Beyler uzun zamandır oyuna giremiyordum 2 dk önce 30Mden taila aldım hiç kullanılmamış kötü mü piyasasını hiç bilmiyorum açıkcası .. ( Server : Manes ) Çok basit bir alım ama merak ettim post kastığımı düşünenLer olabilir herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
ne talia ?dd mi spear mı? ama bu arada gereksız topıc...!
quote:
Orjinalden alıntı: ToNyJaa
ne demek ya gereksiz topic , adam pazardan bişey almış kazık yiyip yemediğini soruyo bu mu gereksiz topic sen diğer açılan topiclere bi bak istersen (6 zayıfım var babam interneti kapattı yardım edin, çok devamsızlığım var sınıfta kalır mıyım yardım edin, annem ders çalışmamı istiyo tatilde ko ya giremicem yardım edin, ko ya rağmen takdir alanlar kulübü vs vs) bu topiclere bakıyorum bi tane gereksiz topic yazan yok adamın açtığı şu konu mu gereksiz oluyo
ne olursa olsun bence verilmez itemları toplayıp yapmaya kalksan 5 6 tane yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: The_Rasmus
quote:
Orjinalden alıntı: ToNyJaa
ne demek ya gereksiz topic , adam pazardan bişey almış kazık yiyip yemediğini soruyo bu mu gereksiz topic sen diğer açılan topiclere bi bak istersen (6 zayıfım var babam interneti kapattı yardım edin, çok devamsızlığım var sınıfta kalır mıyım yardım edin, annem ders çalışmamı istiyo tatilde ko ya giremicem yardım edin, ko ya rağmen takdir alanlar kulübü vs vs) bu topiclere bakıyorum bi tane gereksiz topic yazan yok adamın açtığı şu konu mu gereksiz oluyo
Çok çok haklısın @The_Rasmus
Bırak kendi hallerine takma..
Bu arada
@zapdos
Sana yardımcı olmak isterdim ama maneste hiç oynamışlığım yok
Ama biraz pazarı dolaşırsan kendinde anlayabilirsin iyi mi kötü mü yaptığını
quote:
Orjinalden alıntı: Z4pDoS
Beyler uzun zamandır oyuna giremiyordum 2 dk önce 30Mden taila aldım hiç kullanılmamış kötü mü piyasasını hiç bilmiyorum açıkcası .. ( Server : Manes ) Çok basit bir alım ama merak ettim post kastığımı düşünenLer olabilir herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
ne defans olduğunu sölemeden bilemeyiz ama DD dışında ise biraz pahalı gibi geldi ama tam bilemicem
Tmm TeşşekürLer DD idi CevapLarınız beni mutLu etti..
ToNyJaa
Sana cevap verme gereği duymuyorum.
ei etmişin adam şurda bişi sormuş cvp wermek zorunda değilsiniz eğer adama ban yazmak için weriosanız ben sizin post kastınızı sanarım gidin başkasına cvp werin ala ala sanki siz daha önce charım nsl yok kazıkmı yedim die sormadınız noob olmayın
30m ye dd talia heeekeşke cypherda önüme gelsede çeksem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme