Şimdi Ara

KORSANA HAYIR !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Diablo2 + LOD, Starcraft + BroodWars, Warcraft3 + Frozen throne ve WoW+TBC vardı orjinal olarak fakat bunlar gitti mi bir daha gelmiyor gerçekten zamanında kuzenim götürmüştü bir daha göremedim kendilerini.

Ama Türkiye gibi bir ülkede, bir oyuna 50 YTL vermek herkesin yapabileceği bir şey değil ne yazıkki. Pek çok insan zorunlu harcamalarını yaparken bile büyük güçlük çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugaaa -- 6 Mayıs 2008; 2:10:55 >
  • aldııgım oyunlarda korsan virüs programlarıda korsan ,müzikler ise limewire sağolsun ,filmlerde internet sağolsun
    orjinal cokmu nadirden bile az alırım

windows bile lisansız;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cag_utd

Eski Nick(ler): Cagrisev 750msj , Electricity 450 msj, Cassatura 600msj.

Korsana, hayır.. Tabiki hayır yapmalıyız korsana, yoksa 3 ayda 10 korsan oyun ki az para değil nerdeyse 60 ytl ediyor..
    Daha kredi kartı asgarisini ödemedik, yarına yine makarna var mönüde, bu sefer bozuk peynir katık etcez..
    Ev sahibinin ayak seslerini algılayalım derken duyma seviyemiz arttı, korsanı seviyoruz ve korsana hayrımızı eksik etmiyoruz..
    Teşekkürler korsan, forza korsan... Seni seviyoruz...
  • quote:

canı gönülden destekliyorum seni helal olsun sana senin gibi dürüst insan bulmak çok az günümzde demeyi okadar çook isterdimiki sana ama ne yazıkki içmden sadece sana şunları demek geçiyor doğru yoldasınalalh yolundan da seni ayırmssın ama bunuda sana söyleyemiyorum. sadece sana iyisin iyi demek geçiyor gibi ahada geçti

Teşekkür ederim cevabın için .

Ama bende herkes gibi yığınla korsan kullandım.

Benim konuyu açmaktaki amacım korsan kullanmayın demek değil aslında.

Hepimiz zevklerimiz için ayda bir miktar para ayırıyoruz (sigara,cafe,abur cubur vs vs.)

Beni demek istediğim ayda sadece bir orjinal oyun alın ve verdiğiniz para kadar sömürün her şeyinden faydalanın.

Multiplayer oynayın doya doya , single player oynayın oyundan atmadan .exe hatası almadan , teknik servise mail atın ulan düzeltin şu problemimi (gibisinden olmasada )

Orjinal oyun almaya Fifa 07 ile başladım multiplayer o kadar sardıkı işten geldikten sonra başka birşey yapmaz oldum .
    O gün bugundür orjinal oyun alıyorum.

• bir oyuna o kadar para vermem veremem açıkcası.verirsem arkamdan soyle konusurlar:

ayranı yok içmeye .......
  • Ben şu ana kadar 3 tane orj. oyun aldım.. biri Crysis di... sonra sattım çünkü oynicak PC yoktu bende .destek olmak için almıştım...
  • yaw ben 7 - 8 yıldır oyun oynuyom toplasam 50 lıra harcamıs deyılım

demkkı 250 lıraya hayatımın sonuna kadar oyun aynarım ben
  • Sen şimdi önce,insanları korsana iten nedenleri araştır.

Sonra korsana hayır de ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Sen şimdi önce,insanları korsana iten nedenleri araştır.

Sonra korsana hayır de ok

hemen bitane söyleyeyim. yurtdışındaki arkadaş'la online oyun oynayalım dedik snp elt oyunu ben korsan o orjinal aldı vistada sorun verince ben ona korsanı korumalı zarfla yolladım sorun korsan sayesinde çözüldü.ciddiyim
  • Crysis ve bunun gibi 1-2 şey dışında korsana evet diyorum ve diretiyorumda. Saatlercede bunun üzerine tartışırım. Hatta yerli üretimde özellikle müzik sektöründe korsana karşı değilim. Sizin cebinizden çıkan paralar birilerini okadar zengin ediyorki bunun adı serbest piyasa sömürüsü. Kısaca korsana evet.
  • Arkadaşlar sizi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

Sizler yazılanları okumadan kendi fikriniziortaya atıyorsunuz bende aynı şeyi söylüyorum fakat farklı pencereden

Lütfen yazılanları okuyarak yorum getirin

quote:

Ama bende herkes gibi yığınla korsan kullandım.

Benim konuyu açmaktaki amacım korsan kullanmayın demek değil aslında.

Hepimiz zevklerimiz için ayda bir miktar para ayırıyoruz (sigara,cafe,abur cubur vs vs.)

Beni demek istediğim ayda sadece bir orjinal oyun alın ve verdiğiniz para kadar sömürün her şeyinden faydalanın.

Multiplayer oynayın doya doya , single player oynayın oyundan atmadan .exe hatası almadan , teknik servise mail atın ulan düzeltin şu problemimi (gibisinden olmasada )

Orjinal oyun almaya Fifa 07 ile başladım multiplayer o kadar sardıkı işten geldikten sonra başka birşey yapmaz oldum .
    O gün bugundür orjinal oyun alıyorum.

Gecenin bu saati yeni ayrıldım Crysis Multiplayer dan kan ter içindeyim. Çok fazla yattığım için de biraz sinirli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cag_utd -- 6 Mayıs 2008; 4:27:19 >

• Ne Hayırıı Bea EEVET EVET
  • çok güzel ripleyip torrent sitelerine koyabilirmisin onları
  • Valla film ve kitaplarımı orjinal alıyorum ama oyun olarak da indirimde olanları alabiliyorum sadece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Crysis ve bunun gibi 1-2 şey dışında korsana evet diyorum ve diretiyorumda. Saatlercede bunun üzerine tartışırım. Hatta yerli üretimde özellikle müzik sektöründe korsana karşı değilim. Sizin cebinizden çıkan paralar birilerini okadar zengin ediyorki bunun adı serbest piyasa sömürüsü. Kısaca korsana evet.

Aynen öyle bende sinir oluyorum alım gücüde var ama onu bi kenara atalım bir kere yurtdışında ve dünyanın her yerinde alınan orjinalin teknik desteğinin aslında gereken gibi olmadığını ve çok şikayet edildiğini gördüm hatta bu yüzden korsana yönelenler bile vardı yani firmanın ürününü aldığınız için firma ah müşteri veli nimet elimden geleni yapmalıyım gibi bir tavrı yok aldıysan aldın la s.tir diyo firmalar geneldeTürkiyede meşhur olduğu süre boyunca adam gibi albüm çıkarmamış insanların tv lerde çıkıp korsana hayır demeside ayrı komik hatta acınası.Ayrıca merak etmeyin dünyada ve Türkiyedede produksiyon üreten firmalar artık başka yerlerden para çıkarmanın yolunu buldular siz onları niye düşünüyosunuz hala anlamıyorum türlü türlü anlaşmalar sponsorluklar oyun için Nvidia,Xbox,Sony onlar üreticilere hayvani para ödüyor artık siz merak etmeyin.Şarkıcılarda konser gece klübü fln feşmekan zaten iyi sanatçıların konseri tutuyor hak eden parasını alıyor hesabı.Diğerleride sansasyon yapıyor reklamda oynuyor onlarda yırtıyor yani sözün özü su akar yolunu bulur siz kafanızı takmayın.Şunu unutmayın onların ölüsü sizin en dirinizden daha diri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 6 Mayıs 2008; 10:18:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: svai

çok güzel ripleyip torrent sitelerine koyabilirmisin onları

• Tek orjinal oyunum crysis.Son da o olacak zaten.Korsana devam...
  • Pes hariç oyuna para vermem.
    Pahalı kardeşim ben ne yapayım?

Yapsınlar 15-20 Ytl kim korsana tenezzül eder ki?
    100 Ytl oyuna verelim, sonra ne yiyip ne içelim? Oyunun DVD kutusu karın doyurmaz ki.
  • KORSANA DEWAM FOREVER KORSA.ALdığım TeK orjinaL oyun 300 YTL idi oda Ekran kartının içinden çıkan TOM RAİDER OYUNU
  • hiç orjinal oyunum olmadı

Ama işe girip kendi paramı kazanınca orjinal koleksiyon hayalim var. Sevdiğim şarkıcılar, Filmler falan hepsini orjinal alacam Ama şimdi el mahkm korsan indiriyoruz.

Zaten şarkıcılar falanda konserlerden, diğer extralardan falan parayı götürüyor. Bak cemyılmaza, reklamalrdan ve oynadığı oyunlardan nekadar kazanmış geçen bir konu vardı. Şimdi 500 600 kişi de bunu netten indirse yani son göstersini adama hiç koymaz bile.

Korsan bizi bitirdi korsan şöyle olud. Korsan sizi bitirmedi siz korsanı kendiniz yaratttınız. Kalitesiz müzik yaparak, millet tek bir şarkı için albüm almak istemiyor. TT net müzik portalı açtı, ama müziklerin hepsi korumalı, indiridğim müziği dinleyebilmek için 1 saat uğraştım. En sonunda ekstradan bir güncelleme ile dinlyebildim. CD çektim arabada dinlenmiyo, cebe atttım dinlenmiyor, ne anladım la ben bundan ozaman. Gerçi sonra sorunu çözdüm Neyse anlayan anlamıştır ne demek istediğimi. Türkiyede maddi insanların maddi durumları düzelmediği sürece, korsan olacaktır. Evine kıyma , sebze, yemesi gereken şeyleri sokamayan kıt kanatt geçinen halk gidip 15 milyona albüm 60 milyona da oyun alamaz bu bir gerçek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.