Şimdi Ara

Kota Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Uydunet 50mbps 100GB EKOsınırsız tarifesi kullanmaktaydım, dün kotama baktığımda 50 GB gözüküyordu, yani 50 GB daha vardı hız yavaşlamadan önce. Az önce telefona kotamın dolduğu yönünde bir mesaj aldım, normalde %80 olunca bir bildirim gelir o da gelmedi, indirmede falan da yapmamıştım. Online hizmetlerden kullanıma baktığımda 120 GB indirme yaptığım gözüküyor, bu sabah 50 GB'idi. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Nasıl oldu anlamıyorum.

• Bilgisayarınızı malwarebytes veya benzer programlarla güvenli modda tarayın temizleyin. Rat yemiş olabilirsiniz.
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde dün bende de oldu 50mbit 250 gb kullanıyorum. dün bilgisayara format attım. ve programları kurdum. başka da birşey yapmadım. 120 gb harcamışım gün içinde fakat 64 gb ssd hard diskim var pc nin içinde. Yani o kadar indirme yapmam imkansız. Müşteri hizmetlerini arayalım yalnız değilim demek ki, güncellemeden dolayı oldu herhalde.
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Telefon açacaktım şimdi onun için uydunet in sayfasına girdim. kota takibe gelince gördüm ki düzeltilmiş. 11.06.2015'te 6.5 gb kota harcamışım, halbuki dün 110 gb yazıyordu. Böyle bir sıkıntı olduğunda hemen aramak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    6 gün önce açıldı
    İnternet sorunu
    13 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.