Şimdi Ara

Koşu bandı önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakınlarda koşu bandı almayı düşünüyorum. Pek bilgim olmadığı için tecrübesi olanlardan öneri istiyorum lütfen 1.200 TL den fazla olmasın. Yaklaşık 100 kiloyum bu arada , tartıcak bişey olsun :D yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• bant genişliği 50 cm olsun. altis olmasın yeter.voit olur synamic olur.
  • kesinikle önermem 1000 tlye aldım yatak odamın köşesinde aksesuar olark duruyor alırken demişlerdi arkadaşlarada ama kullanırım sanmıstım 3 sefer kullandım
  • Çevremde 3-4 komşu akrabanın evinde koşu bandı var hepside 2-3 kere binmiş sonra aksesuar olarak kullanıyor, üstüne saksılar dizmişler :)
  • merhabalar 2 hp ürünler içinde bayağı bir araştırma yaptıktan sonra bu ürüne karar verdim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. ürün kalitesi ve sessiz çalışması mükemmel şuana kadar bir sıkıntı almadım.almak isteyenler bu linki kullansın
    http://www.spordunyasi.com/urun/fit-and-smart-m200-kosu-bandi.aspx
  • 2.000 liranın altında ki koşu bantları bir süre sonra evde gereksiz bir eşya olarak kalır.
    Ya limitinizi yükseltip profesyonel bir koşu bantı alın ya da bu sevdadan vazgeçip bir spor kulübüne kaydolun.
  • kesinlikle yukarıda yazılan yorumlara katılıyorum evinizde aksesuar olarak durur aldım 1700 tl ye dynamic galaxy isminde bir cihaz inan 3 kere bile binmedim istersen sana satayım 800 e bile veririm ama dediğim gibi evinde öylece kalacak ben eşyalarımı asıyorum üzerine :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.