Şimdi Ara

Köy'de Yaşadığım Garip Olaylar [+18 KORKU İÇERİR] YENi HİKAYE EKLENDİ *KAYALAR*(16.07.2013) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
359
Cevap
89
Favori
124.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazış şeklin bayağı güzel hocam, akıcı yani, devamını bekliyorum

Dolmuşta okuyordum ilkini, az daha ineceğim yeri kaçıracaktım
  • Herifin anneannesi haric butun tanıdıkları olaganustu kisilikler olacak.Hikayenin sonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Herifin anneannesi haric butun tanıdıkları olaganustu kisilikler olacak.Hikayenin sonu

Ne alaka dostum ya Sen şimdi diyorsun son yazımda annem babam kardeşlerim aslında bir cin miş
    Böyle bir son ile mi bitecek yani.?

Yoksa olağanüstü kişilikten neyi kasteddin. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Herifin anneannesi haric butun tanıdıkları olaganustu kisilikler olacak.Hikayenin sonu

Ne alaka dostum ya Sen şimdi diyorsun son yazımda annem babam kardeşlerim aslında bir cin miş

he hacı aynen bi anneannen bi de sen saglamsın oburleri cin hatta pompalıyla babanın kafasını uçuracan annen cinleri sana musallat edecek sonra anneni baltayla parcalayacan anneannenle sehire yerlesecen babanın parasıyla evi gecinderecen sonra anneanneyi izdivacla baska birine yamayacan sonra piley keke piley.Saka bi tarafa bekliyom sonunu.

• quote:

quote:

quote:

he hacı aynen bi anneannen bi de sen saglamsın oburleri cin hatta pompalıyla babanın kafasını uçuracan annen cinleri sana musallat edecek sonra anneni baltayla parcalayacan anneannenle sehire yerlesecen babanın parasıyla evi gecinderecen sonra anneanneyi izdivacla baska birine yamayacan sonra piley keke piley.Saka bi tarafa bekliyom sonunu.

CSB yazmıyoruz ki sonu öyle bitsin Ama hikaye konu tutarsa CSB ye bağlar sağlam bir gerilim hikayesi ile götürebildiğim kadar götürürüm.Hayal gücüm fazlasıyla geniştir.

• devam baya akıcı yazmışın
  • Hocam bu cin annenize nasıl musallat olmuş,o kısım takıldı kafama.Daha detaylı anlatabilir misiniz Cinleri falan?
  • Kanım dondu
  • Hacı önlerden yerimizi alalım bu konu 160 lara gider Bu arada benim çevremdede böyle olaylar yaşayan insanlar var sana sonuna kadar inanıyorum
  • kalemin sağlam takdir ettim
  • Usta bende Giresunluyum bu sene bizde fındık toplamaya gideceğiz tırsmaya başladım
    Galdırik sever misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Hocam bu cin annenize nasıl musallat olmuş,o kısım takıldı kafama.Daha detaylı anlatabilir misiniz Cinleri falan?

Musallat olması için bir çok sebepler vardır.Ya aşık olmuştur.Ya da bilmeden evlerine basmıştır.Varsa çocukları ya da akrabalarını bilmeden öldürmüştür vs.vs vs. bir çok örnek verilebilir.Neden bulaştığını ancak sağlam bir hoca cin ile iletişime geçerek öğrenebilir.

quote:

StillDre

Olayları yaşadıktan bir kaç sene sonra gerek yaşayanlardan dinlediğim ,internetten araştırdığım zamanlarda bayağı ürpermiştim.Özellikle doğu illerimiz ile arap ülkelerinde çok yaygın bu vakalar.

quote:

Evezok

Galdirik sevilmez mi yaOlsa da yesek şimdi.Off tadı damağıma geldi ağzım sulandı şimdi.

Şu güzelliğe bakar mısın ? :
    Köy'de Yaşadığım Garip Olaylar [+18 KORKU İÇERİR] YENi HİKAYE EKLENDİ *KAYALAR*(16.07.2013)

• Hocam hiç kitap yazmayi filan düşündünüz mü
    ? Gerçekten tek solukta okudum.

• İyi vakit öldürdüm devam hocam devamm
  • Tam gaz devam karşim Bekliyorum les go
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEAHH

Hocam hiç kitap yazmayi filan düşündünüz mü

Yok reis ya kitap yazacak kadar anı yok elimde.Keşke olsaydı.Yazsam anca drama türünden çıkar

quote:

ByaTTa

Devamı gelicek ,kafayı toparlamam lazım.
  • quote:

quote:

Yok reis ya kitap yazacak kadar anı yok elimde.Keşke olsaydı.Yazsam anca drama türünden çıkar

quote:

ByaTTa

Hocam,cin insana nasıl aşık oluyor?Bilmeden ev nasıl basıyor,duvarın arkasını göremiyor mu onlar?Bilmeden akraba falan nasıl öldürüyor,mantıklı gelmedi hiç biri.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

quote:

quote:

quote:

ByaTTa

Hocam,cin insana nasıl aşık oluyor?Bilmeden ev nasıl basıyor,duvarın arkasını göremiyor mu onlar?Bilmeden akraba falan nasıl öldürüyor,mantıklı gelmedi hiç biri.

Cinler de insanlar gibi yaratıldığından aşık olma durumu yaşayanlar varmış.Daha çok kişiyi sahiplenme diye biliniyor bu aşk olayı.
    Cinlerin de yaşadığı ev bellediği yerler var.Annem yanlışlıkla bu evlerden birine basıp evi yıktıysa o durumdan da olabilir.(cinlerin ev basma durumu değil yanlış okumuşsun)
    Annnem yine cinlerden birinin çocuğunu ya da akrabasını öldürmüş olabilir.Mesela geceden kalma hafif kor halindeki ateşe besmelesiz su ile söndürmek ya da bu külü dağıtmak gibi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.