beyler ben oyuna yeni başladım.şu koxp olayı nedir?heryerde görüyorum merak ettim
adam otomatık ok atıo bellı programların yardımıyla ve kotu bısey ve son bı sey daha sakın BASLAMA
Oyunun Data larını değistirip.Charının auto atack yapmasını sağlayan program.İğrenc biseydir.Sakın kullanmaOyunda yeterince koxper la basa cıkıyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: twipy
adam otomatık ok atıo bellı programların yardımıyla ve kotu bısey ve son bı sey daha sakın BASLAMA
doğru sende başlamada başımıza kospçu kesilme sendehe bide sonra ban yersin neden ban yedim dersinD
geç bu işleri sen arkadaşlar açıklamış normal oyna daha çok zevk alırsın
Meraq Etmesen Daha İyi Olur
koxp bir tür hiledir ama bi koxp party görünce dayanamayıp sorarım yer varmı die yer var derselr dünyalar benim olur :D lvl 53 den 56 a 1 günde kasmıştım ayrıca koxp la yetişen biri oldugum için şuan olympia nın sağlam adamlarının koxp la kasıldıklarına şahidim
ben koxp kullanıcaım için sormadım zaten.geçen birileri beni partiye aldılar.koxp falan bi muhabbet geçti aralarında.bende sesimi çıkarmayıp oturdum oraya.lvl 30 oldum ayak üstüsaolun açıklamalar için.
Oyunu öğrenmek istiyorsan,hilesiz oyna En iyisi
Oyunu hilesiz oynarsan inan bana daha çok zevk alırsın.
Oyunu Otomatik oynuyor Kardeş Koxp İle Aman Sen Yapma Birtane Daha Koxp
ben gerçekten de oyuna ilk başladığım gün çok zevk almıstım şimdi bir sürü kötülük moradonda kasmıstım bir hafta boyunca lwl 14 olmustum sonra okcuların mp ye vermesi gerekmediğini öğrenince bu defa mage actım neyse anlatmak istediğim koxp kotu bişey ve koxpsuz knight bambaşka ... (ben o 14 lük okcu gidince çok üzülmüştüm pianaya gitmeyi keşvedince 40 oldum ama skilleri açtırmamıstım hiç saldıramıodum
yaw dediim gibi koşarken oto ok atıo walla sölüüm ben koxp e karşıım ama kullanıodumm çok zevkli kullanmasıda lwl 48 de centaur kesersen havalara uçuosun......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme