Şimdi Ara

Koxp a Gelen Ticket Cevabı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nice Yillarimi verdim bu oyuna.Nice arkadaslar edindim, nice güzel zamanlar geçirdim Bu oyunda.Fakat son yillarda GM lerin koxp u Legal Görmesi Ne benim nede Tüm oyuncularin hosuna gidiyor.. Artik Herkes oyunu biraktii kxperlar disinda..3-5 player kaldi sadece..Bende Birakacagim artik Tek care Characterimi 80 yapip satmak..Cünkü oyun artik ticaret haline geldi! Kxperlar artik np lwl kasip Satiyor.. K2 network ise aldigi paraya bakiyor..Oyunun ILLEGALLESTIGINI görerek üstelik!Krallar bile banlaniyor Koxp a karsi ciktigi için...!Biz eski knighti istiyoruz eski zevk aldigimiz Knighti istiyoruz .ÇOkmu sey istiyoruz ....inanin oyunda koxp olmasa hem oyuncu sayisi artacak hem de premium sayisi hem caash alan oyuncu sayisi artacak! EN ÖNEMLISI ISE OYUNA ZEVK GELECEK!! Siz e soracagim tek soru bu : Oyun Eski Haline Dönecekmi! ?Tesekkürler..

Cevap snrm OTO ! :

GamersFirst Müsteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz için tesekkür ederiz.

Bildiriminiz için tesekkür ederiz, oyuncularin tüm önerilerini göz önüne alarak Knight Online� herkes için daha eglenceli bir oyun haline getirmek için ugrasmaktayiz. Olumsuz bir durumla karsilastiysaniz bundan dolayi özür diler, bu konuyla yakindan ilgilenecegimi ve gerekli islemleri gerçeklestirecegimden emin olabilirsiniz. Zamaniniz için tekrar tesekkür eder, iyi avlar dileriz.
    Saygilar,

CSR Arthur

• oto mesaji vermisler
  • Tabiki oto. Aynı konu açılmıştı. Hmmm.. Yaklaşık 10 kez.
  • Okuyunca eski günleri hatırladım.Artık çok geç.
  • Başka biride "aynı" mesajı almıştı koxp hakkında koxp kalkacak diye ümitlenmişti garibim

• Auto message
  • 2004 E kadar Roll Çekseler ya ?
    ee Herşey oyunda oLuyor ise Bu da oLmaLı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pimpLORD

2004 E kadar Roll Çekseler ya ?
    ee Herşey oyunda oLuyor ise Bu da oLmaLı..

MGAME'i yıkarlar
  • Böyle Konularda İlk Ticket de Pek Sallamıyolar Ama Defalarca yolladıgında Dikkate Alacaklardır Emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkeskin1

Sorum Şuydu :

Nice Yillarimi verdim bu oyuna.Nice arkadaslar edindim, nice güzel zamanlar geçirdim Bu oyunda.Fakat son yillarda GM lerin koxp u Legal Görmesi Ne benim nede Tüm oyuncularin hosuna gidiyor.. Artik Herkes oyunu biraktii kxperlar disinda..3-5 player kaldi sadece..Bende Birakacagim artik Tek care Characterimi 80 yapip satmak..Cünkü oyun artik ticaret haline geldi! Kxperlar artik np lwl kasip Satiyor.. K2 network ise aldigi paraya bakiyor..Oyunun ILLEGALLESTIGINI görerek üstelik!Krallar bile banlaniyor Koxp a karsi ciktigi için...!Biz eski knighti istiyoruz eski zevk aldigimiz Knighti istiyoruz .ÇOkmu sey istiyoruz ....inanin oyunda koxp olmasa hem oyuncu sayisi artacak hem de premium sayisi hem caash alan oyuncu sayisi artacak! EN ÖNEMLISI ISE OYUNA ZEVK GELECEK!! Siz e soracagim tek soru bu : Oyun Eski Haline Dönecekmi! ?Tesekkürler..

Cevap snrm OTO ! :

GamersFirst Müsteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz için tesekkür ederiz.

Bildiriminiz için tesekkür ederiz, oyuncularin tüm önerilerini göz önüne alarak Knight Online� herkes için daha eglenceli bir oyun haline getirmek için ugrasmaktayiz. Olumsuz bir durumla karsilastiysaniz bundan dolayi özür diler, bu konuyla yakindan ilgilenecegimi ve gerekli islemleri gerçeklestirecegimden emin olabilirsiniz. Zamaniniz için tekrar tesekkür eder, iyi avlar dileriz.
    Saygilar,

CSR Arthur

Genelde söz konusu öneri olduğunda çoğunluk dikkate alınır.İllegal Player Sayısı> Legal Player Sayısı olduğu için illegallerin sözü dinleniyor.Üstüne bir de k2 nin çıkarları eklenince ...

Yakında bu tür ticketlerin cevabına rüyanda görürsün falan yazarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Böyle Konularda İlk Ticket de Pek Sallamıyolar Ama Defalarca yolladıgında Dikkate Alacaklardır Emin ol

Koxpu K2 fixleyemez. İstesede fixleyemez. MGAME fixler o da fixlemiyor.
    Burada çoğu insan K2 e küfrediyor ama emin olun K2 de koxpu kaldırmak için uğraşıyor ama söz geçiremiyor kimseye. Önünü alamayacaklarını bildikleri için GM ler de takmıyor artık. 3-5 tane GM var oyuna giren onlarda max 15 dakika duruyor oyunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Böyle Konularda İlk Ticket de Pek Sallamıyolar Ama Defalarca yolladıgında Dikkate Alacaklardır Emin ol

Koxpu K2 fixleyemez. İstesede fixleyemez. MGAME fixler o da fixlemiyor.
    Burada çoğu insan K2 e küfrediyor ama emin olun K2 de koxpu kaldırmak için uğraşıyor ama söz geçiremiyor kimseye. Önünü alamayacaklarını bildikleri için GM ler de takmıyor artık. 3-5 tane GM var oyuna giren onlarda max 15 dakika duruyor oyunda :)

Aslında GM ler kopu bitirmesine bitirirde bu sefer Mgame başlarına daha büyük belalar açar ondan korkuyorlar.Dupelermi dersin buglarmı... Benim merak ettiğim bu K2 nin oyunu oynatma süresi ne zaman doluyor acaba? Oyunun hakları Mgame e geçerse anca o zaman pk da koxp biter.

• Sende K2 yi ciddiye alıp böyle mesaj gönderiyonya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGameGuard -- 26 Nisan 2010; 22:17:05 >
  • bi ticket daha atıcam ana bacı kayıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.