Şimdi Ara

Köy'de Yaşadığım Garip Olaylar [+18 KORKU İÇERİR] YENi HİKAYE EKLENDİ *KAYALAR*(16.07.2013) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
89
Favori
124.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muulk

ilk hikaye özellikle çok iyi olmuş , resimler hayallerde hikayeyi tamamlıyor
    devam kanka korkut bizi

Pekala bunu sen istedin,üzerine salayım da gör korkuyu
  • Bi an tarihi 2003 olarak gordum ve butun sayfalari gezip kim hortlatti diye bakarken basa donun ce 2013 te acildibi gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni hikaye isteriz
  • okucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery_Apmomo

yeni hikaye isteriz

Hatırladıklarımı not alıyorum,akşama notları toparlayacağım.Anıları birleştirip taşlar yerine oturduğunda konuyu editleyeceğim.Babaannemi ziyaret edip şu eskiden anlattığı olayları not almam gerek.
  • 2sini de bi solukta okudum severim böyle hikayeleri annemde eskiden anlatırdı köyde olanları. başka varsa onları da yazsana hele babaannende vardır süper hikayeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Farklı Bir Anı İle Devamı gelecek...

Valla çok güzel yazıyorsun bekleriz diğer anını da,yazarlık kapasitesi var :) Geçen bu konuda 1.anıyı okurken sokaktan yırtına yırtına bir kadının çığlık sesi gelmişti (gece 1'de falan),bu yüzden anlattıkların daha korkunç benim için,o çığlık hayatımdaki ilk paranormal olaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 5 Haziran 2013; 17:56:58 >
  • hepsini okudum
  • Güzel yazmışsın eline sağlık.Evde tekken birden zil çalınca hortladım
  • gocuman olayı ilk olaydan önce mi sonra mı birde o kadar şey yaşamışsın ben olsam delirrdim anneme cin musallat olacak ve ben tırsmayacam
  • Şu gocumanlı hikayeyi okuyordum tamda o seslerin geldiği yer (başlangıcındaki değil sonunda doğru) telefonuma mesaj geldi bu yüzdende hopalör paaaaazt diye ses çıkardı o anda ödüm b*kuma karıştı

Sen bu hikayeleri senaristlere ver korku filmi serisi çıkmazsa neyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucuklu Sumurta -- 5 Haziran 2013; 20:07:30 >
  • reklamcılık ve televizyonda senrasitlik olara okuyom çalıyım mı :D (film değil hocaya gostericem ksıa fılm çıkar belkı 1. hıkayeden 2. hıkayeden fiilm belkı) Directed by MTZ BUFFER :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertoloji

gocuman olayı ilk olaydan önce mi sonra mı birde o kadar şey yaşamışsın ben olsam delirrdim anneme cin musallat olacak ve ben tırsmayacam

Gocuman olayı ilk olaydan çok önce.Taa eskilere dayanıyor.En az 20 yıllık bir olay.Garip olan şu ki: o adamdan haber alınamamış,ne ölüsü ne dirisi bulunmuş.O geceden sonra kaybolmuş gitmiş.İlk yazdığım yaşadığım son olay.Annemin olayına gelince öyle flimlerdeki gibi olaylar olmadı tabiki.Hatice teyzenin uğraşları sonucu kurtulmuş.

quote:

War Lord

Sonunu bildiğim bir flimi izleyemem daha ama iyi gişe yapar gibi.Biraz da yaratıclık kattın mı mis gibi yaşanmış olay.Ben en iyisi Hasan Karacadağ ile bi konuşayım.

quote:

Citizen diyor ki

Çok hoşuma gider aslında.Oyunculuk tecrübem de var başrol olmasa da yardımcı oyunculuk da yeter..Bu hikayeyi biraz değiştirip muhteşem bir korku flimi çıkar.Çalabilirsin

• ııııı eee su getirip goturebılırsın :D :D şaka maka çalıyom hadı byy optum cnmm tamam hadı by :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen diyor ki

ııııı eee su getirip goturebılırsın :D :D şaka maka çalıyom hadı byy optum cnmm tamam hadı by :D

Vay arkadaş gitti başrol.Ben yazdım diyip başrole konacaksın demi ne çakalsın sen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen diyor ki

ııııı eee su getirip goturebılırsın :D :D şaka maka çalıyom hadı byy optum cnmm tamam hadı by :D

Vay arkadaş gitti başrol.Ben yazdım diyip başrole konacaksın demi ne çakalsın sen ya

YENİ BİR ANI DAHA yazarsan onda basrol senın söz :D
  • Vallaha tırstım süper anlatmışsın bugün uyku haram olucak bana devamını bekliyorum

• Bu sabah okula gitmeden önce ilk anıyı okumuştum. Bayağı sarıyor ya.
  • Tek kelimeyle müthiş.Korku iliklerime işledi.

Korku filmlerinden zerre tırsmam ama böyle hikayeler acayip etkiliyor beni.

Devam hocam anılara.
  • Takipteyim hocam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.