Baskılı atlet… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koton 1500 TL'lik Sepet 640'a Geliyor | Yanıyor (2. sayfa)
-
-
45 dakika siteyi gezdim inanın ucuz birşey bulamadım. Değil 700 %99 indirse yine ürünlerin albenisi yok
-
Nautica her zaman oluyor mu
o marka Paul Shark gibi denizci giyimi üzerindeydi sanırım demi? Lacoste üretimi miydi?🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yine bir mesajda 8 soru. hala ilk günki gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tıkla-kazan 250ye 50 verdi, 229 oldu.
https://www.hepsiburada.com/nautica-erkek-siyah-standart-fit-esofman-alti-ke27704t-0tb-p-HBCV00003XVQNW?magaza=Nautica
Ben fena bulmadım fiyatları yeni üyelikle de uğraşmadım kot10 ve 1500/700 gayet iyiydi, teşekkürler
-
Rica ederim
-
Bindirim indirim yaptıkları bariz belli yine de fena değil ürüne göre değişiyor bakmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart kampanyası bulan oldumu arkadaşlar
Bu fiyatlar ne böyle ya Zara pull&bear bu kadar pahalı değil :d?
-
Herkes çok pahalı demiş aldıklarımdan birkaç tanesine baktım fiyatlar iyi gibi geldi kazık yemişsin diyen olur da alıntılarsa makbule geçer sonraki sefere akıllanırız en azından :)
-
Bakmayın millete bende buradakiler gibiydim her şey çok pahalı alınmaz etmez diyordum. Taaa ki çıkıp bir gün AVM dolaşıncaya kadar. O zaman anladım ki normali buymuş. Çok da şey etmeyin oran güzel alın geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalitesi nasil bunun hocam ici polar gibi 3 sardonlu dedikleri mi gelince bi detayı yazar mısın baharlik alayım diyorum ama 400 500tl altında Adidas nike puma yok sanırım 😏
sadece 1500 liraya 700 lira indiirm yazan ürünler mi kampanyaya dahil yoksa tüm ürünler mi?
-
Sadece yazanlar hocam.
ulan oğlum akıl, mantık var; 1500 TL ÜZERİ SİPARİŞE SEPETTE 700 TL İNDİRİM yapacak adam bunun hesabını kitabını çoktan yapmıştır: amazonda 112 tl olan basit bir pantolonun aynısı kotonda yaklaşık 400 tl... önce fiyatı aşırı abart, sonra da aşırı indir... kim takıla zokaya, kim kurtula... işte olay budur.
-
ne bileyim, almadım ki ben ? yaz satıcıya sor.
Axess 750/75 chippara var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kotların çoğunda geçerli değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X