Herkese selam. Arkadaşlar bu forum dan şimdiye kadar çok faydalandım ve burda insanların fikirlerine güveniyorum onun için sizlere danışmak fikir almak istedim.
Şimdiye kadar, çeşitli iş dallarında patron veya işici olarak çaılştım. Kendim doğayı çok seviyorum, şehrin gürültüsünden, trafiğinden, stresinden bıktımhep hayalim olan doğayla baş başa kalma planlarımı, fikriyattan gerçeğe dönüştürmek istiyorum. benim isteğim yeşillikler içerisinde bungalow, veya 25-30 mt karelik odalar yapabileceğim, tesis içerisinde atlar, bi kaç tane keçi, tavuklar bıldırcın olan at safari yapabileceğim mini bi çiftlik kurmak. cok fazla büyük olmayacak yapacağım tesis. AİLEM veya en fazla sezonluk 1-2 işciyle cevirebileceğim bi yer kurmak istiyorum. ı. 6 ay ankara da 6 ay tesis lerimde doğayla iç içe geçirmek istiyorum. SİZ değerli forum üyeliri nereyi, han gi bölgeyi, hangi köyü tavsiye edersiniz. İnsanlara 3-5 günlük te olsa köy , doğa hasretlerini dindirmek. onları misafir etmek. hemde para kazanmak, çok para kazanmak gibi derdim yok, geçimimizi sağlayalım kimseye muhtaç olmayalım yeter.
CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Sanirim pek fikri olan yok by konuda. Turkiyenin en guzel köyu by ariyorum, kastamonu, karabuk, bolu, rize art in, kocaeli, yardimlarinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme