Şimdi Ara

Köy yoluna hangi araç gider? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
42.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bence size Grand Vitara yakışır.LPG,otomatik vites,klima,arazi performansı 10 numara,ayrıca görünüşü de fena değil hele biraz krom aksesuarlı falan bulursanız kaçırmayın derim.
    Biz 2006 GV Xl-7 kullanıyoruz.Bizim dükkanın yanındaki kasapta 15 yıldır Vitara var.Yeni modeli çıkınca yenisini aldı.Altı falan da yüksek.
    Bence düşünün derim
  • En iyi bunlar gider hocam yazın depoyu fullarsin kardı dağdı, taştı, bayırdı demezsin bir dahaki yaza kadar gider gelirsin artık... Arkayada bi kaç öğrenci alır servis çekersin fueloil parasıda çıkar....

INTER NATIONAL SUPER CREW CAB 7300 CXT 4x4

Köy yoluna hangi araç gider?

SUPER TRUCK FORD F650

• quote:

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

En iyi bunlar gider hocam yazın depoyu fullarsin kardı dağdı, taştı, bayırdı demezsin bir dahaki yaza kadar gider gelirsin artık... Arkayada bi kaç öğrenci alır servis çekersin fueloil parasıda çıkar....

SUPER TRUCK FORD F650

1- Ben bunları alırsam köylüler beni rahat bırakmaz...
    serviscili yaparım köyde...hemde bedavaya...

2- öğretmenlerde memur...ve yüzde 2 lik zamlarla biz bunu zor alırız....

• quote:

Orjinalden alıntı: mylife84

quote:

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

En iyi bunlar gider hocam yazın depoyu fullarsin kardı dağdı, taştı, bayırdı demezsin bir dahaki yaza kadar gider gelirsin artık... Arkayada bi kaç öğrenci alır servis çekersin fueloil parasıda çıkar....

SUPER TRUCK FORD F650

1- Ben bunları alırsam köylüler beni rahat bırakmaz...
    serviscili yaparım köyde...hemde bedavaya...

2- öğretmenlerde memur...ve yüzde 2 lik zamlarla biz bunu zor alırız....

Canın sağolsun hocam, zaten bende alamıyorum....Benimde canım sağolsun

• quote:

Arkadaşlar benim kafam iyice karıstı? kusura bakmayın...

hocam doblo dedik sana da hala kurcalıyon mu yaw...1.4 ünden al vergisi de az.. doldur 7 kişiyi içine servis bile yaparsın sabah okula benzin parası da olmaz...r9 çok vibrasyonlu bi araç söliyim...onda konfor un k si yok..ben izmirden manisaya 50 km yol geldigimde kulaklarım ses işitmiyordu motor vibrasyonundan...yalıtımın y si yok araçta...süspansiyonlar da çok sert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 9 Ağustos 2008; 1:28:21 >
  • quote:

Arkadaşlar benim kafam iyice karıstı? kusura bakmayın...

Hocam karışır tabi. Burada herkes ayrı bir araba öneriyor sana. Ben sana kangoo yu tavsiye etmiştim. Tekrar söylüyorum, bu aracı listenden çıkarma. Gerçekten çok rahat edeceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bossbee

Yazmıyayım diyorum yine de içim elvermiyor.
    Fusion tavsiye eden arkadaşlar bindiler mi acaba hiç içine? Araba asfaltta bile düzgün gitmiyor. Langır langır...
    Onu alacağınıza broadway alın daha rahat edersiniz.

Hocam 18 e gidip abuksubuk arabalar almayın, pişman olursunuz. Tekrar ediyorum pişman olursunuz.

18 e çıktıktan sonra 2003 civarı bir corolla bile alabilecekken, kim ne yapsın fusionu? Azıcık mantıklı olun.

veya temiz bir focus, o da yaklaşık 2003-2003 model olur.
    veya mitsubishi carisma veya lancer
    veya honda civic
    veya honda city
    veya 2004 civarı astra
    veya Avensis (ki en konforlusu budur. Bi kere binen başka arabaya binemez. İddia ediyorum!)

ne broadwayi, ne ladası, ne doğanı, ne şahini, ne daciası, ne cliosu vs.vs.

Araba alırken dışarıdan görünüşüne bakıp karar verilmez. Dışarıdan hepsi birbirine benziyor çünkü. Ama malzeme kaliteleri arasında dağlar kadar fark var. Kullananlardan fikir alın bence. Fikir veren arkadaşlar acaba kendileri hangi araçları kullanıyorlar? Araçlarından önce hangi modelleri kullanmışlar? Bunları bi sormak lazım.

ben fusion un içine bindim de tavsiye ettim

azıcık mantıklı ol demişsin ama amaca en yönelik araba bu geldi bana göre

tavsiye ettiğin araçların çoğu alcak araçlar.

ben o araçların elbetteki konforundan şüphe etmerm ama amaca yönelik tavsiyede bulundum ben

• quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Ben sana kangoo yu tavsiye etmiştim. Tekrar söylüyorum, bu aracı listenden çıkarma. Gerçekten çok rahat edeceksin...

+ 1905
  • Köy yoluna Honda Civic bile tavsiye eden olmuş ya . Arkadaşım hiç düşünmene gerek yok. En mantıklısı al bir Clio Sembol güle güle kullan. Satarken de zarar etme. Uzun yola da gelir (ben 1200 km yapmıştım birkaç kez), konforu da vardır (kango, doblo vs ile karşılaştırılmaz bile), altı da yüksektir, bagajı da geniştir, yakıtı da makuldür, parçası bakımı da ucuzdur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 9 Ağustos 2008; 14:41:55 >
  • connect en güzel seçim derdim .. ama köy yolunda yazık olabilir .. kangoo alıskın öyle yollara ... yol tutuş berbattır ama arkası çok yüksektik falan .. yere değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: bossbee

Yazmıyayım diyorum yine de içim elvermiyor.
    Fusion tavsiye eden arkadaşlar bindiler mi acaba hiç içine? Araba asfaltta bile düzgün gitmiyor. Langır langır...
    Onu alacağınıza broadway alın daha rahat edersiniz.

Hocam 18 e gidip abuksubuk arabalar almayın, pişman olursunuz. Tekrar ediyorum pişman olursunuz.

18 e çıktıktan sonra 2003 civarı bir corolla bile alabilecekken, kim ne yapsın fusionu? Azıcık mantıklı olun.

veya temiz bir focus, o da yaklaşık 2003-2003 model olur.
    veya mitsubishi carisma veya lancer
    veya honda civic
    veya honda city
    veya 2004 civarı astra
    veya Avensis (ki en konforlusu budur. Bi kere binen başka arabaya binemez. İddia ediyorum!)

ne broadwayi, ne ladası, ne doğanı, ne şahini, ne daciası, ne cliosu vs.vs.

Araba alırken dışarıdan görünüşüne bakıp karar verilmez. Dışarıdan hepsi birbirine benziyor çünkü. Ama malzeme kaliteleri arasında dağlar kadar fark var. Kullananlardan fikir alın bence. Fikir veren arkadaşlar acaba kendileri hangi araçları kullanıyorlar? Araçlarından önce hangi modelleri kullanmışlar? Bunları bi sormak lazım.

Sadee yuh diyorum. Fusion u ne kadar tanıyorsun da atıp tutuyorsun. Fusion bence tarzıyla da kullanışıyla da güzel araba. Senin kullandığın Fusion hurdacıdan çıkmış herhalde. Yol tutuşu kötüymüş. Ben Fusion 1.6 tdci ile son 3-4 ayda 10.000 km yol yaptım. Kesinlikle yol tutuşu başarılı bir araç. Abuk subuk araç neye göre diyorsun. El insaf ! Bir de araçları bilmeden tavsiye etmeyin diye akıl vermişsin.

• Bende 2 yıl köye gidiş geliş yaptım. O yollarda 15 milyar civarında ya da üstü araba sürekli kullanılmaz. Ben o yollarda (gerçi benim gittiğim köy yolu yarı asfalttı) ama aynı şekilde dik ve virajlıydı. Broadway benim işimi görmüştü. Kışın birçok zaman zincir takmam gerekmişti. Şunu söylemeliyim 2 yılda köy yollarında arabayı 93000 den 120000km ye getirdim. Yani 27000 km yaptım.(%80 i köy yolu). Broadway sıkıntı çıkarmadı. Sadece zincir yüzünden 4 lastiğim gitti. Birde amortisör prob. olmuştu. Kışın karda gitme olayın varsa kesinlikle önden çekişli Broadway işini görecektir. Kesinlikle lada vs toros alma diyorum. (Tipini seviyorsan Toros alabilirsin). Broadway bu iki araçtan daha konforludur ve bence daha sevimlidir de. Sonuçta şehirde de kullanacaksın. Benim arabam 97 Beyaz rni broadwaydı. Sana RNI (enjeksiyonlu) ve kazasız bir Broadway almanı öneriyorum. Ben aracımı satışa çıkardığımda (üstüne kağıt yazmıştım) 10 günde az 15 kişi irtibata geçmişti. Köy yollarına birebir. Sevimli de bir araçtır. Ama uzun yolda tavsiye etmem.
    Astra vs. şehir için yapılmış araçların dibi yere alır. Ben bu aracı uzun vadede kullanacağım diyorsan Caddy, Doblo, Fusion gibi araçları da düşünebirsin. Altları yüksek olduğu için rahatça gider gelirsin. Sadece kısa vadede ise Broadway

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 9 Ağustos 2008; 17:53:31 >

• vincentvega Köy yoluna Honda Civic bile tavsiye eden olmuş ya

sen yazdıktan sonra toyota avensis bile geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 9 Ağustos 2008; 19:02:51 >

• kartal dağ tepe her yere götürür seni
  • buyrun hocam bizim arabanın köyde çekilmiş resimleri

ozaman bu araca tekrar bak derim bensana kafan karıştıysa

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

connect en güzel seçim derdim .. ama köy yolunda yazık olabilir .. kangoo alıskın öyle yollara ... yol tutuş berbattır ama arkası çok yüksektik falan .. yere değmez

hemen fırsatını bulupp kangou kötülüyosunuzya ne diyim ben sana
  • Arkadaşım sen en iyisi benim gibi cahillerin sözüne aldanıp da Toyota veya honda gibi altı alçak! arabalardan alıp da paranı sokağa atma. Bu çok bilen arkadaşların lafını dinleyip bi clio veya kangoo al. Hatta daha iyisi fusion al.
    Ama aldıktan sonra tecrübelerini bizimle paylaş da ben de utanayım kendimden ve söylediklerimden.
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

quote:

connect en güzel seçim derdim .. ama köy yolunda yazık olabilir .. kangoo alıskın öyle yollara ... yol tutuş berbattır ama arkası çok yüksektik falan .. yere değmez

Bir sor bakalım arkadaşa yakıt yönünden, servis yönünden hangi araç daha iyi? En basitinden Connect ile Kangoo'nun arka süspansiyon sistemini bir karşılaştırın bakalım, kim daha iyi....

• quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

quote:

Orjinalden alıntı: kirei

quote:

Bir sor bakalım arkadaşa yakıt yönünden, servis yönünden hangi araç daha iyi? En basitinden Connect ile Kangoo'nun arka süspansiyon sistemini bir karşılaştırın bakalım, kim daha iyi....

soru 1 = yakıt yönünden

cvp 1 = yakıt yönünden tabiki kango iyi bu sözünü sizn bu araçlar hakkında ne kadar az bilginiz olduğu

gösteriri

soru 2 : servis yönünden

cvp : şuan benim gitdiğim servisten gayet menmunum ford servislerini iyi onlara lafım yok hata bi akrabam

ford çalışıyo

soru 3 : arka süspansiyon

cvp 3 : yeni kangoo larda arkalar süspansiyon

edit : bu kadar fanatik olmayalaım lütfen senin focus vardıya tutup bana cornetle kangoyu karşılaştırma

bırak bunu karşılaştıracak çok kişi var

• .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.