Şimdi Ara

Kötü mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun zamandır oyuna giremiyordum 2 dk önce 30Mden taila aldım hiç kullanılmamış kötü mü piyasasını hiç bilmiyorum açıkcası .. ( Server : Manes ) Çok basit bir alım ama merak ettim post kastığımı düşünenLer olabilir herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.

• ne talia ?dd mi spear mı? ama bu arada gereksız topıc...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

ne talia ?dd mi spear mı? ama bu arada gereksız topıc...!

ne demek ya gereksiz topic , adam pazardan bişey almış kazık yiyip yemediğini soruyo bu mu gereksiz topic sen diğer açılan topiclere bi bak istersen (6 zayıfım var babam interneti kapattı yardım edin, çok devamsızlığım var sınıfta kalır mıyım yardım edin, annem ders çalışmamı istiyo tatilde ko ya giremicem yardım edin, ko ya rağmen takdir alanlar kulübü vs vs) bu topiclere bakıyorum bi tane gereksiz topic yazan yok adamın açtığı şu konu mu gereksiz oluyo

• ne olursa olsun bence verilmez itemları toplayıp yapmaya kalksan 5 6 tane yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Rasmus

quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

ne talia ?dd mi spear mı? ama bu arada gereksız topıc...!

ne demek ya gereksiz topic , adam pazardan bişey almış kazık yiyip yemediğini soruyo bu mu gereksiz topic sen diğer açılan topiclere bi bak istersen (6 zayıfım var babam interneti kapattı yardım edin, çok devamsızlığım var sınıfta kalır mıyım yardım edin, annem ders çalışmamı istiyo tatilde ko ya giremicem yardım edin, ko ya rağmen takdir alanlar kulübü vs vs) bu topiclere bakıyorum bi tane gereksiz topic yazan yok adamın açtığı şu konu mu gereksiz oluyo

Çok çok haklısın @The_Rasmus

Bırak kendi hallerine takma..

Bu arada

@zapdos

Sana yardımcı olmak isterdim ama maneste hiç oynamışlığım yok

Ama biraz pazarı dolaşırsan kendinde anlayabilirsin iyi mi kötü mü yaptığını

• quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

Beyler uzun zamandır oyuna giremiyordum 2 dk önce 30Mden taila aldım hiç kullanılmamış kötü mü piyasasını hiç bilmiyorum açıkcası .. ( Server : Manes ) Çok basit bir alım ama merak ettim post kastığımı düşünenLer olabilir herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.

ne defans olduğunu sölemeden bilemeyiz
    ama DD dışında ise biraz pahalı gibi geldi ama tam bilemicem
  • Neresi Gereksiz Topic Evet Maneste Bende Oynamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu şarkı çok iyi değil mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DD ise çok iyi.

Spear ise fena değiL.
  • Tmm TeşşekürLer DD idi CevapLarınız beni mutLu etti..

ToNyJaa

Sana cevap verme gereği duymuyorum.
  • ei etmişin adam şurda bişi sormuş cvp wermek zorunda değilsiniz eğer adama ban yazmak için weriosanız ben sizin post kastınızı sanarım gidin başkasına cvp werin ala ala sanki siz daha önce charım nsl yok kazıkmı yedim die sormadınız noob olmayın
  • 30m ye dd talia heeekeşke cypherda önüme gelsede çeksem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.