Bildirim
koss portapro sol kulaklık cızırtı yapıyor yardım
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaynak yetersiz geliyor olabilir.Başka kaynak deneyebilirsin.Amfi deneyebilirsin
Ekleme : 2 taraf da cızırdıyor olarak okumuşum zamanında.O yüzden böyle saçma bir cevap vermişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 19 Mayıs 2011; 22:42:37 > -
Aynı sorunu bizim bir arkadaş yaşadı. Kulaklığın birinden cızırtı geliyordu, yolladı garantiye. Sürücü değiştirildi demişler. Kulaklık gelince denemiş, ses birinden farklı diğerinden farklı geliyormuş kullanmadı bidaha başka birine verdi. Koss uğraşmak istemiyor galiba böyle şeylerle... -
2 taraftan farklı seste burn-in etkisi de var ama.Yeni sürücünün eskisiyle aynı sesi hemen vermemesi doğal -
2 Hafta açık bırakmak yeterli olmaz mı ya burn-in'e???
Bence eski driver daha kabiliyetliydi yaklaşık 1,5 yıl çalıştı... Yenisi daha çömez, ısınamamış ondandır
quote:
Orijinalden alıntı: pea.
2 taraftan farklı seste burn-in etkisi de var ama.Yeni sürücünün eskisiyle aynı sesi hemen vermemesi doğal
-
çok farklı cihazlarla denidim kulakligi. ses orta seviyedeyken cok temiz ses veriyor daha ileri ve yuksek seslerde cizirti geliyor soldan. -
İçine saç/kıl kaçmış olabilir.. -
Saç falan yapar mi abi cizirti. Kim bakiyo koss un teknik servisine bilen var mi? -
Türkiye'den aldıysan distribütörü elmasepeti olması lazım.
Saç cızırtı yapar. Servis felan uğraşmadan önce bir kendin bakabildiğin kadar bak derim.
quote:
Orijinalden alıntı: mustank
Saç falan yapar mi abi cizirti. Kim bakiyo koss un teknik servisine bilen var mi?
-
Hocam çıkardım baktım ama yok görünürde bişey. Çok güzel alet yapmışlar ama gel gör ki tadını alamıyor insan böyle bi durum olunca. -
kullanıdğım porta pro garanti süresi boyunca bahsettiğin sıkıntı yüzünden iki defa garantiye gitti.önce sol sonra sağ taraf bozuldu..Garanti süresi bitti inşallah tekrar olmaz diye içimden geçirirken şu an sol sürücü tekrar cızırtı yapıyor..Sanırım bu porta pro ların genel sorunu bu? -
elma sepeti sürücüyü değiştirdiğinde arızalı sürücü yüde bi poşetin içine koyup gönderiyo..bişeyi yok dediyseler tekrar gönder ve kutunun içine ayrıntılı bir şekilde aynı sorunun başkalarındada görüldüğünü ve sürücünün değişmesini istediğini söyle.. -
Koss'larda ömür boyu garanti olmuyor muydu -
2 tane portapro kulaklığım var, biri normal diğeri 25. yıl versiyonu. Daha ikisinde de ne cızırdama nede herhangi bir bozulma olmadı. Sadece 25. yıl versiyonunun kablosu defoluydu gönderdim kulaklığı değiştirdiler. Protaprolarda sorun çıkarsa kabloda çıkıyor genellikle, bir kopukluk veya kablo yıpranması kaynaklı olabilir cızırtı. -
quote:
Orijinalden alıntı: pea.
Koss'larda ömür boyu garanti olmuyor muydu
Bundan eminmisiniz? -
www.hepsiburada.comKoss Porta Pro Kulaküstü Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evkossportapro
Burada garanti bölümünde ömür boyu garanti yazmakta.Tabi elmasepeti çirkeflik yapabilir de -
Elmasepetini aradim yollayin bakalim dediler. Kablodaymış arıza. Müşteri memnunuyeti için garantisi bitmiş olmasina rağmen yapiyoruz dediler kabloyu değiştirdiler sağolsunlar.
Şimdi elimde sorun halloldu. Herkese teşekkür -
quote:
Orijinalden alıntı: mustank
Elmasepetini aradim yollayin bakalim dediler. Kablodaymış arıza. Müşteri memnunuyeti için garantisi bitmiş olmasina rağmen yapiyoruz dediler kabloyu değiştirdiler sağolsunlar.
Şimdi elimde sorun halloldu. Herkese teşekkür
Ömür boyu garanti verilen bir kulaklığın nasıl garantisi biter anlamadım. Daha önce bir arkadaşım 3 senelik kulaklığını göndermişti elmasepetine. Sorgusuz sualsiz tamir yapmışlardı. Elmasepeti olayı biraz çarpıtmış bence. Kendilerini övmüşler 'yapmak zorunda değiliz ama sizin için yapıyoruz işte' der gibisinden. Kulaklığınızı iyi günlerde kullanın. Tekrar arıza yapmaz inşallah.
-
Ömür boyu garanti türkiyeye 1 yıl olmadı geleli, daha önce garantisi 2 yıldı, eyer 2yıl oldu dönemde alınmışa bu o kullaklığa ömür boyu garanti kapsamına girceni göstermez bir yıl içinde alınmışşa ömür boyu geçerli olur.
Bu arada firmayı korumak değil ama çirkefleşmek kelimesi bence firmaya uğramamış bir insanın lafı firmayı boştan yere yermeyin
Bu arada benim koss portaprom'dada cızırdama sorunu olmuştu, ordaki görevli sanırım yüksek sesle kontrol etmiyor o yüzden fark edemiyor, ben de anlaması için kendi cihazım göndermiştim o zaman sürücüyü değiştirip gönderdiler, tabi sorun bitermi bu seferde kablo arzalandı onuda yaptılar ama bu sefer firma beni 15 gün bekletti ben de normal olarak kızdım ama hemen cevap yazıp kulaklımı alabilcemi söylediler (yurd dışından parça geç gelmesinden dolayı) tabi biraz yersiz tepki verdimi fark ettim tabi bu tepkinin elmasepeti ile alakası yoktu türkiyedeki çoğu firma 30 günlük haklarını kullandı için aynı şeyi bekledim ama yanılmışım. şu anda porta pro'yu kullanmıyorum pek bu tamamen arzalardan sıkıldım için bu arada igrada almayı düşünüyorum.
Elma sepetinin kullaklık fiyatları biraz pahalı bu yüzden herkez ön yargılı yaklaşıyor firmaya ama firma müşterinin yanında her zaman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tubejh
Ömür boyu garanti türkiyeye 1 yıl olmadı geleli, daha önce garantisi 2 yıldı, eyer 2yıl oldu dönemde alınmışa bu o kullaklığa ömür boyu garanti kapsamına girceni göstermez bir yıl içinde alınmışşa ömür boyu geçerli olur.
Bu arada firmayı korumak değil ama çirkefleşmek kelimesi bence firmaya uğramamış bir insanın lafı firmayı boştan yere yermeyin
Bu arada benim koss portaprom'dada cızırdama sorunu olmuştu, ordaki görevli sanırım yüksek sesle kontrol etmiyor o yüzden fark edemiyor, ben de anlaması için kendi cihazım göndermiştim o zaman sürücüyü değiştirip gönderdiler, tabi sorun bitermi bu seferde kablo arzalandı onuda yaptılar ama bu sefer firma beni 15 gün bekletti ben de normal olarak kızdım ama hemen cevap yazıp kulaklımı alabilcemi söylediler (yurd dışından parça geç gelmesinden dolayı) tabi biraz yersiz tepki verdimi fark ettim tabi bu tepkinin elmasepeti ile alakası yoktu türkiyedeki çoğu firma 30 günlük haklarını kullandı için aynı şeyi bekledim ama yanılmışım. şu anda porta pro'yu kullanmıyorum pek bu tamamen arzalardan sıkıldım için bu arada igrada almayı düşünüyorum.
Elma sepetinin kullaklık fiyatları biraz pahalı bu yüzden herkez ön yargılı yaklaşıyor firmaya ama firma müşterinin yanında her zaman.
Hocam kusura bakma ama bundan sonrasını okumadım.
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- realme buds air 6 pro
- ikko active buds
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- soundcore sleep a20
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X