kaçakla mücadele etmenin en etkili yöntemi uygun fiyatla yasal yayını vermektir. Nedense Türkiye de bu hiç denenmiyor.
Hayırlısı bakalım.
-
Sen bugün korsan yayını kes emin ol yayın gelirinde %5 fark göremezsin. Benim alabilecek gücümde var paramda ama sistem yanlış. Siz insanları platformlara muhtaç bırakırsanız kimse birşey almaz. 2 3 sene içinde insanlar futboldan uzaklaşır sizde kendi kendinize oynarsınız. Önce kendinizi düzeltin ortak yayın getirin makul fiyat yapın parasını verelim izleyelim. Çamur gibi görüntülerle paramızla rezil etmeyin. Korsana devam 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim köyde toplasan 200 yetişkin erkek var yarısı okey oynuyor yarısı fotbolla alâkalı değil 30 kişi zor toplanır maç için kahvehanede. Beinsport kahvehane için verdiği fiyat 140 bin TL.
Adam hesap yaptı 10 TL'den çay satsa 2 devre 2 çay kişi başı %50 kârı beinsport verse ayda 12 maçtan 3600 TL yapar 10 ayda 36 bin TL yapar. 🤦🏻
Şu an yayın almadı yine aynı çatı satıyor. Herkeste inat tv telefondan bakıyor.
Bunlar aptal aptal aptal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar...korsan yayın dünya genelinde gerçekten tarihe karışırmı?...!!!...
-
mokkkk engellerler bi kişnesinlerde endamını görelim
-
Paramla abone olamadim muhatap yok gelicez yapicaz dediler gelen yok belkide 20 kere kayit actim cevap yok simdi kacak panel aldim kafam rahat 10 saniye geriden gelir ama saglam kafayla izlerim hadi cezalandirsin beni firma kendisi kacak yayina yonlendiriyor istemiyor yeni kullanici ceza meza hikaye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadasim ceza hikaye demisin ve yasal platform yeni abone istemiyo diye yazmisin mesajinda ancak kesinlikle abartmisin yawu zira polis evini basipta korsan IPTV izliyosun diye seni 1 veya 2 yil hapse carptirirsa sayet hayatin kayar dikkatini cekerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X