Şimdi Ara

Kötü tıp vs iyi diş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheReedS

kafamı karıştırdı soru açıkcası. kötü tıptan kasıt özünde eğitimi kötü olan tıptır.

ama doğudaki bazı fakülteler batıda olsa,emin ol ilk 3 4 5 k dan öğrenci alırdı.

yani mesela çanakkale 18 mart gibi batıda bir üni düşün.adamların kendi hastanesi olalı bir kaç yıl oluyor.muğlayı düşün,hastanesi yok desek yeridir,öğretim üyesi sayısı 20 30 falandı en son.çoğu anabilimdalında en kıdemli kişi yar doç.
    bide doğuda fırat,inönü gibi bir tıpı düşün.her birinde 200e yakın öğretim üyesi var. 40 yıllık fakülte.hastaneleri devasa.oturmuş şeyler var..
    ama sıralamada 18 mart daha öndedir ösys sıralamasında.ama hangi fakülte daha iyi eğitim veriyordur dersen cevabı ortada.

çok çok doğru

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Yeni yapılması kötü anlamına gelmez.20-30 öğretim üyesi diyorsunuz ama öğrenci sayısı fıratın belki de çeyreği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetanos

Yeni yapılması kötü anlamına gelmez.20-30 öğretim üyesi diyorsunuz ama öğrenci sayısı fıratın belki de çeyreği

öğrenci sayısının bir önemi yokki, cerrahpaşada hacettepede öğrenci sayısı çok diye sınıflaramı bölüyorlar ? öğrenciler merdivende ders dinliyor sınıfta yer olmadığı için.

arkadaşın demek istediği adı olan bir ile bir bina dikiyorsan zaten direk yüksekten giriş yapıyor, yüksek olmasının sebebi eğitimi değil diyor. ki ben tercih döneminde bunu bende çok net gördüm, fırat gibi bir tıp fakültesi önündeki tıpların %40 ından daha donanımlı, mesela bende muğla tıp istiyordum ama sebebi tamamen ildi, yoksa muğlada hastanenin olmadığını hocalaın yarısının fetöden alınıp derslerin boş geçtiğini bende biliyordum ama muğlaydı işte. bütün mesele o

Hastane yok mu? 500 yataklı hastane var yanında ekimde açılacak.

Muğla tıpa başlıcam hocam o yüzden yanlış bilgi vermiş arkadaş daha yeni gittim kayda

• quote:

peki hem öğrenci sayısı fazla hem öğretim üyesi sayısı azsa
  • quote:

e dostum onu diyoruz işte, şuan yok halbuki muğla gibi turizm getirisi yüksek bir şehirde anında yapılması gerekirken 3 yıldır geciktirmeli olarak sallıyorlar hastaneyi, hastane ihtiyacı yok diye, yoksa bende gördüm morfoloji binasını, gelse kesinlikle muğlaya giderdim ancak şuan fakülte donanımı 12500 olan bir yer değil muğla tıp, aynı şekilde onlarca tıp fakültesi. he 10-15 yıl sonra adam olur ona birşey demiyorum.

örneğin ben yozgat bozok tıpa gittim 16.700 ile ancak van tıp kesinlikle daha donanımlı bozok tıptan, ama evime yakın diye öyle oldu. olay bu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

e dostum onu diyoruz işte, şuan yok halbuki muğla gibi turizm getirisi yüksek bir şehirde anında yapılması gerekirken 3 yıldır geciktirmeli olarak sallıyorlar hastaneyi, hastane ihtiyacı yok diye, yoksa bende gördüm morfoloji binasını, gelse kesinlikle muğlaya giderdim ancak şuan fakülte donanımı 12500 olan bir yer değil muğla tıp, aynı şekilde onlarca tıp fakültesi. he 10-15 yıl sonra adam olur ona birşey demiyorum.

örneğin ben yozgat bozok tıpa gittim 16.700 ile ancak van tıp kesinlikle daha donanımlı bozok tıptan, ama evime yakın diye öyle oldu. olay bu yani

hocam sende tıpın iyisi kötüsü var diyenlerdensin umarım 6 sene sonra yaptığımız tercihten pişman olup mezun olmayız

• IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    O zaman kötü işte

• quote:

O zaman kötü işte

ben de bunu bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 27 Ağustos 2017; 11:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIImalwareIII

quote:

quote:

hocam sende tıpın iyisi kötüsü var diyenlerdensin umarım 6 sene sonra yaptığımız tercihten pişman olup mezun olmayız

senin kastettiğin tus ise kesinlikle üniversite diye birşey yok, ben fakülte donanımından bahsediyorum, kişi başına düşen öğretim üyesi sayısı, derslik sayısı, hastane özellikleri, bunlar senin sıralamanın karşılığı, sonuçta tusda önemi yok diye kura çekerek üni seçmiyeceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIImalwareIII

quote:

quote:

senin kastettiğin tus ise kesinlikle üniversite diye birşey yok, ben fakülte donanımından bahsediyorum, kişi başına düşen öğretim üyesi sayısı, derslik sayısı, hastane özellikleri, bunlar senin sıralamanın karşılığı, sonuçta tusda önemi yok diye kura çekerek üni seçmiyeceksin.

Tusu kastetmedim illaki 6 sene doktor olarak mezun olacağız ama ne denli başarılı olacağız o şüpheli birde benim gerimde alan tıpların öğretim üyesi sayısı daha fazla karşılığı bu değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 27 Ağustos 2017; 11:16:13 >

Stajlar için hastane çok önemli.Hasta sayısı önemli.Sonuçta 3 sene hastanede geçecek

• quote:

Stajlar için hastane çok önemli.Hasta sayısı önemli.Sonuçta 3 sene hastanede geçecek

eğer ilk 3 sene orda kalabilirsem tek avunacağım hastanesinin yeni olduğu
    Neresi hocam?

• quote:

Neresi hocam?

boşverin hocam yaptık bir hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 27 Ağustos 2017; 11:50:55 >
  • Diş yazma sağlık alanını yazma dişe de uzmanlık sınavı geldi insanla uğraşmk en zor iş çok iyi düşün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç kalmışm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.