Şimdi Ara

KORSANA HAYIR !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla levelin verdiği oyunları alıom sizede tavsiye ederim tam sürüm ayda 2 tane oyun verio öyle bi kaç dergi daha var amaç reklam değil ancak bilgisayarda ps2 de çok büyük bir sorun var 3 ps2 oyunu bir ps2 ye eşit bu kadar dengesizlik olamaz zaten sony yapacağını yaptı biliosanız 2 sürüm sürdü biri kalın kasa diğeri ince kalın çip olayını gördü yeni sürdüğünde hiç bir önlem almadı ve şunu söyledi ps2 sine çip taktıran garanti kapsamından çıkarılacaktır buda sadece sony ye yaradı oyunlara hiç bir faydası olmadı ancak adamlar haklı oyun fiyatlarından ve insanların gelirinden haberleri var türkiyede fizibilite raporu var bilmem bilirmisiniz sony düşünmüosa ben hiç düşünmem bilg. 1 senedir korsan oyun almıorumda indirmiorumda zaten dediğim gibi dergilerdeki oyunları oynuorum sistemi biraz yükseltince demolarla iş görücem bir tek we 2007 var onuda içini türkiye ligi 2007 2008 ligini yaptığım için silmiorum isteyenlere verebilirim ancak ps2 de 40 kadar korsan oyun var evde çoğuda bitirilmiş.şöle 20 kağat olsa 2 haftada bir alınır ama değil napak

• Forumda amma zengin varmış ben sizin 250 ytl ye aldığınız 3 oyuna 150 tane dvd oyun alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

Forumda amma zengin varmış ben sizin 250 ytl ye aldığınız 3 oyuna 150 tane dvd oyun alırım.

Ben 250 tane dvd oyun alırım ...
  • orjinal oyunların Türkiye fiyatları pahalı daha doğrusu gelir düşük o yüzden fiyatlar biraz pahalı gelebilir ama bir oyunun 2. versiyonunun çıkmasını istiyorsak biraz fedakarlık yapıp orjinal oyun almakta fayda var ...
  • orijinal oyun almak isterim ama koşullar el vermiyor.Anladın sen bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cag_utd

Şu an elimde bulunan orjinal oyunlarım: Son 2 ayda 250 Ytl yi aşkın para bayıldım bunlara .

KORSANA HAYIR !!!

Durumun vardır almışındır ama senin gibi bu oyunlara bu parayı verecek kişi eminim çok azdır.

Yukarıdaki oyunlarının tamamını 25ytl ye almak varken 250ytl yi aşkın bi ücret ödeyip almak herkesin yapabileceği bişey değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

orjinal oyunların Türkiye fiyatları pahalı daha doğrusu gelir düşük o yüzden fiyatlar biraz pahalı gelebilir ama bir oyunun 2. versiyonunun çıkmasını istiyorsak biraz fedakarlık yapıp orjinal oyun almakta fayda var ...

Onla pek alakası yok zaten çok tutan oyunlar dünya çevresinde belli ediyor kendini ve 2. çıkarmamayı firma intihar gibi görüyor mesela half-life,Gta,bf bunlar oyun dünyasında iz bırakmış oyunlar 2. sinin gelmemesi imkansız ancak devam oyunları ilkinin yerinidine tutmuyor istisnalar hariç.Bi yerde oyun firmalarının kasıtlı olarak Türkiyeye pahalı oyun sattırmakta direttiğini okumuştum mantığını kavrayamadım ama eğer böyle birşey varsa fiyatlara etki eden bu olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Ne zaman ki ülkemizde, insanlar arasındaki gelir dağılımı adalete uygun olurda, insanlar eve bir ekmek götürmek için kara kara düşünmezse o zaman düşünebiliriz bunları.

Asgari ücret 500 kusur ki ev kiraları o civarda benim için lüksiyete girer.Kimse kusura bakmasın korsan en güzeli.
  • ben salıpazarından fifa98 almısdım orjinaldi yanlış hatırlamıyorsam birde halflife in orjinal cd sini almısdım sanırım o da orjinal di arkadas istedi ona verdim
  • Olurda birgün fabrika sahibi olurum o zaman bu dediklerini düşünebilirim
  • eğer orjinal oyunumun parasını sen vereceksen evet KORSANA HAYIR!!!
  • PS3 alırsam orjinal oyun alırım o da mecburiyetten tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

orjinal oyunların Türkiye fiyatları pahalı daha doğrusu gelir düşük o yüzden fiyatlar biraz pahalı gelebilir ama bir oyunun 2. versiyonunun çıkmasını istiyorsak biraz fedakarlık yapıp orjinal oyun almakta fayda var ...

Sizlere oyun standında bulunanan tüm oyunları alın denmiyorki.

Sadece bir ... Evet sadece bir Orjinal oyun alın ve aradaki farkı bizzat kendiniz yaşayın ...

Size kimse bilgisayarınızda bulunan korsan oyunların tümünü silin indirmeyin oynamayın demiyor diyemezde.

Korsan kullanın ama sadece bir orjinal oyun alarak Orjinal Oyun tanımının eğlencesini ve verdiği keyfi sürün
  • Sen bize parasını ver, biz koşa koşa alırız.

Şu Internet alemindeki tam sürüm oyun paylaşım siteleri sağolsun. Yaklaşık 2 yıldır CD/DVD almam. Sürekli Internet'ten indiririm. Bir sorun da çıkmadı.
  • korsana evet orjinaller çok pahallı beah
  • Reklam yazını ve resmin içine giriyor açıkcası hiç bir şey anlaşılmıyor cümlelerden.Düzeltirsen sevinirim.
  • önceden sanatçılar ve yapımcılar sadece album satışlarından para kazanırdı. Şimdi ise sponsorlar, reklam gelirleri, diziler, sinema filmleri, konserler, bayii geceleri, tanıtımlar, özel partiler... vs..
    bir yığın gelirleri oldu.. albüm satışlarından da para kazanmayıversinler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: southsayer

quote:

Ne zaman ki ülkemizde, insanlar arasındaki gelir dağılımı adalete uygun olurda, insanlar eve bir ekmek götürmek için kara kara düşünmezse o zaman düşünebiliriz bunları.

Asgari ücret 500 kusur ki ev kiraları o civarda benim için lüksiyete girer.Kimse kusura bakmasın korsan en güzeli.

• quote:

Orjinalden alıntı: laplaces

önceden sanatçılar ve yapımcılar sadece album satışlarından para kazanırdı. Şimdi ise sponsorlar, reklam gelirleri, diziler, sinema filmleri, konserler, bayii geceleri, tanıtımlar, özel partiler... vs..
    bir yığın gelirleri oldu.. albüm satışlarından da para kazanmayıversinler..

Aynen.

İbrahim Tatlıses gibi kameralar karşısına geçince her fırsatta korsan kullananlara bir ton laf söyleyenlerin, sırf biz Internet'ten şarkı indirdiğimiz için çökeceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Reklam yazını ve resmin içine giriyor açıkcası hiç bir şey anlaşılmıyor cümlelerden.Düzeltirsen sevinirim.

Bende Farkettim fakat FireFox ta bunu yapıo ie de normal resimlerle yazı.

quote:

Arkadaşım çoluk çocuk bakacak pozisyondaki adamın oyunla ne işi olur.
    Dogru dürüst önermeler getirin.
    Emekli dedem var Emekli maaşı ile nasıl Orjinal oyun alıp oynasın demek gibi birşey bu.

Okulunu bitirmiş veya işe başlayan ve Oyuna düüşkün olan (aile geçindirme gibi dertleri olmayan!!!) bi adam ayda kenara 50 Ytl atamıosa yaşamasın zaten .

Yanlışmı Dediklerim

Her şeye para bulan erdemli gençliğimiz (karıya,içkiye ,sigaraya,cafeye ,sinemaya) bir tanecik Cd alacak durumu olsun artık sizde abartmayın.

Afrika Mozambik Cumhuriyeti vatandaşları değilsiniz acındırmayın bukadar kendinizi ve gençliğinizi. ...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.