Şimdi Ara

kotalıdan kotasıza geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler daha önce bu olayı yapmış olan var mı? ne yapmamız gerekiyor? herhangi bir ücret ödemek söz konusu mu? sözleşme falan mı yeniliyoruz?

• Gidiyosun telekoma böle böle diyosun onlar kotasıza geçirirler.
    Ek bir ücret ödemiyosun benim bildiğim şimdi geçişler ücretsiz.
    (İST)
  • ben sınırsızdan sınırlıya gecmıstım hıc bır ek ucret odemedım
    sımdı yaz geldı tekrar sınırsıza gecıcem sanrıım yıne bı ucret odemıycem

ama benım merak ettıgım olay bu

http://forum.donanimhaber.com/m_3256223/tm.htm
  • kotasızdan sınırlıya geçtim hiç bir ek ücret falan ödemedim hatta 1 ay fatura gelmedi nasıl oldu hala anlayamıyorum ama oldu neyse
    fpotur arkadaşımın problemine gelince hat devredilebiliyor fakat adsl devredilemiyor benim bildiğim. bunda iki ay önce falan ben adsl i ve telefonu babamdan kendime devralacaktım ama ne yazık ki adsl yüzünden alamadım. eğer devralmak istiyorsan tekrar açılması gerekiyor yani açılış ücretini tekrar ödemen gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuri288

kotasızdan sınırlıya geçtim hiç bir ek ücret falan ödemedim hatta 1 ay fatura gelmedi nasıl oldu hala anlayamıyorum ama oldu neyse
    fpotur arkadaşımın problemine gelince hat devredilebiliyor fakat adsl devredilemiyor benim bildiğim. bunda iki ay önce falan ben adsl i ve telefonu babamdan kendime devralacaktım ama ne yazık ki adsl yüzünden alamadım. eğer devralmak istiyorsan tekrar açılması gerekiyor yani açılış ücretini tekrar ödemen gerekiyor.

anladım tşk ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.