acaba silkroadın kotaya etkisi ne kadar? saniyede kaç Byte yada KByte veri indiriyor? demin kotama baktımda baya girmiş bana yardım lütfen
silkroad güzel bioyun demi (tabii) ama gülü seven dikenine katlanır silkroad kotayı çok yiyo video iizlemekten farkı yok hatta video izlemekten daha fazla yiyo
Silkroad fazla yemiyo kotadan.
Video sitelerinden çok video izliyosan falan o çok götürür kotayı.
Bencede Silkroad Fazla Kota Yemior. Evde 24 Saat Açık Benm Çar Sürekli Bot. Bi Sorun Çıkmıor Kotayla. Tabi Abuk Sabuk Sitelere Girmiorsan Sende de Bi Sorun Olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: qcakiq14
silkroad güzel bioyun demi (tabii) ama gülü seven dikenine katlanır silkroad kotayı çok yiyo video iizlemekten farkı yok hatta video izlemekten daha fazla yiyo
Abartma istersen... Silkroad kotayı normal yer
saolun arkdaşkar
quote:
Orjinalden alıntı: qcakiq14
Adına yakışır bir yorum
ben oynarken modemin programından kontrol etmiştim; saniyede 1,5-4 kb arası veri iniyo sürekli olarak. biz maksimumdan yola cıkarsak, yani 4 kb indirio warsayarsak; dakikada: 240kb saatte: 14400 kb günde: 337,5 mb ayda: 10 gb
NOT: oyun süresi günde 24 saat olarak hesaplanmış ve server update süreleri göz önüne alınmamıştır! zaten günde 24 saat her gün de oynanmaz. üstelik dediğim gibi update süreleri de göz önüne alınınca hesaplı denebilir
ben kaç gün hep açık bıraktım oyun devamlı çalışmasına rağmen 27 ytl geldi fatura ve müzikde indirdim
quote:
Orjinalden alıntı: shruikan
ben oynarken modemin programından kontrol etmiştim; saniyede 1,5-4 kb arası veri iniyo sürekli olarak. biz maksimumdan yola cıkarsak, yani 4 kb indirio warsayarsak; dakikada: 240kb saatte: 14400 kb günde: 337,5 mb ayda: 10 gb
NOT: oyun süresi günde 24 saat olarak hesaplanmış ve server update süreleri göz önüne alınmamıştır! zaten günde 24 saat her gün de oynanmaz. üstelik dediğim gibi update süreleri de göz önüne alınınca hesaplı denebilir
senin dediğine göre benim kotamın 10gbnin üstünde gelmesi lazım. nerdeyse hiç kapamam sroyu ama o kadar download yapmama rağmen 5gb geliyor
Dakikada: 2KB Saatte: 5MB Günde: 120MB
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
senin dediğine göre benim kotamın 10gbnin üstünde gelmesi lazım. nerdeyse hiç kapamam sroyu ama o kadar download yapmama rağmen 5gb geliyor
arkadaşım orda yazmısım ya inen veri maksimum 4 kb. ben de ne olur ne olmaz diye maksimum hesaplama yaptım. yani olabilecek en yüksek miktar 10 gb. ee saniye de sürekli 4 kb inmez. günde 24 saat her gün de oyunda olmazsın. ee böle olunca sizin sölediğiniz değerlerde veri indirimi beklenir düzeylerde zaten.
çok yemiyor ilk zamanlar (ah ekki gunler.....) daha az yiyodu benim kota 2500u geçmiodu şimdi 4u geçio ama ban yapmicam değer
Ya bırakın ben 7 saat oynadım anasını satıyım 9 mb indirmiş sonra diyolar senin oyunu dolduruyo kotayı diye.Selo sen misin la?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme