Şimdi Ara

Köyden kurtulmak istiyorum bakıp gecmeyin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direkt konuya gireceğim. Ben(17) ve kardeşim(16) 3 haftadır köyde kalıyoruz aile zoruyla önce anne tarafına gittik (anne ve baba tarafı aynı şehirde sadece köyler farklı aralarında 3-4 km mesafe var.) Patos yapılacaktı 34 derece güneşin alnında yaptık toplam 20 dönüm araziye yakın ben kardeşim dedem ve 1-2 kişi daha kollarım simsiyah oldu ve güneş lekesi oldu sornasında soyuldu vs. neyse sonra dayımlara gittik iş yeri açmış merkezde bir de orada çalıştık 1 hafta kadar sonra baba tarafına geldik buradada yine güneşin alnında saman doldurduk yani yapılacak ne var ne yok yaptık. 2 gün önce de annem ve babamlar geldiler bizde aşırı sıkıldık yapılacak hiçbir aktivite bir şey yok dağın tepesinde köydeyiz çocuk bile yok dedim ki biz gönderin artık sıkıldık işte kalmadı sadece annemin yapacağı işler var onda da bizlik bir durum yok işte 2 hafta sonra bizimle gelirsiniz evde kalamazsınız falan diyorlar ya zaten gidince 1 hafta sonra falan okul açılacak yaz tatilide bomboş geçti hiçbir yere gidemedik zaten hayatımız boyunca tatilde yapmadık anca köye gittik bıktım bende artık eve gitmek istiyorum. Bana bir akıl verin ikna edebilmem için veya kaçağım eve gideceğim yardımcı olursanız sevinirim. (şu anda Tokattayım Gebzeye gideceğim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NpeeZ -- 15 Ağustos 2023; 18:37:47 >

• çal anahtari kac amuha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bekara karı boşamak kolay derler. Biz buradan atar tutarız ama işin içinde sen varsın. Tokatta yakın değil. Gelseniz o yaşta tek başınıza yaşayabilir misiniz bilmiyorum

• Evin anahtarını al kardeşinle dolaşmaya gidiyoz diye çık otobüse binin gidin evinize. Eve gidince görüntülü ara evde olduğunuzu ispatla. Zaten peşinizden gelmezler en azından evde olduğunuzu bilirler. Ha evde yiyecek içecek paranız yoksa gitmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    12 ay önce açıldı
    Ailemden Kurtulmak İstiyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.