Şimdi Ara

kosp wall hack vs vs karşıyım diyosanız yardımcı olun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İKİ KEZ AYNI ADAMA AYNI YERDE YATTIM BİRİ DUVAR IN İÇİNDE BİRİDE ÜSTÜNDE] BUYRUN BAKIN

http://www.imageturk.com/goster.php?res=2e969705675cd376339el.JPG
    http://www.imageturk.com/goster.php?res=b3503959e9aa061b02d32.JPG

BU ss İLE BİŞİ YAPABİLİRMİYİM VE NEREYE ŞİKAYET ETMEM GEREKİR ???

İYİ BAKIN TP Mİ WALL HACK Mİ 3 KEZ AYNI ŞEKİLDE YATTIM ADAMA NE HİKMETSE DUVARLAR BAYA YARADI ADAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McTeJ -- 6 Temmuz 2007; 19:01:15 >

• KOXP MUHABBETİ OLUNCA HERKES ASLAN KESİLİR AĞIZLARINDAN ŞU LAF DÜŞMEZ ADAMIN YAPTIĞI ÇAKALLIK AÇIK ŞEKİLDE ORTADA FAKAT KİMSEDEN TIK YOK
  • 1 arkı oraya tp lemiş olb.
  • evet öyle olabilir
  • o taşın içine mageler girebiliyor üstüne de çıkabilirler

yatış şeklin güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

o taşın içine mageler girebiliyor üstüne de çıkabilirler

yatış şeklin güzelmiş

yapma yaw maşşalah adamın on parmağında on marifet yatış şeklimi sormadım yardım istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

1 arkı oraya tp lemiş olb.

2. ss ye bakabilirsen tp mi değilmi anlarsın.!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım sen hıç tasın ıcıne gırmedın mı deat knıhgtlara gıt en kotusunden senı orda tasın ıcıne soksunlar adamı banlatmaya kalkmayın mage tasın ıcıne gırmıs baska megeyı cekınce cekılen 2 magee tasın ustunde doğmus oluyor adamın emegıne yazık edıceksın ban verdırtmeyın valla gunahını alırsın
  • İyi de burda illegal hiç birşey yok o taşların içine girmek çok kolay tabi kör noktaları biliyorsan!
  • O Taşların İçine Mageler Girebiliyor Adam Girip Tplemiştir
  • Evet arkadasım olabiliyor,mageler oraya cıkabiliyor.Pathosda clanımız ile clan party kurmustuk.Mageye bir yere pus canı azalanı tple demiştik.Bu magede aynı dağa cıkmıs.Ağzımız acık kaldı gercekten.Dedik CzKombo cıktıda haberimiz mi yok.Oysaki ondan sonra 3-4 mageye daha rastladım orada,vede anladım ki herhalde bir acıgını bulmuslar oyunun yine..
  • wallhack ile alakası yok.O taşın içine istersen sende girebilirsin normal yöntemle
  • harbiden bu kadar sinir yapmada gerk yok sen hile görmemişşin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.