Şimdi Ara

Köy yoluna hangi araç gider? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
1
Favori
42.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocamın köy yoluna bir araç bulamdık be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

tek bir çözüm var, klimalı, 90 model ve üzeri taunus :D

Hocam çok yakmasın o yollarda

1,6 bir taunus gt çok fazla yakmaz. lpg var. 1,6 bir arabda az yakanla çok yakan arasında benzinde oynayacağı ortalama 1 litre. ama bunu sağlamlığı ve ucuz parçalarıyla size fazlasıyla geri döndürecek bir araba taunus. 90 model ve üzeri 1,6 taunus tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 6 Eylül 2008; 17:30:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

Hocamın köy yoluna bir araç bulamdık be.

Thin Lizzy kardeş aslında siz buldunuz da ben cok secici davaranıyorum sanırım...

ve kararsız kalmak cok kötü bir şey. Neyse şartlar durumlar gösteriyor ki boroadway aramaya devam...
    broadway piyasasından hbaeri olan var mı acaba arkadaşlar?
    96 model eski kasalara cok tutuluyor diyorlar...
    bir öneriniz var mı?
    yarın okulumda acılıyor...hayırlısıyla...
  • Merhabalar.Arkadaşlar neden herkes kendi aracını metedip illa fikri o yönde vermeye çalışıyor.Hocamız demişki köy yoluna gitcem.Siz tutup logan,civic falan önermişsiniz.Sayın hocam loganı direk eleyin zaten.Honda civice gelince sağlam arabadır ama asvalt arabası yani yürüyeni bozuk yola pek gelmez asvaltta zorla zorlayabildiğin kadar ama köy yolunda yaramaz bi masraf açarsa pahalı olur sonuçta avrupa araba.Türkiye şartlarına en çok uyum sağlayan araçlar toros,şahin,broadway,doğan ve ford taunus zaten siz torosu elemişssiniz direk olarak.
    Broaway ile aynı model bir doğan slx aynı fiyat nerdeyse.Broaway alırsınız evet sağlamdır ama olaki biraz yüklü gitmeniz icap eder motor zayıf olduğu için hararet problemi olur.Ayrıca içi ve bagajı küçüktür.Aynı paraya doğan slx alırsanız kazancınız olur 1995 model üzeri slx ler hidrolik direksiyon ve gayet rahattır halk deyimiyle yerli mercedes:)Doğanın içi de bagajı da daha büyüktür zaten tofaş kullanıyorsunuz rahatlığını anlatmama gerek yok.Yani hocam tercih sizin ama doğan slx aile arabasıdır parçası bakkalda var nerdeyse ve çok ucuz lpg liyse zaten broadwaydan çok az bişey daha fazla yakar bu da çok mühim değil.Frenleri daha sağlamdır yola daha iyi oturur.Ne alırsanız alın hayırlı olsun ve ALLAH kaza bela vermesin.

• Söylediklerime ek olarak hocam araştırırsanız doğan slx in klimalısını da bulabilirsiniz piyasada bir sürü mevcut.Ha sen de kendi arabanı övmüşssün diyen arkadaşlar olursa onlara da cevabım hayır olacak çünkü ben de tempra var SAYGILAR...
  • hocam sen araba alamazsın ben deyim sana alsan bile içine oturur..2 gün sonra pişman olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: YSF_023

Söylediklerime ek olarak hocam araştırırsanız doğan slx in klimalısını da bulabilirsiniz piyasada bir sürü mevcut.Ha sen de kendi arabanı övmüşssün diyen arkadaşlar olursa onlara da cevabım hayır olacak çünkü ben de tempra var SAYGILAR...

ben kendi adıma konuşuyorum. kendi aracımı övmüyorum. bunun güncel örnekleri mevcut... ben kendi yaşadığım olaylara istinaden R9 dedim. tabi ki son karar ona ait. ne isterse alabilir. benim maksadım sadece fikir vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 11 Eylül 2008; 18:40:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

hocam sen araba alamazsın ben deyim sana alsan bile içine oturur..2 gün sonra pişman olursun

Doğru bi tespit aslında arkadaşım böyle çok incelediğin zaman insan bişey alamıyor.Dediğin gibi alsa da keşke almasaydım keşke dinlemeseydim...keşkeler sıralanıyor:DBi akrabamın çok hoş bir lafı vardı.İlla kazık yemem gerekiyorsa kazığı kendime ben atarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

quote:

Söylediklerime ek olarak hocam araştırırsanız doğan slx in klimalısını da bulabilirsiniz piyasada bir sürü mevcut.Ha sen de kendi arabanı övmüşssün diyen arkadaşlar olursa onlara da cevabım hayır olacak çünkü ben de tempra var SAYGILAR...

ben kendi adıma konuşuyorum. kendi aracımı övmüyorum. bunun güncel örnekleri mevcut... ben kendi yaşadığım olaylara istinaden R9 dedim. tabi ki son karar ona ait. ne isterse alabilir. benim maksadım sadece fikir vermek.

Yok abicim ben seni kast etmedim genel konuştum.Neredeyse bizim araçlar tedavülden kalkacak ama halen şu sağlam bu sağlam tartışması bitmiyor ve herkes kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.Ama şu gerçek ki Türkiye şartlarına broadway,şahin,doğan ve toros gidiyor eğer gitmeseydi halkımız bunca sene binmezdi bu arabalara.SAYGILAR...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

quote:

Yok abicim ben seni kast etmedim genel konuştum.Neredeyse bizim araçlar tedavülden kalkacak ama halen şu sağlam bu sağlam tartışması bitmiyor ve herkes kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.Ama şu gerçek ki Türkiye şartlarına broadway,şahin,doğan ve toros gidiyor eğer gitmeseydi halkımız bunca sene binmezdi bu arabalara.SAYGILAR...

aynen öyle. kullandığım R9'un bence miyadı doldu. ancak ekonomik şartlar yüzünden hala da kullanmaya devam ediyorum, ediyoruz. bugün satsam bana en az problem çıkaracak ""bana göre LOGAN"" alırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

köy yolu için ise ford fiesta, ön takımı muhteşemdir bozulmaz, servisi bol, parçası çok pahalı değil

Bizim eski imamın da fiestası vardı. Tamponu kırmıstı sanırım bizm yolda...
    ondan sonra tayini cıktı zaten...
  • Kangoo,logan,albea... gibi araçlardan birini alırsan pişman olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylife84

Arkadaşlar tekrar merhaba...
    Verdiğiniz bilgiler cok faydalı oluyor. Teşekkür ederim. Bugün sanayiye gittim. Orada bir abimz var.-aile dostumuz-
    ona broadway var mı? dedim bildiğin...Önce söyle bir gezdik bir kaç arkadaşını. Bulamadık pek. Bir de bana 8.000-10.000ytl broadway için cok dedi.
    98 model Voslwogan polo 1.6 enjeksiyonlu vardı bir tane...bunu al dedi... Araba güzel hoşuma gitti gerçekten. Yürüyen ve motorda cok iyiymiş.
    ;Polo kullanan arkadaşlar var m? Düsünceleriniz ne?
    Broadway le aynı yükseklikte dedi bir de...

Anlaşılan kimse poloyu tavsiye etmiyor...
  • broadway aldım sonunda..98 model rn tüplü...
  • hayırlı olsun hocam.
  • quote:

broadway aldım sonunda..98 model rn tüplü...

Hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
  • sAĞOLUN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM...Artık sabahın köründe-5.30 da - giden köy minibüsleriyle gitmeyeceğim.
    ar
  • quote:

sAĞOLUN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM...Artık sabahın köründe-5.30 da - giden köy minibüsleriyle gitmeyeceğim.
    ar

Hayırlı olsun. Tüplü olduğu için çok da yakmaz. Bende Broadway kullanmıştım köy yollarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

hayırlı olsun hocam.

+1
  • aslında köy yollarında toros, doğan süper gider dedmin var ordan biliyom ne arabalra yolda kalıyoda onlar dağ taş anlamıyo

ama istemiyomuşsun

arkadaşlar doblo ve kango demiş. kangoyu bilmemde doblo alma altları çok alçak köy yolları için ideal değil
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.