Bildirim
KÖY 7 DÜZENİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Meraba havanlarini 5 sihirbaz kulelerini 4 yaparsan daha iyi olur ve havanlari birbirine cok yakin koyma yerlestirirken atamadiklari yerlere gore yerlestie
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyimiş -
İlkinde ganimetler çok dışarıda duvarlar yıkılıp goblin ile alır hepsini -kupa yer gider ama ganimeti toplamış olur. İkinci de ise Havanlar çok yakın. ortaya giren birine 3 havanda vuramaz. -
-
Gayet güzel. Duvarları yükseltmeye bak. -
Öncelikle havan ve okçu kulelerini basmak istiyorum.Köy binasını basalı 3-4 gün oluyor.Duvarları hemen geliştirip de para sıkıntısı çekmek istemiyorum.Ben de bolca okçu yapıp kaynakları dışarda olan insanları avlıyorum.Her saldırıdan ortalama 200er bin iksir ve altın çalabiliyorum.Hem okçunun maaliyeti düşük oluyor hem de bir okçunun yetişme süresi 25sn.4 kışla ile basınca baya zaman tasarrufu oluyor.Saldırdığım adamın kaynaklarını avlayınca %40 civarı alıyorum.Azıcık da zorlayınca %50 ile çok rahat savaşları kazanabiliyorum.Siz ne yapmamı öneriyorsunuz?Saygılar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: canku96
Öncelikle havan ve okçu kulelerini basmak istiyorum.Köy binasını basalı 3-4 gün oluyor.Duvarları hemen geliştirip de para sıkıntısı çekmek istemiyorum.Ben de bolca okçu yapıp kaynakları dışarda olan insanları avlıyorum.Her saldırıdan ortalama 200er bin iksir ve altın çalabiliyorum.Hem okçunun maaliyeti düşük oluyor hem de bir okçunun yetişme süresi 25sn.4 kışla ile basınca baya zaman tasarrufu oluyor.Saldırdığım adamın kaynaklarını avlayınca %40 civarı alıyorum.Azıcık da zorlayınca %50 ile çok rahat savaşları kazanabiliyorum.Siz ne yapmamı öneriyorsunuz?Saygılar..
Ben de öyle yapıyorum. %100 yapıp da tam kupa almak gibi derdim olmuyor, kasalarına ve madenlerine çöküp kaçıyorum.
Köy dışarıda olunca kalkan verip gidiyorlar.
1. resimde ganimetleri korunaksız bırakmışsınız.
2. resimde de havanlar ve sihirbazlar birbirine çok yakın, hepsinin menzili ortak neredeyse.
Onları daha geniş alanları koruyacak şekilde dizerseniz sorun kalmaz bence.
-
-
-
Hallettim, teşekkürler. Şimdi gelsin bakalım rakipler ;)) -
Banada şöyle toplu bir tavsiye yapabilecek. -
Hocam sizde yollayın köyünüzün fotosunu yorum yapalım -
quote:
Orijinalden alıntı: canku96
Hocam sizde yollayın köyünüzün fotosunu yorum yapalım
-
bluestack birtürlü kullanamadım dostum nereden nasıl yaptın onu ??? -
Pmden halledelim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim gerek kalmadan hallettim :) hem pcden hem telefondan oynuyorum şimdi -
rica ederim :)) -
Daha ne olsun :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X