Şimdi Ara

Köy'de Yaşadığım Garip Olaylar [+18 KORKU İÇERİR] YENi HİKAYE EKLENDİ *KAYALAR*(16.07.2013) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
89
Favori
124.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerimizi alalım, ikinci csb mi bilemedim ama hafif güldüm hafif korktum devam, devam.
  • 1. yi okuyup 1 cümlede eksiksiz özetlemiştim çok boştu bin pişman olmuştum bu nedenle 2. yi okumadım teşekkürler
  • Mesajımız bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip yeni hikayeye açığız

• Yarın okuycam şimdi pek yemedi
  • Evde soba koz atesi varsa dikkat egmek lazm kisaca cunub gezmemek lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendim hocam yazınızı devamını bekliyoruz
  • Hocam aynen hızlı hatırlayın gari :)
  • Takiptakiptakip

• Tam hikayeyi okurken üst kattaki dingil yere bişey düşürdü herhalde,ödüm b*kuma karıştı.
    Bu arada akıcı yazıyorsun hocam takip ediyorum.
  • Peki sen gecenin 3 ünde korkup babanla konuşup sonra sabah uyandığında "Baba dün neden bembeyazdın konuşurken "dediğinde "Dün konuşmadık ki" demesi nasıl bir histir bilir misin ?
  • Ahırın dagıldığı yere kadar okudum. Mistik olaylardan çok korkarım valla cesaretimi topladıgımda devamınıda okuyacağım
  • Okumadım ama güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

Peki sen gecenin 3 ünde korkup babanla konuşup sonra sabah uyandığında "Baba dün neden bembeyazdın konuşurken "dediğinde "Dün konuşmadık ki" demesi nasıl bir histir bilir misin ?

Tüm hikayeyi okudum ama en çok senin yazdigin yaziya tirstim.

• ilk hikaye özellikle çok iyi olmuş , resimler hayallerde hikayeyi tamamlıyor
    devam kanka korkut bizi
  • Hocam ıkı hıkayeyı de ustuste okuyunca, benı bu saatte burada bıtırdın yemın edıyorum. :D

• ilki güzeldi ikincisi uzuna benziyo onu sonra okurum
  • Okuyanlara teşekkür ederim,işten fırsat buldukça parça parça yazıyorum..Bu akşam babaannemin yanına uğrayacağım.Eskiden anlattığı bir olay var dı onu paylaşmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 5 Haziran 2013; 8:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

1. yi okuyup 1 cümlede eksiksiz özetlemiştim çok boştu bin pişman olmuştum bu nedenle 2. yi okumadım teşekkürler

Baltalı ilah gibisin.Diğer bir kaç konudaki yorumlarını da okudum,aynen öylesin.Ama sen hevesi baltalayan balta değil,direk baltasın.
    Okumadığın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

1. yi okuyup 1 cümlede eksiksiz özetlemiştim çok boştu bin pişman olmuştum bu nedenle 2. yi okumadım teşekkürler

Baltalı ilah gibisin.Diğer bir kaç konudaki yorumlarını da okudum,aynen öylesin.Ama sen hevesi baltalayan balta değil,direk baltasın.
    Okumadığın için teşekkürler.

Hocam artık bu insanlardan forum geçilmiyor ciddi bir ortam söz konusu değil. İnsanlar olayları duygularını yaşadıklarını paylaştıkça forumda bir baltalı ilah ve CSB moduna giriyor... Takma sen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.