quote:Orijinalden alıntı: senoktokatragintilyonBu mesaj silindi.birazdan biri gelip 1tb koyacak ve kendinden utanacaksın.
quote:Orijinalden alıntı: MrTrmn birazdan biri gelip 1tb koyacak ve kendinden utanacaksın. 4 günde 1 tb?
quote:Orijinalden alıntı: senoktokatragintilyonquote:Orijinalden alıntı: MrTrmn birazdan biri gelip 1tb koyacak ve kendinden utanacaksın. 4 günde 1 tb?Alıntıları Göster ne sandın adam sırf kota doldurmak için indirip siliyor.
quote:Orijinalden alıntı: senoktokatragintilyonquote:Orijinalden alıntı: MrTrmn birazdan biri gelip 1tb koyacak ve kendinden utanacaksın. 4 günde 1 tb?Alıntıları Göster Bu hiçbirşey indirmemiş halim...
quote:Orijinalden alıntı: joe-kr Bu hiçbirşey indirmemiş halim...Alıntıları Göster bu kadar kullanmışım
quote:Orijinalden alıntı: joe-kr Bu hiçbirşey indirmemiş halim...Alıntıları Göster Yazın 100den aşşağı inmiyor
quote:Orijinalden alıntı: Jason BeckerYazın 100den aşşağı inmiyor Alıntıları Göster Kaç aydır birşey indirmeye vakit bulamıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: takistaskopquote:Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi alın bunu dışarı Alıntıları Göster Hotfile premium bitti arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: MB-CLSHotfile premium bitti arkadaşlar Alıntıları Göster Beyler ben bu kotama nası bakcam ya...hattı komşudan çekiyorum kullanıcı adı şifre felan bilmiyorum ve öğrenemem..başka yolu varmı.
quote:Orijinalden alıntı: MB-CLSHotfile premium bitti arkadaşlar Alıntıları Göster Benim IP 10.0.0.15 20mbit internet. son 24 saat.
quote:Orijinalden alıntı: omer_loopusBeyler ben bu kotama nası bakcam ya...hattı komşudan çekiyorum kullanıcı adı şifre felan bilmiyorum ve öğrenemem..başka yolu varmı.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: hakanikoBenim IP 10.0.0.15 20mbit internet. son 24 saat. Alıntıları Göster smile adsl 8 mbite kadar
quote:Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38smile adsl 8 mbite kadar Alıntıları Göster Dönem Upload Download 2011 Şubat 3.01 GB 10.55 GB Uydunet 1mbps
quote:Orijinalden alıntı: Captor.Dönem Upload Download 2011 Şubat 3.01 GB 10.55 GB Uydunet 1mbpsAlıntıları Göster