Şimdi Ara

kota aşımı hakkında acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün netlimitsiz tarifesine geçtim bugün ayın 30 u acaba bugun 15 gb ınıdrme hakkımı kullansam yarın yani aybaşında tekrar limitim açılıur mı ?

• ???* zaman gecıyor bır anlamı kalmaytacak varmı bılgısı olan arkadas :)
  • Zaten şu an itibari ile hem Netlimitsiz faturanı hemde eski tarife faturanı ödemek zorundasın , çünkü ay ortasında , orta değil sonu aslında ama ödemek zorundasın :) , Yarın itibari ile daha doğrusu saat 00:00'dan itibaren kotan 0'lanıcak ve 15 GB hakkında tekrar açılacak Gönlünce eğlen son 4:15 Dakikada :)
  • 2 faturayı tamamıyle odemeyecegım gunler hesaplanıp oyle yansıtılıyor faturaya yanlısmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnburak

2 faturayı tamamıyle odemeyecegım gunler hesaplanıp oyle yansıtılıyor faturaya yanlısmıyım ?

Kotalı tarifen için doğrusun 28 Gün fiyatı ödiyeceksin + Geçtiysen GB fiyatı ödüyeceksin her 1 GB için , Netlimtisz tarifesi başlıbaşına 49 TL ' olan bir tarife NETLIMITSIZIN tamamını ödiyeceksin diye biliyorum ama tabikide yalnış yönlendirmiyeyim , istersen e-fatura'dan bi kotnrol yap :)
  • 28gün kotalı fiyatı+kota aşımı 2 günlük netlimitsiz ücreti ödiceksin galibaa ttnetten bana öyle demişlerdi bnde 4gb kotalıdan 8mbit netlimitsize geçtim ayın 21 inde geçtim netlimitsizie hesaplarıma göre 75 tl gibi bi fatura gelicek inşllah: ttnet ali cengiz oyunu yapmasa tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.