LEVEL 1: DOĞDUĞUNUZ AN POTÇUYA GİDİYOSUNUZ ALTTAN BEN EZİĞİM YAZIYOSUNUZ SİZE 50 TANE POT VERİYO LEVEL 10 :DOWHANGA GİDİP ORDA BİR CİANTA KS YAPIYOSUNUZ 3 LV ATLIYOSUNUZ LEVEL 16 :1 MİLYON TANE MANYANG ÖLDÜRÜYOSUNUZ 500K PARA VERİYO LEVEL 18 :DOWHANGTAKİ SİLAHÇIYA GİDİP ONUN ÖNÜNDE İNTERNET KABLOSUNU ÇIKARIYON Bİ DAHA OYUNA GİRDİĞİNDE SLOTUNDA 2 TANE RETURN SCOLL OLUYO LEVEL 20 :BU GÖREVİ FERİDEN ALIYOSUNUZ DOWHANGDAN JANGANA KADAR HIZI AÇMADAN GİDECEKSİNİZ SİZE 900 SP VERİCEK LEVEL 25:DOWHANGDAN JİNJİNDEN Bİ TANE CD ALACAKSINIZ O CD Yİ KASANIZA KOYCAKSINIZ BİR SAAT SONRA BAKTIĞINIZDA ORDA 50 TANE POT OLUCAK LEVEL 29 :GİDİP Bİ TANE BLACK TİGERE CRİT VURACAKSIN LEVEL 35 :HOTANA GİDİP 80 TANE 80 LV TÜRKE S.A DİCEKSİN 1 LEVEL ATLATIYO LEVEL 40 :200 SAAT İÇİNDE 1 URECHİ İNDİRMENİZ LAZIM URECHİ SİZE GEREKENİ VERİCEK ::::)
DEVAMI SONRA OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ........... SERVER :XİAN ID : ERDİM LEVEL :5X
bu baya kasar ha 80 tane 80 lwl turku nrden bulcan bi serwarda ya joymax yanlıs yapmıs 5 10 lwl atlatması lazım onun
quote:
Orjinalden alıntı: bezzar
LEVEL 29 :GİDİP Bİ TANE BLACK TİGERE CRİT VURACAKSIN
Gülmekten yerlerdeyim şuan...
quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
quote:
supermiş ellerine sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
quote:
aslında yanliş olmuş hotana gidip 80 türke küfür etçeksin...
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Clown
aslında yanliş olmuş hotana gidip 80 türke küfür etçeksin...
Alıntıları Göster
güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: GörkeM!
güzel olmuş
Alıntıları Göster
LEVEL 18 :DOWHANGTAKİ SİLAHÇIYA GİDİP ONUN ÖNÜNDE İNTERNET KABLOSUNU ÇIKARIYON Bİ DAHA OyunA GİRDİĞİNDE SLOTUNDA 2 TANE RETURN SCOLL OLUYO haha buna bayıldım işte
quote:
Orijinalden alıntı: Ibrekka
LEVEL 18 :DOWHANGTAKİ SİLAHÇIYA GİDİP ONUN ÖNÜNDE İNTERNET KABLOSUNU ÇIKARIYON Bİ DAHA OyunA GİRDİĞİNDE SLOTUNDA 2 TANE RETURN SCOLL OLUYO haha buna bayıldım işte
Alıntıları Göster
süper ya black tiger a crit wurcansaol dewamını bekliyoz:=)
quote:
Orijinalden alıntı: VamorteCurtela
süper ya black tiger a crit wurcansaol dewamını bekliyoz:=)
Alıntıları Göster
Black tiger'e crit. vurcan.Yarıldım resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: ..Miroğlu..
Black tiger'e crit. vurcan.Yarıldım resmen.
Alıntıları Göster
Güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk
Güzel
Alıntıları Göster
1 level:manyagglara caktırmadan tarlayı istila ediceksin bugday yetiştiriceksin ___bedavadan para 10:yeohaların orda onlara caktırmadan agaç kesip para kasıcaksın _____agaç ve istiladan 50k kazanıcaksın 20:ckielerin ordan başlıyarak lord yhakana kadar gidiceksin bu sana 50k 50k exp 1k sp vericek 30:nuke acıp 30 tane str yıkıcaksın __ bu sana hp zararı olucak ve sana 950 tane hp vericek 40:köpegini büyütüp köpegi başka köpeklerle kapıştırıcaksın 50k zarar ugrattıgın için 50k kaanıcaksın 50 lvl:cave girip bütün canavarlara dalcıaksın ve öldürüceksin 2k exp 60:atta binip en yakın otobandan geçiceksin ve polisin dur ihbarina uymıcaksın kaçıcaksın 100k cezası var 70:magazadan 69 luk kıyafetleri calıp giyiceksin ve wanted olcuaksın 600k kazanıcaksın 80 lvl:katil olup lvl düşceksin________________________1k para verilicek arkdaşın ki kadar olmadı ama olsun