Şimdi Ara

Koşun! 2006 5 kapı Grande punto 19 milyara Gimat ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Oto pazarı Gimat ta bugün kelepir Grande Punto ya rastladım.2006 model 5 kapı benzinli full 19 a bırakıyorlardı.Ben çok şaşırdım ama piyasası burada oluşmuş.2006 multijet albela 2 araba ötede 21 e,2006 sümbül alizeler 20 milyar fiat biçilrken, hatasız Grande çok ucuz geldi bana.Hatasız,Km si 20000 de ama olsun.Neden almadın dersen beyaz olsa gözü kapalı alacaktım,içi muhteşemdi.Tek negatif yönü araba simsiyahtı.Ancak Karaşimşek hastası var da almak isteyen varsa pazarın öte tarafında,valilik tarafına doğru koşup alsın diye yazıyorum.Çok kelepir.0 ı fiat sitesinde 26 küsür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 30 Temmuz 2006; 16:04:26 >

• YETİŞEN ALIYOR.......

KOŞUN KOŞUUUN

FİYAT ACAYİP UYGUNMUŞ AMA
  • bi yamuk olmasın
  • aşırı ucuz, bi yamuk var demek ki. yoksa sen bile göremeden pazardaki kurtlar görür, götürürlerdi arabayı bence..
  • bi yamuğu yok.Hatta öncamın sol köşede garip bir gösterge de vardı,Modifiye mi soracaktım da soramadım. sahibi istediğin yere,fiat servisine göster dedi.Plakası 06 SE ...Zannımca sahibi benzin fiatından illallah dedi bagaja da tüp zor olur o arabada.Bagaja da baktım stepnesi falan herşey tamamdı.2. el de çok yaktığı için fiatı ucuz anlaşılan.Ahh keşke rengi beyaz olsaydı.Zira siyah renk acayip toz alır ve sonra da güneşyanığı sorunları.Kurtlar 2.eli belirsiz arabayı zor götürürler,ayrıca içgüdüleri ile hareket ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 30 Temmuz 2006; 17:15:11 >
  • Benzin fiyatından illallahı 20k km'de mi demiş acaba sahibi?
    Bu arada dediğin gibi siyah renk çok toz alır ama bence en güzel renkte siyah, GPye de çok yakışır hani.
  • 20 değil 20000
    quote:

Orjinalden alıntı: SARSLAN

Benzin fiyatından illallahı 20k km'de mi demiş acaba sahibi?
    Bu arada dediğin gibi siyah renk çok toz alır ama bence en güzel renkte siyah, GPye de çok yakışır hani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu ankaradaki oto pazarı mezarlığn oralardamı.bi de sadece pazar günlerimi pazar oluo.yoksa hergünmü.
  • Zaten 20k = 20bin
    quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

20 değil 20000
    quote:

• Mezarlığın orada değil de yakını sayılır.Eskişşehir yolunun odtü kısmından istanbul yoluna bir cadde gidiyor.o cadde üstünde istanbul yoluna sapmadan devam.Ya da Demetten ostim e giden yol üzerinde shell var,gimat hotel var, tam orası.otel tarafında zengin galeriler parkediyor araçlar pahalı.o yüzden araba alacaksan mutlaka 150 metre daha ileriye,2.kısıma zannımca mezarlık yönü orası bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etit

Mezarlığın orada değil de yakını sayılır.Eskişşehir yolunun odtü kısmından istanbul yoluna bir cadde gidiyor.o cadde üstünde istanbul yoluna sapmadan devam.Ya da Demetten ostim e giden yol üzerinde shell var,gimat hotel var, tam orası.otel tarafında zengin galeriler parkediyor araçlar pahalı.o yüzden araba alacaksan mutlaka 150 metre daha ileriye,2.kısıma zannımca mezarlık yönü orası bak.

teşekkürler.pazar günlerimi açık sadece ?
  • Ama Fiat gerçekten güzel yapmış gp nin içaksamını.Kanımca ortasınıf forddan,opelden daha iyi.Hayran oldum arabaya.
  • Evet pazarları açık.C.tesi den damlıyorlar ama o gün satış yoktur zannedersem.

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

quote:

Mezarlığın orada değil de yakını sayılır.Eskişşehir yolunun odtü kısmından istanbul yoluna bir cadde gidiyor.o cadde üstünde istanbul yoluna sapmadan devam.Ya da Demetten ostim e giden yol üzerinde shell var,gimat hotel var, tam orası.otel tarafında zengin galeriler parkediyor araçlar pahalı.o yüzden araba alacaksan mutlaka 150 metre daha ileriye,2.kısıma zannımca mezarlık yönü orası bak.

teşekkürler.pazar günlerimi açık sadece ?
  • Senin dediğin araba sıfır fiyatı 26 civarı dediğine göre Active olanıdır. Active olanları en baz modellerdir. Mart ayında ben alırken ilk 500 için indirim vardı ve Activelerin indirimli fiyatları 19800 gibi bişeydi. O arabaya 19000ytl demesi gayet normal hatta kelepir değil. Normalde sıfır arabalar plakayı taktıktan sonra en aşağı 3000-4000 ytl değer kaybederler. Pazarlık etsen daha ucuza bile alırsın.
  • quote:

bi yamuğu yok.Hatta öncamın sol köşede garip bir gösterge de vardı,Modifiye mi soracaktım da soramadım. sahibi istediğin yere,fiat servisine göster dedi.Plakası 06 SE ...Zannımca sahibi benzin fiatından illallah dedi bagaja da tüp zor olur o arabada.Bagaja da baktım stepnesi falan herşey tamamdı.2. el de çok yaktığı için fiatı ucuz anlaşılan.Ahh keşke rengi beyaz olsaydı.Zira siyah renk acayip toz alır ve sonra da güneşyanığı sorunları.Kurtlar 2.eli belirsiz arabayı zor götürürler,ayrıca içgüdüleri ile hareket ederler.

1400 araba ne yakarki illahlah gelsin,,allak allak anlamadım
  • Keşke Mart da ben de takip etseymişim.Madem 0 km. 5 kapılı 2 airbagli absli ebdli cd li gp aracı 19800 e bırakıyorlardı kesin beyaz olanından sipariş verirdim.Bu demektir ki Fiat tanıtım,reklam açısından başarısız ben duymadığım için .Demek piyasası da 18-19 civarı gp 2006 5k lerin.Çok uygun bence.
    SAtmak isteyen var mı acaba beyaz 5kapı gp 2006 model arkadaşlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Senin dediğin araba sıfır fiyatı 26 civarı dediğine göre Active olanıdır. Active olanları en baz modellerdir. Mart ayında ben alırken ilk 500 için indirim vardı ve Activelerin indirimli fiyatları 19800 gibi bişeydi. O arabaya 19000ytl demesi gayet normal hatta kelepir değil. Normalde sıfır arabalar plakayı taktıktan sonra en aşağı 3000-4000 ytl değer kaybederler. Pazarlık etsen daha ucuza bile alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 30 Temmuz 2006; 18:44:59 >

• quote:

Zaten 20k = 20bin
    quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

20 değil 20000
    quote:

K harfi ne anlama geliyor (söz olarak) "kat" mı "kere" mi ....gibi ??? Ha eğer yabancı bir kelimenin kısaltılmışı ise arkadaşın 20 olarak algılaması gayet doğal.

• 20k deki k kilo anlamına geliyor.
    kilo da bin demek yani 20x1000=20xk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.