Şimdi Ara

Korsan yayınların sonu geliyor: Federasyon yazılım projesini tamamladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman Reed Solomon algoritması ile pixellere gömülebilir kod. Sonra kaçak yayın scan edilip anında ilgili hesap bloklanabilir.
  • scientia kullanıcısına yanıt

Görürsem söylerim. Korsan yayınların sonu geliyor: Federasyon yazılım projesini tamamladı 

• Korsan yayınların sonu geliyor: Federasyon yazılım projesini tamamladı
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    MÜZİK DİNLERSİNİZ TELİF HAKKIDIR O KADAR MÜZİSYEN ARANJÖR YAPIMCISI EMEK VERİR O ALBÜME MÜZİĞİN GELİŞİR YOUTUBEDA ÜYELİĞİİM VAR HELAL HOŞ OLSUN AMA FUTBOLA GELİNCE O DA KUL HAKKIDIR AMA AYDA 300 LİRA VERİRİM YAĞMURLU HAVADA MAÇ SEYREDEMEM ZIRT PIRT LİNK KESİLİR ODA YETMEZ HABERSİZ HAŞIRRTI BLEKBORD YAPARLAR GİZLİCE O KADAR PLATFORM VAR HER BİRİNE
    SENELİK 1800 VERSEN 6-8 BİN PARA EDER MİLLET YEMEYE EKMEK BULAMIYOR
  • BY DEPREM B kullanıcısına yanıt
    MAÇA NASIL PARA VERECEK ÜSTELİK ŞAMPİYONLAR MASA BAŞINDA BELİRLENİYORSA HER MAÇTA ŞİKE ORTAYA ÇIKIYORSA O KADAR PARAYI MİLLET NEDEN ÇÖPE ATSIN KUL HAKKI AMA SENİN ONA VERDİĞİN PARADA SENİN ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERMİYORSA LİG NEDEN PARA VERSİN MİLLET
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    ŞİMDİ SÖYLE KARDEŞİM TÜRKİYENİN PUANI KAÇ KAÇINCI SIRADAYIZ LİG TV GELDİĞİNDE BU TAKIMLAR AVRUPADA KAÇINCI OLMUŞ
  • Crauls kullanıcısına yanıt

Cahilce bir yorum. Ms bilerek engellemiyor. Bu sayede pazarda tekel konumunu sağlıyor. Bunu engellese piyasaya yeni rakipler girer. Adamlar zaten şu an dünyanın en büyük bir kaç şirketinden biri. Neden kendi bacağına sıksınlar?

• Muhammet_2 kullanıcısına yanıt
    Korsan yayınlar daha akıcı bunlardan.
    Ülkenin internet ortalaması afrika ile denk. Al bak şikayetlere. Ben normal tv abonesiyim zaten.

Hıhı tmm
  • BY DEPREM B kullanıcısına yanıt

Futbolda bir tane kazanan olur, diğerleri kaybetmiştir.

Eskiden milli takım İngiltere'ye gol bile atamaz, 7-0 8-0 gibi sonuçlarla yenilirmiş. Artık öyle şeyler yok, bu başarıdır diyorsan, sana göre...

Olimpiyatlarda en fazla madalyayı Çin, ABD, Avustralya, Japonya almış. Dört ülke de futbolda yok. ABD futbolu gereksiz görüyor diyelim, Çin becerebilse oynar. Belki bizim de futbola yeteneğimiz yoktur. Belkisi fazla zaten.

• Digitürk'e aylık xxx rakamı kazandıramam kimse kusura bakmasın.

Yapsınlar aylık 49.99 ₺ korsan izlemeyiz.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Microsoft bilerek gevşek tutuyor. Hem para alacağı yerden alıyor hem ürünlerinin yaygın kalmasını ve tekelliği garantiliyor.
  • scientia kullanıcısına yanıt

Yöntemlerinizi okudum. Kolayca uygulaması gayet mümkün. Ben de işin basit çözümlerini söyleyeyim. Yaşlı teyze üyeliği. 92 yaşında bir teyze, adam vursa hapse girmez. Korsan yayınların sonu geliyor: Federasyon yazılım projesini tamamladı 

Bu yayınları yapanların çoğunun babaannesi, anneannesi çulsuz. Yakalasan bile bir şey değişmez. 2 milyon borçla vefat etse bir reddi mirasa bakar. Bu da işin pratik kısmı.

Anlayacağınız, teknik olarak çözüm mümkün gözükse dahi, pratikte zor. Bu hırsızlığı yapmaya çok değdiği sürece yapan olacaktır. Çözüm, bunu yapmayı mümkün mertebe gereksiz kılmaktır. Ligin kalitesi ve fiyatla çok rahatlıkla hırsızlıkla mücadele edilebilir.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Abartma sende aw dışarda döner yiyemiyon o paraya artık geçen seneki fiyata ben razıyım ama bu sene pahalı adamlar 2 katına yükseltttiler fiyatı cep telefonuyla yayın açıyolar

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Hocam teknik olarak ne dediğinizi anlamadım ama seneler önce bir maç izlerken bu iptv zımbırtısından maçın spikersiz seçeneği bile vardı. Bildiğiniz ham stad sesiyle maçı izlemiştim. Çok ilginç gelmişti. Yani yayıncı kuruluşta bile olmayan bu seçenekle direkt görüntüyü aktarıyorlardı. Bahsettiğiniz durumla alakalı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.