Şimdi Ara

Köy'de Yaşadığım Garip Olaylar [+18 KORKU İÇERİR] YENi HİKAYE EKLENDİ *KAYALAR*(16.07.2013) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
89
Favori
124.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

Tek kelimeyle müthiş.Korku iliklerime işledi.

Korku filmlerinden zerre tırsmam ama böyle hikayeler acayip etkiliyor beni.

Devam hocam anılara.

3.cü olay muhtemelen yarın hazır olur.Babaannem bugün saolsun bol bol anlattı eskileri.İnanın kanım dondu not alırken.Şuan notları toparlıyorum ve iyice korktum.
    Ev ahaliside uyuyor.Ben yatıyorum.Daha fazla yazamayacağım gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 6 Haziran 2013; 0:21:29 >
  • Edit : MAÇA OSMAN'ın hikayesi eklenmiştir.1.ci sayfa 3.cü hikaye.
  • Hikayeler sardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen diyor ki

quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen diyor ki

ııııı eee su getirip goturebılırsın :D :D şaka maka çalıyom hadı byy optum cnmm tamam hadı by :D

Vay arkadaş gitti başrol.Ben yazdım diyip başrole konacaksın demi ne çakalsın sen ya

YENİ BİR ANI DAHA yazarsan onda basrol senın söz :D

Ahanda başrolü kaptım.Söz ağızdan bir kez çıkar

• 3 hikayeyi de okudum ve gerçekten etkilendim hem olaylardan hem olayları anlatış şeklinizden.Ayrıca şu maça osman olayı harbiden ilginçmiş cinlerle bu kadar net konuşulabildiğini hiç duymamıştım.
  • iyimis

• takip
  • Takip.
  • Anlatış şekli gayet sürükleyici. Olaylar da doğa üstü olunca ilgimi çekti
  • Güzel konu olmuş. devam
  • En güzeli 1inciydi ama diğerleride süper .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLHouNT

3 hikayeyi de okudum ve gerçekten etkilendim hem olaylardan hem olayları anlatış şeklinizden.Ayrıca şu maça osman olayı harbiden ilginçmiş cinlerle bu kadar net konuşulabildiğini hiç duymamıştım.

Cinler ile iletişim kurabilmek için ya kalpgözü açık ilmi yüksek biri olman gerekiyormuş ( Bazı imamlar bunu yapabiliyor,mesela ölüyü defnedince,herkes dağıldıktan sonra imam en son eğilip birşey okurya,işte o zaman kabirdeki kişinin seslerini duyan imamlar oluyor.Bunun gibi imamlar iletişim kurabiliyor.)Çok üstelersen bir kaç yöntemi var,sende iletişim kurabilirsin,ama genelde sana cevap verecek olanlar kötü niyetli cinler oluyormuş.
    Tehlikeli işler bulaşmamak lazım.

Son olarak bir yanlışı düzelteyim.Cinler sadece kendi isminin seslendirildiği yere gelir."Cin" demekle oraya cin gelmez...Kalabalık bir ortamda "İnsan" diye çağırmak gibi bir şey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: merto18

En güzeli 1inciydi ama diğerleride süper .

1.ci olayın yaşadığım zamanı çok eski net hatırlayabiliyorum.Diğer iki olayın üzerinden çok zaman geçtiğinden eksik yerleri var.Çok düşündüm ama bir türlü dolduramadım Gocuman deresi hikayesi aslında bayağı uzun ama bir çok can alıcı noktaları hatırlayamıyorum.
  • quote:

quote:

3 hikayeyi de okudum ve gerçekten etkilendim hem olaylardan hem olayları anlatış şeklinizden.Ayrıca şu maça osman olayı harbiden ilginçmiş cinlerle bu kadar net konuşulabildiğini hiç duymamıştım.

Cinler ile iletişim kurabilmek için ya kalpgözü açık ilmi yüksek biri olman gerekiyormuş ( Bazı imamlar bunu yapabiliyor,mesela ölüyü defnedince,herkes dağıldıktan sonra imam en son eğilip birşey okurya,işte o zaman kabirdeki kişinin seslerini duyan imamlar oluyor.Bunun gibi imamlar iletişim kurabiliyor.)Çok üstelersen bir kaç yöntemi var,sende iletişim kurabilirsin,ama genelde sana cevap verecek olanlar kötü niyetli cinler oluyormuş.

Son olarak bir yanlışı düzelteyim.Cinler sadece kendi isminin seslendirildiği yere gelir."Cin" demekle oraya cin gelmez...Kalabalık bir ortamda "İnsan" diye çağırmak gibi bir şey bu

Aman bir zahmet benle iletişime felan geçmesinler geçmişte bu tür olaylar yaşamadığım halde çok fena tırsıyorum bunlardan.Birde hocam siz anlıyorsunuz galiba bu işlerden merak ettiğim bir şey var bildiğimiz gibi hocalar bu musallat olan cinleri kovabiliyorlar insanların bedeninden peki böyle olunca neden bu hocalara bulaşmıyor bu cinler''sen kimsin beni kovuyon''diyip musallat olmaları gerekmiyor mu? hep merak etmişimdir.

• Hocam hikayeleriniz mukemmel gercekten devamini bekliyoruz.

• Kahtalı Maça
  • quote:

quote:

1.ci olayın yaşadığım zamanı çok eski net hatırlayabiliyorum.Diğer iki olayın üzerinden çok zaman geçtiğinden eksik yerleri var.Çok düşündüm ama bir türlü dolduramadım Gocuman deresi hikayesi aslında bayağı uzun ama bir çok can alıcı noktaları hatırlayamıyorum.

Başka hikayeler varmı
  • quote:

quote:

quote:

Başka hikayeler varmı

Hatırladığım kadarıyla 1 olay daha vardı.Toparlaya bilirsem paylaşırım.Olmadı CSB yazarak devam ederiz

• quote:

Okuyanlara teşekkür ederim,işten fırsat buldukça parça parça yazıyorum..Bu akşam babaannemin yanına uğrayacağım.Eskiden anlattığı bir olay var dı onu paylaşmayı düşünüyorum.

CSB.
  • quote:

quote:

quote:

Aman bir zahmet benle iletişime felan geçmesinler geçmişte bu tür olaylar yaşamadığım halde çok fena tırsıyorum bunlardan.Birde hocam siz anlıyorsunuz galiba bu işlerden merak ettiğim bir şey var bildiğimiz gibi hocalar bu musallat olan cinleri kovabiliyorlar insanların bedeninden peki böyle olunca neden bu hocalara bulaşmıyor bu cinler''sen kimsin beni kovuyon''diyip musallat olmaları gerekmiyor mu? hep merak etmişimdir.

Şöyle örnek vereyim.Sokak yürüyorsun baktın ileride 2 kişi kavga ediyor,daha doğrusu büyük olan çocuk küçük ve güçsüz olanı dövüyor.
    Sende O dayak atandan güçlü olduğun için çocuğu dayak yemekten kurtarıyorsun.Dayak atan bu olaya çok sinirleniyor seni dövmek istiyor ama gücü yetmediğinden hiç bir şey yapamıyor,çaresiz bırakıp gidiyor..

Aynen bu hikayedeki mevzu olanlar.O cinin gücü hocaya yetmez.Yeteni de var elbet.İnternetten araştırırsan yüzlerce çok güçlü cin isimlerini bulabilirsin.Bir çoğu krallık yapmıştır,yapmaya devam edenler vardır.(Bizim dilimizde krallık ama insanların sistemi gibimidir bilemem)

Örneğin:
    Abdullah el-Hiyem-ibni Ehlim Mürre - Mihrez el-Ahmer - Burkan - Şemharuş - Ebyab - Meymun Ebu Nuh

Bu 7 padişahların emrinde toplam 378 kabile vardır. Her bir padişaha 54 kabile düşüyor ve bu kabilelerin sayını yanız Allah-u Teâlâ bilir. Bu padişahların hükmüne girmeyen 42 kabile daha vardır. Bunlar şeytânî ve azgın cinlerdir. Taçı altın olan Mihrez el-Ahmer, bütün kabilelere hükmedebilir.

Ayrıca meraklıları için şu ve şuna benzer sitelerde sansürsüz olarak bu işler ile ilgilenenlere gerekli bilgiler verilmektedir.Aşağıdaki linkde sansürlü olarak verildiği için okunmasında bir sakınca yoktur.
    Cinler Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 6 Haziran 2013; 20:35:25 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.