Şimdi Ara

Kötü tıp vs iyi diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
5
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu soruyu sormak icin daha erken biliyorum fakat yinede goruslerinizi ogrenmek istedim soru baslikta

Kotu tiptan siralama olarak 13-15k bandi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elenyum E kullanıcısına yanıt
    kötü tıp yoktur. tus vardır . boru gibi . sülalem doktor. şunu söyliyim diiplomanı nerden aldığının bi önemi kimse de sormaz.
    hocam kesinlikle geleceği düşünün. eğer diyorsanız ki tusun hakkını veririm,tıp yazın. yalnız zorunlu hizmeti de düşünün.
  • baksqwe B kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz egitim tamam da peki ya sehir acisindan?

• nope93 kullanıcısına yanıt
    Hocam calismak sorun olmaz benim icin calisiriz tusa. Benim kafami karistiran erzuruma karsa ardahana tip okumak icin gidilir mi yoksa sıkıntï mı cekeriz?

• Hocam erzurumda yaşıyorum ve grrçekten tıp istiyorum ama her hastaneye gittiğimde hastane kürt kaynıyor bildiğin kaynıyor. ( erzurum halkı değil ağrı kars van vs hepsi buraya naklediliyor. ) sonra diyorumki ben bunlara bakmak için mi çile çekeceğim ??.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam gerçekten zor karar ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    7 yıl önce açıldı
    Zor tıp vs kolay tıp
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    erzurumlular yanlış anlamasın. bak arkadaşım türkiyenin bir çok yerinde yaşadım. tabiki de alsancakla sarıkamış bir değil ama elbette orda da kafadar insanlar olacaktır nede olsa üniversite tıp okumak kolay değil bir iki ay günde 12 saatten fazla çalışman gerekecek son zamanlarda iyice paspas konumuna düştü doktorlar ama bu böyle gidecek demek değil. okuması zor. insanlarla çalışacaksın bu zor. (aslında bu mesleği ütopik hale getirebilirdi ama maalesef insanlar insanlarımız..) zorunlu şark görevi var uzman olduktan sonra tekrar zorunlu şark görevi var . tus en zor sınav ülkemizde ki. antepte öldüren ersin arslanın hayatını öğrenmeni isterim
  • Dediklerinizi dikkate alicam batida dis yazmak daha mantikli galiba

• Bende bu ikisi arasindayim hocam tavsiyem disi iyi araştır yaparim diyosan batida dis daha mantıklı gibi geliyo bana da..

bak arkadaşım şunu yaz bunu yaz demiyorum. istersen farklı bir mecrada konuşalım sadece elimden gelen yardımı yapmak istiyorum. diş de yan dal yaparsın özellikle bazı bölümlerde deli gibi para var. ama amaç para olmasın. o kolay inan kolay hele türkiyede çok kolay. sen neyden zevk alırsın neye yatkınsın.senin için yurtdışı ne kadar önemli . akademik kariyer ne kadar önemli vs vs aklına takılanları söyle fikirlerimizi paylaşalım
  • tıpta kötü tıp diye bir kavram yoktur örneğin çıkurovada her yıl 50 60 kişi sınıfta kalıyor ama 7 bin ile kapatıyor tamamen şehre göre seçim yapıyor herkes öğrencilere daha pozitif yaklaşan tıplara bakıyorsun 13 binde bile var...
  • Ya su konuya aciklik getireyim once ben kendimi bildim bileli doktor olmak istedim hayalim o beyaz onlugu giyebilmekti ancak lys ve ygsde is benim icin pek iyi gitmedi dis ise hic dusunmedigim bi alandi cunku yapabilecegimi sanmiyordum hergun yuzlerce kisinin agzina bak sinavlar boyle olunca hayallerime sunger cekmek zorunda kaldim ve disi dusunmeye basladim ha tip sansim hala yok mu var o dedigim banttaki tiplar ama universiteye gidince de belli bi ortam olsun istiyorum arada cikip sinav final but streslerini atabilecigim ve rahaca okuyabilecegim dogudaki tiplarda ise bu pek mumkun degil her ne kadar hayallerimden vazgecsemde batidaki dise daha sicak bakiyorum

sana şunu söyleyeyim erzurum a gidip görmüş biri olarak ve atatürk tıpta okuyan tanıdıkların olmasını baz alarak batıdaki bir çok tıpı yerine dibine gömer o kadar kaliteli bir tıptır eğer doğuda bir şehirde yaşıyo olsaydım yemin ederim 5 binde olsam bir saniye bile düşünmez atatürk tıp yazar geçerdim
  • Bu 13-15k bandi cok sıkıntılı ve stresli bi siralama bence

• Hocam dedigim gibi egitimden yana suphem yok beni korkutan ortamdi egede yasiyan biri olarak ama bu goruslerinizi dikkate alicam

hocam 13 binde düzce tıp var al sana mis gibi batı
  • Hocam ne diyelim hayirlisi olsun artik bekleyip gorcez sonuclardan sonra artk

• -Dişi tek geçerim hocam (Çok rahat TUS gii kasrırılan bir sınav yok)
    İş garanti
    çok daha rahatsın zorunlu hizmet fln yok istersen özelde direkt başlarsın
    Okul 5 sene en azından 1 sene erken iş hayatına atılırsın.

Sana vir örnek vereyim bnm uzakdan akraba ablamız ondokuzmayısda tıp okudu sonra tusa girdi onkolojimi ne kazandı sonra dyanamadı oranın kolullarına bir daha deli gibi hazırlandı çoçuk doğum kazandı. Sonra ordan Ankaraya atadılar zorunlu hizmet yaklaşık 5 yıl ankarada hizmet yaptı hemde ankarayı bilen bilir çinçin gibi çakalların kol gezdiği biryerde... Ee sonra bir daha atama yaptılar o antalya istedi ama çıkmadı ıspartaya gitmwk zorunda kaldı şuan 32 yaşında ve istediği yerde yaşama lüksü yok. Ki bu şanslı olanlardan çoğu kişi zorunlu şark hizmeti yapıyor... Bunuda bir düşün...

• Biraz hızlı yazayım derken telden yazıyorumda baya sıkıntılı cümleler olmuş k.b anlarsın sen ama zeki adamsın ;)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.