beyler ewt koxpu daha önce indirdim kullandım ama sonuç bann ya da hack bu charımda koxpa tövbe ettim ve kullanmıyorum diye sildim normal yollardan oyuna girmeye çalıştım ama 15dk boyunca ID pass yazınca 10060 hatası werdi ıstıraptan gireyim dedim indirdim tekrardan ve ıstırapla girdim tek tık falan yok zati pre war
quote:
Orjinalden alıntı: DelyGobel
beyler ewt koxpu daha önce indirdim kullandım ama sonuç bann ya da hack bu charımda koxpa tövbe ettim ve kullanmıyorum diye sildim normal yollardan oyuna girmeye çalıştım ama 15dk boyunca ID pass yazınca 10060 hatası werdi ıstıraptan gireyim dedim indirdim tekrardan ve ıstırapla girdim tek tık falan yok zati pre war
2 gün açarsın hacklendim topici...
ıstırap koxp sayılmaz bence bi ayrıcalık olmuyo sonuçta
ıstırapı herkes kullanıo
ben ne zamandır kullanıyorum neden ben açmadım adamı karalamak için trojen kouyo falan filandiyosunuz.Bazı forum sitelerince czcombo nun içine trojen koyarar yayınlıyolar.
ıstırap ne?
knight çalışmadı ya bi ara hiç bir yolla birileri serverlerle arandaki bağlantıyı kurmak için sıtırap die program yaptılar ben onu denedim 1 hafta sonra çar heklendi :( gitti 59 lwl asas
ya ben 1 bucuk aydır ısdırap kullanıyom we hiç charım ban ymde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme