Şimdi Ara

KORSANA HAYIR !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cag_utd

Her şeye para bulan erdemli gençliğimiz (karıya,içkiye ,sigaraya,cafeye ,sinemaya) bir tanecik Cd alacak durumu olsun artık sizde abartmayın.

Bir kere herkesi aynı şekilde görme. Ayrıca sinema biletleri ile orjinal oyunların fiyatlarını karşılaştır. Ayrıca sinemaya para yatırmak kötü bir şey mi?

Neyse, şimdi gelelim benim hesaba.

Şu ana kadar bir zamanlar Internet Cafe'den satın alınmış ve Internet'ten ücretsiz (illegal olarak) indirilmiş, nereden baksam 25 oyun vardır rahat.

Sen diyorsun ki orjinal al. Bunların hepsinin zamanındaki orjinal fiyatlarını hesaba katalım, ortalama 35 YTL olsun.

25 . 35 = 875 YTL

Hadi uyduruk oyunları veya sonradan ücretsiz dağıtılmaya başlanmış oyunları ya da sonradan ciddî indirimlere varılmış oyunları da sayarsak, bunlardan toplam yaklaşık 100 YTL düşürsek, 775 YTL eder.

Çok az para değil mi? Tabii, çok az. Biz her gün paraları, hayata atılmış veya atılmamış, baba parası yiyor ve yemiyor farketmeksizin, uyuşturucu ticaretine, genelevlerde, barlarda falan harcadığımız için, çok basit bir ücret geliyor.

İnsanların para bulsa bile onları harcayacağı öncelikli noktalar var. Kusura bakmayın ama, oyun, müzik, film gibi dallar bunların çok dışında kalıyor. Çünkü olmazsa olmaz şeylerden değiller.

• quote:

Şu ana kadar bir zamanlar Internet Cafe'den satın alınmış ve Internet'ten ücretsiz (illegal olarak) indirilmiş, nereden baksam 25 oyun vardır rahat.

Sen diyorsun ki orjinal al. Bunların hepsinin zamanındaki orjinal fiyatlarını hesaba katalım, ortalama 35 YTL olsun.

25 . 35 = 875 YTL

Hadi uyduruk oyunları veya sonradan ücretsiz dağıtılmaya başlanmış oyunları ya da sonradan ciddî indirimlere varılmış oyunları da sayarsak, bunlardan toplam yaklaşık 100 YTL düşürsek, 775 YTL eder.

Çok az para değil mi? Tabii, çok az. Biz her gün paraları, hayata atılmış veya atılmamış, baba parası yiyor ve yemiyor farketmeksizin, uyuşturucu ticaretine, genelevlerde, barlarda falan harcadığımız için, çok basit bir ücret geliyor.

İnsanların para bulsa bile onları harcayacağı öncelikli noktalar var. Kusura bakmayın ama, oyun, müzik, film gibi dallar bunların çok dışında kalıyor. Çünkü olmazsa olmaz şeylerden değiller.

Arkadaşım senin bu onca yazdığın şey sadece tek bir şey ispatladı.

Benin Hiç bir yazdığımı okumamışssın.
    Sadece içinden cımbızla çektiğin cümlelere yorum getirmişssin.

Şimdi Benim Hesabımı anlatayım :

24 Pc Oyunu X 0 Ytl + 1 adet Orjinal Oyun = 35 Ytl

Sadece bir tanecik Orjinal Oyun alın ve hayatınızda (eger daha önce hiç orjinal oyun almadyısanız) ilk defa Orjinal Oyun nedmek bunu keşfedin ,hem etinden hem sütünden yararlanın.Ondan sonra ister korsana devam isterse Ay da bir Orjinal PC game karar sizin ...

• bugüna kadar hiçbir yazılıma para ödemedim ödemem de Bazen yazılımı hazırlayanlara haksızlık ettiğimi hissediyorum ama biraz bekleyince geçiyor
  • orijinalini beleşe verseler ben yine de gider korsan alırım! Böyle olması gerektiğini de savunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cag_utd

quote:

25 . 35 = 875 YTL

Arkadaşım senin bu onca yazdığın şey sadece tek bir şey ispatladı.

Benin Hiç bir yazdığımı okumamışssın.
    Sadece içinden cımbızla çektiğin cümlelere yorum getirmişssin.

Şimdi Benim Hesabımı anlatayım :

24 Pc Oyunu X 0 Ytl + 1 adet Orjinal Oyun = 35 Ytl

Sadece bir tanecik Orjinal Oyun alın ve hayatınızda (eger daha önce hiç orjinal oyun almadyısanız) ilk defa Orjinal Oyun nedmek bunu keşfedin ,hem etinden hem sütünden yararlanın.Ondan sonra ister korsana devam isterse Ay da bir Orjinal PC game karar sizin ...

Orjinalin kalitesi ap ayrı Ha korsanıda emin olamadığın bir oyunu denemek için alırsın orjinalini almadan önce baktın değecek alırsın rahatlıkla yok berbat oyunsa yanına yaklaşmazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 7 Mayıs 2008; 0:56:42 >

• quote:

Orjinalin kalitesi ap ayrı Ha korsanıda emin olamadığın bir oyunu denemek için alırsın orjinalini almadan önce baktın değecek alırsın rahatlıkla yok berbat oyunsa yanına yaklaşmazsın..

Hani illa uyuzluk yapıp() korsan kullanmyacam diyorsanda oyunların demo sürümlerini internetten indirip hem oyun değerlendirmesi hem de bilgisayarınızın performansını test edebilrisiniz .
  • yüklü vergiler ile ülkeye sokulan oyun ve yabancı muzik piyasasına ait ürünler yurt dışında 4 5 $ gibi bir rakama satılır iken ülkemizde 20 30 ytl ye kadar bile cıkabılıyor tüketici ne yapsın korsan sen cok yaşa
  • öğrenci kitlesine mensup olaraktan bu tür bi işe kalkışmak bütçeyi baltalar ayrıca gelir meselesi tabiki normal bütün ihtiyaçlarını karşılayan bir insan zevk için maddi olarak sıkıntısı yoksa alabilir biz bunlara uymadığımız için korsan forever fiyatların yüksek olmasıda büyük bir etken tabiki yoksa ben niye bütün oyunları programları işletim sistemlerini e filmleri bedava bulayım
  • Orjinali Korsandan ucuz olursa ancak o zaman orjinal alabilirim
  • İnternetten indirir oynarım ne oyun alcam boşu boşunamı ttnete o kadar para bayılıyoz
  • Ya dünyada hangi alanda olursa olsun güzel bir yapıt ile meşhur olup kolay kolay batan firma veya kişi görmedim.

Eğer biri bunu yapabiliyosa ona korsanla zarar veremessiniz onlar çoktan önlemlerini aldılar daha öncede dedim onların ölüsü sizin en dirinizden daha diri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 7 Mayıs 2008; 10:19:12 >
  • Demonoid rulaz '))
    javascript:void(AddText(''))f]

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.