Şimdi Ara

Korsan Yazılım Kullanmak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
9.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Her şey bir yana günah be gardaşım,

Kul hakkı ayrı onun affıda yok fakat işin dini boyutu ayrı o inanç meselesi vicdan meselesi

Not : Konuyu cevaplarda gördüğümde şaşırdım buradan hortçu arkadaşa selamlar

Alıntıları Göster
    Yahu herkes kendi maddi durumundan şikayetçi.

arkadaşlar adamlar oyun program film yapıyor, Almak zorunda değilsiniz. Paranız Yoksa Almazsınız.
    Yok internette varmış yok bilmemneymiş, Yani şimdi Galeri sahipleri kapılarını kiltlemeseler gidip adamların Arabalarını çalacaksınız öyle mi ?

Yukarıda korsan konusunda kendilerini savunanların hepsini hayretler içerisinde okudum ve güldüm. Bari komik olmayın yahu. Paran yoksa almayacaksın izlemeyeceksin kullanmayacaksın bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: fLeiN

arkadaşlar adamlar oyun program film yapıyor, Almak zorunda değilsiniz. Paranız Yoksa Almazsınız.
    Yok internette varmış yok bilmemneymiş, Yani şimdi Galeri sahipleri kapılarını kiltlemeseler gidip adamların Arabalarını çalacaksınız öyle mi ?

Yukarıda korsan konusunda kendilerini savunanların hepsini hayretler içerisinde okudum ve güldüm. Bari komik olmayın yahu. Paran yoksa almayacaksın izlemeyeceksin kullanmayacaksın bu kadar basit.

paramız yok ama kullanmak istiyoruz alternatif çözüm yolu göster o halde bizde kullanmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Orijinalden alıntı: fLeiN

paramız yok ama kullanmak istiyoruz alternatif çözüm yolu göster o halde bizde kullanmayalım.

Alıntıları Göster
    Alternatif çözüm yolları var hemen hemen her programın yaptığı işi yapan ücretsiz yazılımlar var.
    ücretsiz işletim sistemi bile var daha ne istiyorsunuz.
    Ayrıca canın çok pahalı bi yemek çekse gidip onudamı çalıcaksın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: protar50

Alternatif çözüm yolları var hemen hemen her programın yaptığı işi yapan ücretsiz yazılımlar var.
    ücretsiz işletim sistemi bile var daha ne istiyorsunuz.
    Ayrıca canın çok pahalı bi yemek çekse gidip onudamı çalıcaksın ?
    Bu çalmak değil. Kopyasını ediniyorsun ve yapımcının cebinden birşey eksilmiyor çünkü o adam korsan kullanmasa yine alamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bu çalmak değil. Kopyasını ediniyorsun ve yapımcının cebinden birşey eksilmiyor çünkü o adam korsan kullanmasa yine alamayacak.

Çalmaktır işte bu lafı dolandırmanın manası yok.Adam yazılımı üretirken emek ve para harcıyor,reklam masrafı ve diğer masrafları yapıyor.
    Ve buna göre bir fiyat belirleniyor,sen ise başkasının çaldığı ürüne para verip alıyorsun.Çalıntı telefon almaktan ne farkı var bunun?
    Çalıntı telefon aldığında sende sonuçta o telefonu çalmış olmuyorsun ama bu telefonun çalıntı olmadığını değiştirmiyor.
  • quote:

oda hırsızlık sende hırsızlığı savunuyorsun... ip adresin tespit edildi... evinden çıkma beklekolluk kuvvetlri seni almaya gelemiycekmiş araçlarında benzin kalmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

oda hırsızlık sende hırsızlığı savunuyorsun... ip adresin tespit edildi... evinden çıkma beklekolluk kuvvetlri seni almaya gelemiycekmiş araçlarında benzin kalmamış...

Alıntıları Göster
    Kullandığınız bütün dijital ürünler lisanslı mı ? Bütün yazılımlar.

• quote:

%100 lisanslı TURKCELL sağolsun... mp3'lerimi TURKCELL sayesinde edindim... ama artık TURKCELL beleş mp3 olayını bitirdi...
  • quote:

quote:

%100 lisanslı TURKCELL sağolsun... mp3'lerimi TURKCELL sayesinde edindim... ama artık TURKCELL beleş mp3 olayını bitirdi...

Alıntıları Göster
    Bütün yazılımlar ? Beleş bulunca bizde alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 17 Nisan 2013; 18:52:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wquantum

Full korsan. PC de dahil. Elimden gelse evi de korsan kullanırım

Alıntıları Göster
    Kullanıp kullanmamak kişiye kalmış ama fiyatları bahane ederek yaptığı hırsızlığı kendine hak gören insanlar var yazık günah..
  • quote:

open source diye bir şey var haberin var değil mi? oyunlar v.s. ise promosyonlar sayesinde...
  • quote:

quote:

open source diye bir şey var haberin var değil mi? oyunlar v.s. ise promosyonlar sayesinde...

Alıntıları Göster
    Windows 7 haricinde her şey korsan. Win 7 de hazır laptop aldığım için orjinal

-Office 2007 sahte

-Norton Antivirüs Sahte ve hileli

-İndirdiğim oyunları,filmleri söylemeye gerek yok.

Ama ne yapayım ? Kıçıma don alacak param yok. Oyuna para mı vereyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: avasl

-Office 2007 sahte

Alıntıları Göster
    Arkadaşım tamam korsan kullan herkesin orjinal alacak parası yoktur ama gelip birde korsanı savunma yok 50mb'lik programmış yok ufacık program için 30 $ istiyormuş yok internette bedavaymış arkadaşım madem fiyatını beğenmiyorsun (ki beğenilmeyecek birşey de pek yok o program, oyunlar 1 saate yapılmıyor) git kendi programını, oyununu kendin yaz(eminim kitaplarla başlasan bile basit bir hesap makinesi yaparken bile sıkılacak kişiler var).Şimdi bazıları gelecek alacak param yok diyecek ben onlara kullanmayın demiyorum ama gelipte bununla övünmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: avasl

-Office 2007 sahte

Alıntıları Göster
    bir de şu açıdan bakın, bu kadar korsan kullanan olduğu halde firmalar her türlü kazanıyor ve korsan kullananlarda bir nevi bu firmaların reklamını yapıyor mesela filmleri ele alırsak korsan film izleyen birisi beğendiyse mutlaka önerdiği birileri oluyor forum veya sitelerde puanlamalar yapılıyor vs. aynı şekilde korsan oyun kullanan kişilerin çok küçük bir kısmı korsanı bulamayıp orjinalini ki bu kadarda korsan bulamayıp orjinalini almaya değecek kadar kaliteli bir oyunsa firması her türlü kazanç yapmıştır. Korsan oyun kullananlar bile oyunun reklamını illaki bir yerde yapıp mutlaka birisinin orjinalini almaya yönlendirebilir. Windows işletim sistemini lisanslı kullanmayı gerekli bile görmüyorum zaten firma her türlü kazanç sağlıyor her üretilen yeni bilgisarın içine orjinal lisans ekleyerek faydasıyla kazanıyor zaten korsan kullanarak bir zarar edemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Her şey bir yana günah be gardaşım,

Kul hakkı ayrı onun affıda yok fakat işin dini boyutu ayrı o inanç meselesi vicdan meselesi

Not : Konuyu cevaplarda gördüğümde şaşırdım buradan hortçu arkadaşa selamlar

Alıntıları Göster
    crack'i veya korsanı çıkmayan bir yazılım veya oyunun orjinali alıyorum.

• Parasini hak edenler var etmeyenler var bf3 bioshock infinite gibi oyunlar kurusuna kadar hak ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimden geldiğince oyunları oriinal alırım ama çok pahalıysa alamam öğrenciyim. Mesela fifa 13 ve bf 3'ün tanesini 20 tl'ye aldım geçen gün gta indirimdeydi 20 tlye bütün gta paketini aldım yazılım konusunda ise sahte kullanıyorum
  • quote:

Evet bütün yazılımlar lisanslı, zaten oyun oynamıyorum, işletim sistemim ve kullandığım gerekli araçlar da lisanslı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Evet bütün yazılımlar lisanslı, zaten oyun oynamıyorum, işletim sistemim ve kullandığım gerekli araçlar da lisanslı.

Ne mutlu sana ama ben ilk mesajımdaki gibi düşünüyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkoc

bir de şu açıdan bakın, bu kadar korsan kullanan olduğu halde firmalar her türlü kazanıyor ve korsan kullananlarda bir nevi bu firmaların reklamını yapıyor mesela filmleri ele alırsak korsan film izleyen birisi beğendiyse mutlaka önerdiği birileri oluyor forum veya sitelerde puanlamalar yapılıyor vs. aynı şekilde korsan oyun kullanan kişilerin çok küçük bir kısmı korsanı bulamayıp orjinalini ki bu kadarda korsan bulamayıp orjinalini almaya değecek kadar kaliteli bir oyunsa firması her türlü kazanç yapmıştır. Korsan oyun kullananlar bile oyunun reklamını illaki bir yerde yapıp mutlaka birisinin orjinalini almaya yönlendirebilir. Windows işletim sistemini lisanslı kullanmayı gerekli bile görmüyorum zaten firma her türlü kazanç sağlıyor her üretilen yeni bilgisarın içine orjinal lisans ekleyerek faydasıyla kazanıyor zaten korsan kullanarak bir zarar edemezler.

Firmanın kazanmasıyla ne alakası var, sen firmanın aylarca emek harcadığı bir yazılımı bedavaya ediniyorsun yani ÇALIYORSUN, sen firmadan hizmetini alıyosun ama senin firmaya bir katkın olmuyor.
    Kaçak elektrikte kullanıyormusun ? nasıl olsa elektrik idaresi para kazanıyor sen ayda 30 40 lira ödemesende onlar kazanıyor, heralde elektriğide kaçak kullanmaktan çekinmezsin?
    Yani, korsan kullanıyorsan beni ilgilendirmez ama böyle komik bahanelerle meşrulaştırmaya çalışmayın bari.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.