Şimdi Ara

Kötü hissediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ruhumun yükünü biraz hafifletmesi umuduyla buraya içimi dökmek istiyorum.Burada sizlerin okuması,bana ümit vermeye çalışması,bana yardım etmek istemesi beni bir anlık da olsa iyi hissettiriyor.Şimdiden içimin karartısı yüzünden canınızı siktiysam affola.Son sınıftayım.Her gün denemeye giriyoruz.Sınav konusunda umutsuzum.Uyku düzenim bozuk.Çevremde sohbet edebileceğim insan hiç yok.Annem ve babam benim konuştuğum dilden anlamıyor.Ergenliğe vs bağlamayın çünkü onlarla konuşmaya çalıştım ama beni anlayabilecek insanlar değiller.Babam farkinda değil ama sinir hastası.Uzun zamandır dinimin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum,her namazdan sonra dua ediyorum ama o iç sıkıntısını giderecek bir şey de yapmıyorum.Şu son zamanlarda ders çalışma var mı derseniz o da yok.Ölsem bu dünyaya belki de yaramış olacak.Hayat denilen sermayeyi dipsiz bir kuyuya akitiyorum.Sinavdan sonra ne olacak?Bir daha hazırlandığımda bir şeyler değişecek mi?Bu yaz bu ruh haliyle nasıl geçecek?Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Ders aldigim abi Burak en azından bir yerlerden kurtarmaya çalış diye söylüyor ama artık o gücü kendimde bulamıyorum.Bazen oturuyorum ama o da sadece okumadan ibaret oluyor.İyi degilim.Ne yapmam lazım?Bana tavsiyelerde bulunursanız çok mutlu olurum.Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takma kafana. Hemen her insan geçer bu dönemlerden. Önüne bak, karamsarlığa kaptırma kendini. Çalışabilirsen biraz daha zorla, yok olmuyorsa sınav yaklaştı zaten. Üzülmeye değecek şeyler değil. Tek taraflı çalışıyor hayat treni, ilk engelde yıkılma :) Saygılar.
  • K-ompLo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için :)

• kingkidd1234 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi bu çalkantılı dönemi atlatırsın geçer gider,bu durumda sinir sistemini güçlü tutman lazım,

hoca,arkadaş,aile büyüğü vs gibi birilerinden maddi manevi destek alırsan işin kolaylaşır.

Ayrıca

Son sınıf oldugundan,sınav maratonunda geleceğe yönelik kaygıların olması normaldir.Motivasyon kitabı oku,iyi ve kötü yönlerini düşünüp,hata yapmamaya dikkat et ve kendini motive etmeyi öğren.

Ailen de seni anlamayabilir,ailelerimizin çoğunda böylesi uyum sıkıntısı oluyor,

eğitim düzeyini farkedip kabul edersen,bu konuda daha anlayışlı olursun.

• Ben 3. giri?imde girdim.Stres yapmaya değmez, bu sınav ne ki. Ama çalı?madan da olmuyor maalesef.Bence spora ya da enstrüman çalmaya ba?layabilirsin. Belki bunlar iyi gelir.

• ÇEvrenden memnun değilsin
    Güzel bir çevre istiyorsan güzel bir okula gitmelisin
    Bu sene sınav senen herkes çalışıyor sende çalış evde çalışamıyorsan şehir kütüphanelerine gidebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.