Şimdi Ara

Kötü tıp vs iyi diş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leeminho

kotu tıp yoktur kotu öğrenci vardir. tip öğrencisiyim eger tip istiyorsan neresi olursa olsun git her zaman içinde burukluk kalir sonra doguda tip olacagina batida dis olsun mantığıni (mantiksizligini) hic anlamiyorum sehir secmiyoruz burada meslek seciyoruz okuyacagin 6 yil ve o meslekte geçireceğin 30 sene var. ve tum dunyada kabul olan sudur ki 30>6. kou tiptayim cok sukur ama Kars a bile gidebilirdim bolumumu cok seviyorum cok sevdigim icon de dersler agirmis eglenmeye vakit yokmus falan hic dert etmiyorum. gayet eglendigimiz zamanlar da oluyor. bir seyi istiyorsaniz ona sıkıca sarılın.

Hocam dediklerinizi aklimin bi kenarina yazdim sinav sonuclari bi acklasnsin eger tipi secersem (insallah o siralamalar gelirse) tip fakultesi konusundaki onerilerinizi okumayi isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elenyum

quote:

Orijinalden alıntı: alykayhan

Cümle güzel,tıpın kötüsü olmaz.Ama tus'un kötüsü olur.Tus'a çalışmayı göze alabiliyorsanız girin,yoksa 4-5 bin liraya hayatınız boyunca aptal aptal insanlarla uğraşırsınız

Hocam dedigim gibi ne tus ne 6sene beni dusunduren zaten ben bunlari dusunerek bu meslege kendimi adadim dedigim gibi sehir yassami duzeni ve ortam kafami karistiran

İzmir'deyim ben.Gayet rahatım.Sana ve hepinize şöyle bir şehir önerisinde bulunayım sonra siz seçin.Büyüdüğünüz şehirden farklı bir kültüre giderseniz ne 4 sene geçer ne 6 sene.En güzel yıllarınızın kendiniz gibi birkaç kişiyle geçtiğini hatırlar durursunuz büyüyünce.Tutucu yerlerden rahat yerlere gelmek çok koymaz ama rahat yerden tutucu yere gidersen kafayı yersin.Bu böyledir

• quote:

quote:

quote:

Cümle güzel,tıpın kötüsü olmaz.Ama tus'un kötüsü olur.Tus'a çalışmayı göze alabiliyorsanız girin,yoksa 4-5 bin liraya hayatınız boyunca aptal aptal insanlarla uğraşırsınız

Hocam dedigim gibi ne tus ne 6sene beni dusunduren zaten ben bunlari dusunerek bu meslege kendimi adadim dedigim gibi sehir yassami duzeni ve ortam kafami karistiran

İzmir'deyim ben.Gayet rahatım.Sana ve hepinize şöyle bir şehir önerisinde bulunayım sonra siz seçin.Büyüdüğünüz şehirden farklı bir kültüre giderseniz ne 4 sene geçer ne 6 sene.En güzel yıllarınızın kendiniz gibi birkaç kişiyle geçtiğini hatırlar durursunuz büyüyünce.Tutucu yerlerden rahat yerlere gelmek çok koymaz ama rahat yerden tutucu yere gidersen kafayı yersin.Bu böyledir

Hocam bende egede yasayan biri olarak zorlugunu simdiden ongorebiliyorum. Yorum stilinizden anladigim kadariyla universite ogrencisisiniz hangi universitede ne okuyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende egede yasayan biri olarak zorlugunu simdiden ongorebiliyorum. Yorum stilinizden anladigim kadariyla universite ogrencisisiniz hangi universitede ne okuyorsunuz?

Yorum stilinden değil o tıp 2.sınıf finaline çalışmaktan kafa kalmadı garip bi tarzda yazıyorum.Katip çelebi üniversitesi izmir,özel okul sanılsa da devlet okuludur.Diğer bölümleri gerçekten aşırı boktan olsa da diş eğitimi türkiye'de 2-3 arasındadır.Tıp olarak da Türkiye'nin en büyük 2.devlet hastanesi olan Atatürk Eğitim Araştırma hastanesini kullanıyoruz.Ama kampüs hayatı için gelme,hastane kantinini kullanıyoruz,oturacak çimimiz yok.Daha çok burası tıp dershanesi gibi :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yorum stilinden değil o tıp 2.sınıf finaline çalışmaktan kafa kalmadı garip bi tarzda yazıyorum.Katip çelebi üniversitesi izmir,özel okul sanılsa da devlet okuludur.Diğer bölümleri gerçekten aşırı boktan olsa da diş eğitimi türkiye'de 2-3 arasındadır.Tıp olarak da Türkiye'nin en büyük 2.devlet hastanesi olan Atatürk Eğitim Araştırma hastanesini kullanıyoruz.Ama kampüs hayatı için gelme,hastane kantinini kullanıyoruz,oturacak çimimiz yok.Daha çok burası tıp dershanesi gibi :D

Arastirmistim katip celebiyicelebiyi. Okulun kendi arastirma hastanesinin olmamasi zorluk cikarymiyor mu ozellikle 5ve 6. Sınif ogrencileri icin??

• Yav erzurum olmak zorundamı. Git sivasa miss gibi tertemiz büyük şehir. Sadece bir kere gezdim ve hiç bir eksikliğini görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arastirmistim katip celebiyicelebiyi. Okulun kendi arastirma hastanesinin olmamasi zorluk cikarymiyor mu ozellikle 5ve 6. Sınif ogrencileri icin??

O hastaneyi bize verdiler işte,tabelası bile değişti Katip çelebi üniversitesi atatürk e.a hastanesi oldu.Ha şöyle bir durum var,izmirde devasa 2 hastane yapıldı kuzey kısmına,birini direkt olarak bize verecekler diye dedikodular dönüyor ama 2015-2016 arası kesinlikle atatürk e.a.h deyiz.Araştırma görevlileri ve hocalar da bizimle geleceği için çok da bir şey değişmez

• Elenyum E kullanıcısına yanıt
    bir sey yazmadim foruma daha ama sorulariniz olursa seve seve cevaplarim 2014 girisliyim ben de yeniyim zaten. erzurum muhabbeti var ama sana kim ne dedi bilmiyorum ama erzurum tip cok kaliteli bir okuldur. ben sadece evime yakin diye kocaeliyi yazdim yoksa erzurumda yasasam seve seve okurdum orada. he kocaeliden memnun değil misin dersen kesinlikle hayir cok seviyorum okulumu. Asla yolundan sasma tıp icin her yere gidilir seni kıskanan cogu insan da dis yaz diye diretir akrabalardan komsulardan kulak asma kendilerinin oyle bir durumu olsaydi inan hic dusunmezlerdi. Sanırım Tıp'ın yılmaz savunucusu gibi bir sey oldum ama dusunduklerim bunlar . hayatinda basarilar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leeminho -- 25 Haziran 2015; 2:03:37 >
  • quote:

Hocam bu dediklerinizi dusununce bana da dis daha mantikli geliyor amma velakin disin de okumasinin cok masrafli oldugunu duydum malzeme paralari falan ozel konusunada gelince klinik acmak kolay degil ki be hocam ya ailenin maddi durumunun iyi olmasi gerekiyor yada saglam destekler gelmesi gerekiyor. Bende hastanede caluisuyim hastanenin suyu mu cikti diyorum ama dis hekimleri 2500-3000 tl maas aliyorlarmis tamam azimsamiyorum ama biz bunun icin mi bu kadar cile cektik diyorum ( maas konusunu dedigim gibi bilmniyorum oyle duydum )

Dostum diş okuyorum.
    Masraflı bir bölüm fakat okulu bıraktıracak bir masrafı yok.
    Ben 1. sınıfta senin dershaneye verdiğin paradan az harcamışımdır malzemeler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: leeminho

bir sey yazmadim foruma daha ama sorulariniz olursa seve seve cevaplarim 2014 girisliyim ben de yeniyim zaten. erzurum muhabbeti var ama sana kim ne dedi bilmiyorum ama erzurum tip cok kaliteli bir okuldur. ben sadece evime yakin diye kocaeliyi yazdim yoksa erzurumda yasasam seve seve okurdum orada. he kocaeliden memnun değil misin dersen kesinlikle hayir cok seviyorum okulumu. Asla yolundan sasma tıp icin her yere gidilir seni kıskanan cogu insan da dis yaz diye diretir akrabalardan komsulardan kulak asma kendilerinin oyle bir durumu olsaydi inan hic dusunmezlerdi. Sanırım Tıp'ın yılmaz savunucusu gibi bir sey oldum ama dusunduklerim bunlar . hayatinda basarilar dilerim.

Cok tesekkur ederim gorusleriniz icin dikkate alicam dediklerinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: cacaleno

quote:

Hocam bu dediklerinizi dusununce bana da dis daha mantikli geliyor amma velakin disin de okumasinin cok masrafli oldugunu duydum malzeme paralari falan ozel konusunada gelince klinik acmak kolay degil ki be hocam ya ailenin maddi durumunun iyi olmasi gerekiyor yada saglam destekler gelmesi gerekiyor. Bende hastanede caluisuyim hastanenin suyu mu cikti diyorum ama dis hekimleri 2500-3000 tl maas aliyorlarmis tamam azimsamiyorum ama biz bunun icin mi bu kadar cile cektik diyorum ( maas konusunu dedigim gibi bilmniyorum oyle duydum )

Dostum diş okuyorum.
    Ben 1. sınıfta senin dershaneye verdiğin paradan az harcamışımdır malzemeler için.

Hocam bu malzemeler falan sadece teorik derslerin goruldugu zaman oluyor degil mi yani masrafli dedigimiz zaman 1,2,3. Siniflar mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: RedewoN25

Hocam erzurumda yaşıyorum ve grrçekten tıp istiyorum ama her hastaneye gittiğimde hastane kürt kaynıyor bildiğin kaynıyor. ( erzurum halkı değil ağrı kars van vs hepsi buraya naklediliyor. ) sonra diyorumki ben bunlara bakmak için mi çile çekeceğim ??.

bende şırnağın cizre ilçeinde yaşadım aslında hedefim tıp okumaktı ama oraları görünce doktorların ne kadar zorlandıklarını sabahtan akşama kadar bi masada oturup iki li üçlü hastaları içeri alıp o bağrışmalar ve kötü durumu çekemeyeceğimi farkettiğim için di hekimliğine karar verdim bana daha cazip geldi bütün bi hayatımı masa başında oturup hastalara hangi ilaçları kullanmaları gerektiğini anlatarak geçiremem
  • Kangal alir

• .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cacaleno

quote:

Dostum diş okuyorum.

Hocam bu malzemeler falan sadece teorik derslerin goruldugu zaman oluyor degil mi yani masrafli dedigimiz zaman 1,2,3. Siniflar mi??

Hayır sınıfın yükseldikce harcadığın para artıyor. Klinikte hasta aldığın zanan devlet parasını ödemiyor. Hasta ile anlaşıyorsun. Tabi uniden uniye degisir . Bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baksqwe

kötü tıp yoktur. tus vardır . boru gibi . sülalem doktor. şunu söyliyim diiplomanı nerden aldığının bi önemi kimse de sormaz.

tabiki her tıp aynı değildir aralarında iyiside vardır kötüsüde
  • kafamı karıştırdı soru açıkcası. kötü tıptan kasıt özünde eğitimi kötü olan tıptır.

ama doğudaki bazı fakülteler batıda olsa,emin ol ilk 3 4 5 k dan öğrenci alırdı.

yani mesela çanakkale 18 mart gibi batıda bir üni düşün.adamların kendi hastanesi olalı bir kaç yıl oluyor.muğlayı düşün,hastanesi yok desek yeridir,öğretim üyesi sayısı 20 30 falandı en son.çoğu anabilimdalında en kıdemli kişi yar doç.
    bide doğuda fırat,inönü gibi bir tıpı düşün.her birinde 200e yakın öğretim üyesi var. 40 yıllık fakülte.hastaneleri devasa.oturmuş şeyler var..
    ama sıralamada 18 mart daha öndedir ösys sıralamasında.ama hangi fakülte daha iyi eğitim veriyordur dersen cevabı ortada.
  • 5/6 sene sonra diş + ayran 5 tl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

kafamı karıştırdı soru açıkcası. kötü tıptan kasıt özünde eğitimi kötü olan tıptır.

ama doğudaki bazı fakülteler batıda olsa,emin ol ilk 3 4 5 k dan öğrenci alırdı.

yani mesela çanakkale 18 mart gibi batıda bir üni düşün.adamların kendi hastanesi olalı bir kaç yıl oluyor.muğlayı düşün,hastanesi yok desek yeridir,öğretim üyesi sayısı 20 30 falandı en son.çoğu anabilimdalında en kıdemli kişi yar doç.
    bide doğuda fırat,inönü gibi bir tıpı düşün.her birinde 200e yakın öğretim üyesi var. 40 yıllık fakülte.hastaneleri devasa.oturmuş şeyler var..
    ama sıralamada 18 mart daha öndedir ösys sıralamasında.ama hangi fakülte daha iyi eğitim veriyordur dersen cevabı ortada.

doğu batı demeyeceksin eğitimi nerenin iyiyse oraya gideceksin bu kadar basit 6 sene sıkacaksın dişini

• RedewoN25 kullanıcısına yanıt
    Ööf ne iğrenç bir yorum bu.

"Ben bunları mı bakicam ıyy Kürtler"

Sen nesin İngiliz asilzadesi mı?

Hastaları ırklarına göre ayır oldu olacak, japon ve Kore dışında herkese bak?

Nasıl bir kafa bunlar Kürt ıyy demek?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.