Şimdi Ara

KORSANA HAYIR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ban süremin dolmasına mütakip böyle ulvi bir konuya değinmek istedim.
    Korsan oyunlarla başlayan oyun müptelalığım orjinal oyunlara doğru kaymakta.
    Böylelikle hem daha az oyun oynamaya hemde aldığım her oyunu tam anlamıyla bitirmeye gerçekten zevk almaya başladım.(İnsan PES 2008 ' e 69 YTL verince inanın multiplayer da köpek gibi oynuo+ hırs yapıo)
    Multiplayer ortamı inanın oyun dünyama çok farklı bir şekilde oturdu ve artık singleplayer modunda oynamak kendimiacayip sıkıyor.
    Sizlere de tavsiyem ay da bir tane de olsa orjinal bir oyun alın ve hem etinden hem sütünden yararlanın.Göreceksiniz ki verdiğiniz paranınn karşılığını mutlaka alacaksınız.

ORJİNAL OYUN ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLARDAN BAZILARI

-Mutlaka fatura alın ve fatura da mutluka oyunun tam adının geçtiğinden emin olun.(PES 2008 aldım multplayer moduna girmeye çalışıyorum fakat bir türlü giremiyorum.Destek istedim ve konami support ekibi benden oyun cd key 'i içeren kapak + fatura (receipt) 'i kendilerine göndermem istediler ve buna mütakip kaydımı gerçekleştirdiler.Şimdi sorunsuz girebiliyorum.)
    Aldığınız oyunlarda mutlaka multiplayer olup omadığına dikkat edin.Ayrıca oyun firmasının bir server'ı olup olmadıgından emin olun. (50 Ytl veripte Nba 08'in multiplayer modunun olmadıgını görünce EA'ye olabildigince giydirdim)
    Yaşayacağınız problemlerde sakin olun ve kitapçıkta bulunan SUPPORT maili ile hemen iletişime geçin. (Call Of Duty 4'te oyundan devamlı atmakta idi.Kendi ekran kartı problemim olduğunun farkında idim fakat yinede NVidia nın oyuna sponsor oldugunu bildiğim için oyun firması ile temeasa geçtim.Biraz nâme ve biraz da kendi mi acındırtıktan sonra supporter benden sistem bilgisini istedi.Hard Disk güncelleştirme driverinden tutun dases kartına kadar teker teker tüm donanımlarım için driver linklerini tarafıma gönderdi.)
    DVD lerinize gözünüz gibi bakın.(Malum Türkiye de oldugumuz için firmanın yeni DVD göndermesi burdan yenisini alacak fiyata geliyor.)
    Orjinal oyun almadan evel mutlaka demosunu internetten indirin ve biilgisayarınızda nasıl bir performasn gösterdiğinden emin olun.
    En önemlisi eşe dosta vermeyin.Orjinal oyun geri gelmiyor.

Şu an elimde bulunan orjinal oyunlarım: Son 2 ayda 250 Ytl yi aşkın para bayıldım bunlara .

KORSANA HAYIR !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cag_utd -- 6 Mayıs 2008; 1:11:12 >

• ben bu kadar para versem harbi bayılırm
  • bende böyle bi set yapmak ıstıyorum ama su ankı kosullar el vermıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ben bu kadar para versem harbi bayılırm
     KORSANA HAYIR !!!

gençlere selam korsana devam !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 6 Mayıs 2008; 1:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dankos

bende böyle bi set yapmak ıstıyorum ama su ankı kosullar el vermıyor :)
    Hayatımız olmuş korsan boşversene
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

KORSANA HAYIR !!!

Alıntıları Göster
    250 ytl ye sanırım 10 yıl oyun alırım. lakin online oynamak için sevdiğim oyunlara 50 ya da 100 ytl vermek benim için sorun olmaz. fakat önce makinayı değiştirmem gerek(ya da plazma+ps3 alacam)

• quote:

KORSANA HAYIR !!!

Alıntıları Göster
    en azından crysis ı almak ıstedım orjinal :) ama su arkadas cevresı hemen ındırmısler oyunu dedım sımdı oyun ortada var gıdıp ben nıe orjinal alım oturduk oynadık :) orjınalde de oyun aynı korsandada ama dedıgın gıbı bı arsıvın olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

Hayatımız olmuş korsan boşversene

Alıntıları Göster
    bu dediklerini korsanla da yapabiliriz ... ülke de 50 ytl dvd almak bence kasıyor bütçeyi. yoksulluk sınırı ile aynı olunca maaşımız ... daha cazip fiyatlarda olsa neden olmasın , bizde isteriz ki , herkes hakkını alsın
  • quote:

KORSANA HAYIR !!!

Alıntıları Göster
    Fikrine saygılıyım ama bu devirde orjinal alınmaz bence hayatımız korsan olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: MURATBJKK

Fikrine saygılıyım ama bu devirde orjinal alınmaz bence hayatımız korsan olmuş

Alıntıları Göster
    Gidipte bir oyuna 100 ytl vermem. Heç kimse kusura bakmasın. Korsana devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dankos

en azından crysis ı almak ıstedım orjinal :) ama su arkadas cevresı hemen ındırmısler oyunu dedım sımdı oyun ortada var gıdıp ben nıe orjinal alım oturduk oynadık :) orjınalde de oyun aynı korsandada ama dedıgın gıbı bı arsıvın olur :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dankos

Muitplayer olayı heleki oyunun kendiserveri varsa (ki crytek firması maulum Türk olduğu için türkiye ye özel server açtılar ping :30 larda geziyor) oyun sanki başka bir platforma taşınıyor.

İnan bana single player modu bana zevk vermiyor.

Hele Call of Duty 4 yokmu multplayer modunda 78 kişi ile birlikte oynuyosun (gündüz oyanamanın imkanı yok ping 1000'i aşıyor fakat gece yarısından sonra kaymak gibi oynuyosun) bu acayip bi zevk.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Boss

Gidipte bir oyuna 100 ytl vermem. Heç kimse kusura bakmasın. Korsana devam.

Alıntıları Göster
    Orjinal

• quote:

Orijinalden alıntı: cag_utd

quote:

Orjinalden alıntı: dankos

Muitplayer olayı heleki oyunun kendiserveri varsa (ki crytek firması maulum Türk olduğu için türkiye ye özel server açtılar ping :30 larda geziyor) oyun sanki başka bir platforma taşınıyor.

İnan bana single player modu bana zevk vermiyor.

Hele Call of Duty 4 yokmu multplayer modunda 78 kişi ile birlikte oynuyosun (gündüz oyanamanın imkanı yok ping 1000'i aşıyor fakat gece yarısından sonra kaymak gibi oynuyosun) bu acayip bi zevk.

Alıntıları Göster
    korsan oyun almayalı en azından 2 sene olmuştur, ama orjinal oyunda almam.. sadece bir tane orjinal oyunum vardı, onuda arkadaşa verdim geri gelmedi oyun indiriyorum babalar gibi internetten hayatıma devam ediyorum.. rapid olsun torrent olsun beni idare ediyorlar. orjinal oyun benim işime yaramaz zaten, hem pek oyun oynamam hemde öyle canavar bir bilgisayarımda yok. indirdim oyunu beğenmedim yada pc kastı açmadı oyunu silerim başka bir oyun indiririm. ama orjinal oyunda bunu pek yapamıyorsun. o kadar para verip beğenmemezlik edemiyorsun. o yüzden forever korsan

• quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Orjinal

Alıntıları Göster
    tek dediğine katılıyorum oda online oyunlar hakkında söylediğin olay bende artık single oyun oynayaıyorum eziyet gibi geliyor ama hayatımda lisanslı olarak orjinal olarak tek kullandığım şey Battlefield 2 oyunudur oda verdiğim parayı fazlasıyla(fazlasıyla sözcüğü az bile kalıyor) hakediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nanashi

korsan oyun almayalı en azından 2 sene olmuştur, ama orjinal oyunda almam.. sadece bir tane orjinal oyunum vardı, onuda arkadaşa verdim geri gelmedi oyun indiriyorum babalar gibi internetten hayatıma devam ediyorum.. rapid olsun torrent olsun beni idare ediyorlar. orjinal oyun benim işime yaramaz zaten, hem pek oyun oynamam hemde öyle canavar bir bilgisayarımda yok. indirdim oyunu beğenmedim yada pc kastı açmadı oyunu silerim başka bir oyun indiririm. ama orjinal oyunda bunu pek yapamıyorsun. o kadar para verip beğenmemezlik edemiyorsun. o yüzden forever korsan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

Haklı yanların var.

Fakat bunlar oyun tutkunları için sorun değil.

Oyunlar piyasa ya çıkmadan evvel demolarını yayınlıyor.Demolarından oyunların bilgisayarında nasıl bir performans gösterdiğine bakmanda fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cag_utd

quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

Haklı yanların var.

Fakat bunlar oyun tutkunları için sorun değil.

Oyunlar piyasa ya çıkmadan evvel demolarını yayınlıyor.Demolarından oyunların bilgisayarında nasıl bir performans gösterdiğine bakmanda fayda var.

Alıntıları Göster
    Ne zaman ki ülkemizde, insanlar arasındaki gelir dağılımı adalete uygun olurda, insanlar eve bir ekmek götürmek için kara kara düşünmezse o zaman düşünebiliriz bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

• quote:

Orijinalden alıntı: ßy Spécops.

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

Alıntıları Göster
    Bi orjinal Wow aldım onu da oynamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodwayne

Bi orjinal Wow aldım onu da oynamıyorum

Alıntıları Göster
    şuan için Türkiye'de orjinal oyun alınmaz.yakında fiyatları düşer büyük olasılıkla o zaman düşünürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cag_utd

Merhabalar,

Ban süremin dolmasına mütakip böyle ulvi bir konuya değinmek istedim.
    Korsan oyunlarla başlayan oyun müptelalığım orjinal oyunlara doğru kaymakta.
    Böylelikle hem daha az oyun oynamaya hemde aldığım her oyunu tam anlamıyla bitirmeye gerçekten zevk almaya başladım.(İnsan PES 2008 ' e 69 YTL verince inanın multiplayer da köpek gibi oynuo+ hırs yapıo)
    Multiplayer ortamı inanın oyun dünyama çok farklı bir şekilde oturdu ve artık singleplayer modunda oynamak kendimiacayip sıkıyor.
    Sizlere de tavsiyem ay da bir tane de olsa orjinal bir oyun alın ve hem etinden hem sütünden yararlanın.Göreceksiniz ki verdiğiniz paranınn karşılığını mutlaka alacaksınız.

ORJİNAL OYUN ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLARDAN BAZILARI

-Mutlaka fatura alın ve fatura da mutluka oyunun tam adının geçtiğinden emin olun.(PES 2008 aldım multplayer moduna girmeye çalışıyorum fakat bir türlü giremiyorum.Destek istedim ve konami support ekibi benden oyun cd key 'i içeren kapak + fatura (receipt) 'i kendilerine göndermem istediler ve buna mütakip kaydımı gerçekleştirdiler.Şimdi sorunsuz girebiliyorum.)
    Aldığınız oyunlarda mutlaka multiplayer olup omadığına dikkat edin.Ayrıca oyun firmasının bir server'ı olup olmadıgından emin olun. (50 Ytl veripte Nba 08'in multiplayer modunun olmadıgını görünce EA'ye olabildigince giydirdim)
    Yaşayacağınız problemlerde sakin olun ve kitapçıkta bulunan SUPPORT maili ile hemen iletişime geçin. (Call Of Duty 4'te oyundan devamlı atmakta idi.Kendi ekran kartı problemim olduğunun farkında idim fakat yinede NVidia nın oyuna sponsor oldugunu bildiğim için oyun firması ile temeasa geçtim.Biraz nâme ve biraz da kendi mi acındırtıktan sonra supporter benden sistem bilgisini istedi.Hard Disk güncelleştirme driverinden tutun dases kartına kadar teker teker tüm donanımlarım için driver linklerini tarafıma gönderdi.)
    DVD lerinize gözünüz gibi bakın.(Malum Türkiye de oldugumuz için firmanın yeni DVD göndermesi burdan yenisini alacak fiyata geliyor.)
    Orjinal oyun almadan evel mutlaka demosunu internetten indirin ve biilgisayarınızda nasıl bir performasn gösterdiğinden emin olun.
    En önemlisi eşe dosta vermeyin.Orjinal oyun geri gelmiyor.

Şu an elimde bulunan orjinal oyunlarım: Son 2 ayda 250 Ytl yi aşkın para bayıldım bunlara .

KORSANA HAYIR !!!

canı gönülden destekliyorum seni helal olsun sana senin gibi dürüst insan bulmak çok az günümzde demeyi okadar çook isterdimiki sana ama ne yazıkki içmden sadece sana şunları demek geçiyor doğru yoldasınalalh yolundan da seni ayırmssın ama bunuda sana söyleyemiyorum. sadece sana iyisin iyi demek geçiyor gibi ahada geçti

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.