Şimdi Ara

Kaç Report Overwatch'a Gönderir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım da merak ettim mesela birini reportladım direk gider mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır, 6 kişi diyorlardı ama emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 saat içinde en az 11 report diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reportbot 11 defa raporluyor.11 olması muhtemel
  • 24 saat içerisinde 11 report mu yoksa toplam 11 report mu asıl soru bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando28

24 saat içinde en az 11 report diye biliyorum

arkadaşa katılıyorum bende öyle biliyorum
  • Şu an günde 6 kişi yetiyor.
    Ayarsız Abinin Hileci ile röportaj konusunda geçiyordu. Hileci önceden 11 kişi reportlayınca OW ye düşüyorduk şimdi 6 ya düşürdüler. Günde 1 maç yapıp çıkıyoruz demişti. Bayağı sitem ediyordu.

donanımhaber forum
    HİLECİ İLE RÖPORTAJ » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/hileci-ile-roportaj--128051759

Hileci daha iyi bilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaynak var mı bu 11 veya 6 diyenlerin? yoksa van gölü canavarı efsanesi tadında konuşmaya devam mı
  • 11 report yedigi an düşer
  • topluluk sunuculari dahil mi
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    sadece rekabetçi modda
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt
    Dostum basit eğlence girsek, o an oyundaki 20 kişi reportlasa ow düşmez miyiz? Ben uzun sürmesin diye basit eğlence giriyorum hile geldi mi reportlamak bir işe yaramıyor mu? O tuşu neden koyuyorlar o zaman hay böyle oyuna

• yine sırtını duvara dayayan herkes sıfır kaynakla sallamaya devam

bir zamanlar knight online oynayanlar bilir. efsane anvil totemleri vardı. önden item yak, gece bas server boşken daha iyi geçer. +7ye kadar 3. serverda bastıysan +8e basarken 2. servera geç. önden unique item yak kesin geçer.

bunlar da aynı.
  • report spamlamanın bir anlamı yok 200 defada report etsen her hesap 1 report sayılıyor.resmi bir kaynak yok ama tecrübelerime göre listeme 15+ report ettirdiğim bir çok kişiye ban yerdirtdim.Çevremdede aynı tecrübeye sahip birçok kişi var.Tam hatırlamıyorum bir yerde okumuştum steam desteğe bu konu hakkında bilgi almak için yazan birinede ortalama bu sayılarverilmiş.Birçok hilede galiba günde 2 maça izin veriyormuş, e kendi takımındanda report eden çıkar illaki diyelim 5 kişi girdiniz.Herkes 2 arkadaşına report ettirse 5 de siz zaten 15 report ediyor.GG acc hi owerwacth yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Dostum basit eğlence girsek, o an oyundaki 20 kişi reportlasa ow düşmez miyiz? Ben uzun sürmesin diye basit eğlence giriyorum hile geldi mi reportlamak bir işe yaramıyor mu? O tuşu neden koyuyorlar o zaman hay böyle oyuna

Overwatch'a düşmez ama oyun içideğil profilinden şüpheli hileci olarak reportla ama açıklamada yaz açıklama kısmı var wall aim yada herneyse belirt mutlaka aşırı report edilen biri illaki dikkat çeker.Ama onun ban yemesi daha zor Overwatch rekabetçi için getirilen bir sistem basit eğlencede kickle gitsin hep türkler geliyor zaten.Her rütbeden adam var iyi oynayanı bile hile sanıyorlar orda 30dklık oyuncudan 3000 saatlik global adama kadar denk gelebiliyor her o tuşa tıklandı diye ban atsalar ben bile 100 kere ban yemiştim :D

• 6 mı 11 mi derseniz 11 derim çünkü 6 tane report atılan çok adam gördüm yemiyorlar ve bu kişiler %100 hackti. 11 daha makul bir sayı gibi ama hiçbir dayanağı yok tabi, belki 1 rapor bile düşüyordur resmi kaynak açıklaması yok çünkü sadece mantık üzerinden gidiyoruz. Ağustos ayında 180 bine yakın kişi ow'den banlandığına göre sayı düşürülmüş olabilir bunu da göz önüne almak lazım.
  • 11 gönderiyor.

1 el hile açmıştım karşı takım 5 kişi ve bizim takım 4 kişi reportladı, ban yemedim.

• 11 rapor direkt olarak owerwatch a düşürmüyor yav çok denedim,

ayrıca güven faktörü iyiyse adamın yine düşmez Farklı bir mantığı olmalı mesela bazen maç oynayınca adamlar 1 dakika durduruyor oyunu ve sürekli rapor veriyorlar oyun içi üst üste sanırım o etkili oluyor tam olarak bilemiyorum tabi Aranızda varsa kendi bilgisine güvenen, bir maçta hile yapan kişiyi tam olarak kesin bir şekilde owerwatch a nasıl düşürebiliriz söylüyebilir mesela.

ayrıca score 100 ü geçince direkt owerwatcha düşüyor mevzusuda pek inandırıcı gelmedi bana

geçen maç oynuyorduk 2 tane spinbot geldi ikinin scoru da 120 yi geçti ama hala banlanmadılar 1 hafta geçti spinbot oynadılar birde full round. baya bi ilginç gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.