Şimdi Ara

Köy yoluna hangi araç gider? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
42.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

@Acharad,üstadım,Zhiguli değil o jiguli dir(rusca biliyorum),yukarıda bende juguli diye yanlış yazmışım aslında,samaradaki fabrikasınıda gördüm(7 yıldır rusyada yaşıyorum) 4X4 bölümünde GM yazıyor, geri kalan kısmıyla renault ilgileniyormuş diye dedikodular dönüyor.

Alıntıları Göster
    Micra'larda iyi sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Micra'larda iyi sayılır

Alıntıları Göster
    konunun sahibi ortalarda yok...sanırım ya aldı ya da vazgeçt,i almaktan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolution100

konunun sahibi ortalarda yok...sanırım ya aldı ya da vazgeçt,i almaktan...

Alıntıları Göster
    TEKRAR SÖYÜYORUM RENO 12TX HEM UCUZ PARÇA UCUZ TAŞ GİBİ VERGİ AZ ARABA YI ONDA ÖĞRENDİNMİ KULANAMIYACAN ARABA OLMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

TEKRAR SÖYÜYORUM RENO 12TX HEM UCUZ PARÇA UCUZ TAŞ GİBİ VERGİ AZ ARABA YI ONDA ÖĞRENDİNMİ KULANAMIYACAN ARABA OLMAZ

Alıntıları Göster
    Ben hala honda cıvıc diyorum..Neden diyorum mekanik olarak ne kadar sağlam olduğunu hepimiz biliyoruz...Bir tanıdığım eksper Türkiyede gitmediği yer kalmadı adamın köy şartları dağ şartları vs ... araç geçen yıl baktığımda 300 küsür binlerdeydi ve en ufak bir sorunu yok gibiydi...sağdan soldan çatır çutur ses geliyordu ama stabilize yolda... bu gayet normal bizzat biliyorum nasıl şartlarda gittiğini ve nasıl şartlarda kullanıldığını...

Yorumlara baktım önerilen araçların yanında honda cıvıc mercedes gibi kalır...klima,hava yastığı,bazılarında abs var ve honda ayrıcalığı

• SEVGİLİ HOCAM,
    TOPİCİN SONUNU OKUMADIM. EĞER HALA ARABA ALMADIYSAN Bİ KAÇ CÜMLE YAZAYIM...
    BENCE BUGÜNÜ DÜŞÜNEREK HAREKET ETME... HEP O KÖYDE Mİ KALACAKSIN... SENEYE YA DA DAHA SONRA BİR GÜN MUTLAKA BAŞKA YERE GİDERSİN MUTLAKA...
    CEBİNDEKİ PARANA GÖRE HAREKET ET... ARAÇ İÇİN AYIRABİLECEĞİN MAX TUTARI BELİRLE VE ALABİLECEĞİNİN EN İYİSİNİ ALMAYA ÇALIŞ...
    ÖRMNEĞİN, 15-16-17 BİN LİRAYA 1999-2002 MODEL ARASI FOCUS 1 BULABİLİRSİN. HEM KÖY YOLUNDA HEM DE ŞEHİRLER ARASI YOLDA İYİ GİDER. KONFOR DA VAR PERFORMANS TA. SAĞLAMLIK DERSEN DAHA SAĞLAMI YOK. KENDİNE HAKİM OLURSAN TÜKETİMİ DE MAKUL SEVİYELERDE OLUR...
    BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI DÜŞÜN...

quote:

Orjinalden alıntı: mylife84

Arkadaşlar merhaba.Köyde öğretmenim. İlçe köy yolu stabilize toprak. Araba alacağım ama cıkmaza girdim.
    Şöyleki aracı hem uzun yolda-1300km- hemde köy yolunda kullanacagım*25hm toprak-
    Aslında biliyorum hemen diyeceksiniz.Toros al yada broadway..ama o arabalarla birde 1300 km yol gitmek var.
    Bana fikir verin biraz lütfen tecrübeli arkadaşlar...

bir de lütfen al bir 4x4 demeyin.. Malum fiyat yakıt!

10-15 bin arası olabilir fiyat..

• quote:

Orijinalden alıntı: roverci

SEVGİLİ HOCAM,
    TOPİCİN SONUNU OKUMADIM. EĞER HALA ARABA ALMADIYSAN Bİ KAÇ CÜMLE YAZAYIM...
    BENCE BUGÜNÜ DÜŞÜNEREK HAREKET ETME... HEP O KÖYDE Mİ KALACAKSIN... SENEYE YA DA DAHA SONRA BİR GÜN MUTLAKA BAŞKA YERE GİDERSİN MUTLAKA...
    CEBİNDEKİ PARANA GÖRE HAREKET ET... ARAÇ İÇİN AYIRABİLECEĞİN MAX TUTARI BELİRLE VE ALABİLECEĞİNİN EN İYİSİNİ ALMAYA ÇALIŞ...
    ÖRMNEĞİN, 15-16-17 BİN LİRAYA 1999-2002 MODEL ARASI FOCUS 1 BULABİLİRSİN. HEM KÖY YOLUNDA HEM DE ŞEHİRLER ARASI YOLDA İYİ GİDER. KONFOR DA VAR PERFORMANS TA. SAĞLAMLIK DERSEN DAHA SAĞLAMI YOK. KENDİNE HAKİM OLURSAN TÜKETİMİ DE MAKUL SEVİYELERDE OLUR...
    BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI DÜŞÜN...

quote:

Arkadaşlar merhaba.Köyde öğretmenim. İlçe köy yolu stabilize toprak. Araba alacağım ama cıkmaza girdim.
    Şöyleki aracı hem uzun yolda-1300km- hemde köy yolunda kullanacagım*25hm toprak-
    Aslında biliyorum hemen diyeceksiniz.Toros al yada broadway..ama o arabalarla birde 1300 km yol gitmek var.
    Bana fikir verin biraz lütfen tecrübeli arkadaşlar...

bir de lütfen al bir 4x4 demeyin.. Malum fiyat yakıt!

10-15 bin arası olabilir fiyat..
    evet hocam...tavsiyeleri aldın...al şu aracı da hayırlayalım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: evolution100

evet hocam...tavsiyeleri aldın...al şu aracı da hayırlayalım artık

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cevap yazamadıgım için cok özür dilerim.
    Belki inanmayacaksınız ama askerdeydim. Simdi askerden döndüm.
    Suan broadway arayısındayım. Bir kaç arkadaşımla irtibat halindeyim...

Tekrar kusura bakmayın.20 gün yoktum buralarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylife84

Alıntıları Göster
    quote:

mantıklı bir seçim. işini gör broadwayle. işin bitince satar honda, focus falan alırsın...

• quote:

Hocam tosos'u anlamdım ama bu yazdığınız secenekler arasında clio bana cazip geliyor.

Alıntıları Göster
    toros tan daha iyisi olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandos82

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: commandos82

toros iyi ama kışın kalorifer ısıtmaz. konforu az. hiç olmazsa broadwayde bu sorunlar olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

quote:

toros iyi ama kışın kalorifer ısıtmaz. konforu az. hiç olmazsa broadwayde bu sorunlar olmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kudal

quote:

Broadway konforlu mu?

• eski bi wrangler alırsın 10-15000 ytl'ye tüp de taktırırsın eğer maceracı birisiysen yoksa al altına şahini veya torosu dere tepe demeden gidersin valla. eğer onlara binmem dersen en az teknolojik oyuncakları olan araçlardan birini al derim daha az sorun çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün®

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kesinlikle "lada niva" dedemde var köy de kullanıyo tank gibi araba.. bide dedem 45-50 sene şöför olarak çalısmıs biri olarak hatalı seçim yapmaz
  • quote:

Hocam tosos'u anlamdım ama bu yazdığınız secenekler arasında clio bana cazip geliyor.

Alıntıları Göster
    Çamur,batak,tümsek,rampa,kar,çimen,çukur,vadi vs. vs. demez ilerler.Köy yoluna birebir

Köy yoluna hangi araç gider?

Köy yolu dedinmi iş değişir hocam napalım

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tekrar merhaba...
    Verdiğiniz bilgiler cok faydalı oluyor. Teşekkür ederim. Bugün sanayiye gittim. Orada bir abimz var.-aile dostumuz-
    ona broadway var mı? dedim bildiğin...Önce söyle bir gezdik bir kaç arkadaşını. Bulamadık pek. Bir de bana 8.000-10.000ytl broadway için cok dedi.
    98 model Voslwogan polo 1.6 enjeksiyonlu vardı bir tane...bunu al dedi... Araba güzel hoşuma gitti gerçekten. Yürüyen ve motorda cok iyiymiş.
    ;Polo kullanan arkadaşlar var m? Düsünceleriniz ne?
    Broadway le aynı yükseklikte dedi bir de...

• quote:

Orijinalden alıntı: mylife84

Verdiğiniz bilgiler cok faydalı oluyor. Teşekkür ederim. Bugün sanayiye gittim. Orada bir abimz var.-aile dostumuz-
    ona broadway var mı? dedim bildiğin...Önce söyle bir gezdik bir kaç arkadaşını. Bulamadık pek. Bir de bana 8.000-10.000ytl broadway için cok dedi.
    98 model Voslwogan polo 1.6 enjeksiyonlu vardı bir tane...bunu al dedi... Araba güzel hoşuma gitti gerçekten. Yürüyen ve motorda cok iyiymiş.

Alıntıları Göster
    quote:

1.6 polo ile vereceğin yakıt parasını düşünebiliyor musun köy yollarında.
    Ben 2 yıl köy yollarında Broadway ile gidiş geliş yaptım. Hız yapılmıyor, doğal olarak normalden fazla benzin harcanıyor. İllaki o yollarda araçta problem çıkabilir. İşte bu noktada Broadway öne çıkıyor. Polo ile Broadway in yedek parça fiyatları arasında kaç kat fark var ???
    Amortisör problemleri yaşarsın. 4 lastik gider zincir takmaktan ve yol şartlarından dolayı...
    Para önemli değil benim için daha güvenli ve kaliteli araç olsun diyosan sen bilirsin.
    Bu arada o yollarda araç ne olursa olsun yıpranıyor bunu dikkate almak lazım.
    Hayırlı olsun... Okullarda açılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1095

quote:

1.6 polo ile vereceğin yakıt parasını düşünebiliyor musun köy yollarında.
    Ben 2 yıl köy yollarında Broadway ile gidiş geliş yaptım. Hız yapılmıyor, doğal olarak normalden fazla benzin harcanıyor. İllaki o yollarda araçta problem çıkabilir. İşte bu noktada Broadway öne çıkıyor. Polo ile Broadway in yedek parça fiyatları arasında kaç kat fark var ???
    Amortisör problemleri yaşarsın. 4 lastik gider zincir takmaktan ve yol şartlarından dolayı...
    Para önemli değil benim için daha güvenli ve kaliteli araç olsun diyosan sen bilirsin.
    Bu arada o yollarda araç ne olursa olsun yıpranıyor bunu dikkate almak lazım.
    Hayırlı olsun... Okullarda açılıyor...

Alıntıları Göster
    bizim köyün hocası(imam) ve öğretmenini de broadway kulanıyolar ve menmunlar

ama ben yinde sana kangooyu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 5 Eylül 2008; 23:51:04 >

• quote:

Alıntıları Göster
    tek bir çözüm var, klimalı, 90 model ve üzeri taunus :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

Hocam çok yakmasın o yollarda

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

Hocam çok yakmasın o yollarda

Alıntıları Göster
    bende öğretmenim. Biz şöyle bir yol bulduk. Bende fiesta tdci var arkadaştada focus ghia var. Bu arabaları ziyan etmemek adına bir doğan aldık. lpg li. Geçen sene 3.5 milyar vermiştik adam başı. Şimdi hala gidip geliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.