Şimdi Ara

koyseoete.com'dan Aldığım N95 KAYITSIZMIŞ :(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 ay öce koysepete'den N95 marka telefon aldım ama gecenlerde bir msj geldi telefonunuz kayıtsızdır diye aldırmadım olamaz böyle birşey dedim ve şuan telefonumu kapattılar?Maillerime cvp alamıyorum telefonları sitede bile yok adamların nasıl bir dolandırıcılıktır bu ya?
    aranızda tecrübeli arkadaşlar vardır nasıl çözecez bu işi bilen biri Allah Rıza için yardımcı olursa sevinirim....

koysepete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karbeyaz34 -- 12 Temmuz 2008; 17:14:29 >

• atçöpe.com
  • ii çözümmüş sana da
  • yalanhaber.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

yalanhaber.com

ne yalanı kardeş????? adamı hasta etmeyin saçma salak yorumlar yazıp inanmıyosan yazma 1000 ytl param gitmiş burda Senin de başına gelirse bi gün anlarsın.......
  • aynısı benimde başıma geldi, elektroworlden v8 almıştım sonra sattım, sattıktan bi iki gün sora msj geldi yeni kullandığım telin imesi değildi bi yanlışlık oldu heralde dedim.. sattığım adam bana ulaştı telefonun kapandığını kayıtsız olduğunu söledi! resmen dolandırıcı ya da kaçakçı durumuna düştüm allahtan imeili faturam vardı adamada vermiştim aldığı yere götürmüş ordan da genpaya yollamışlar halletmiş sonunda! zaten fatran varsa hallolmak zorunda korkma!!! adamın bi günü gitti ben mahcup oldum öle atlattık işte...
  • kimse ilgilenmiyor maillere bile cvp yok olmaz böyle bişey satarken patır kütür sattılar şimdi yaptıklarına bak inş benim sorun da bu şekilde çözülür.yapabilecğim bişeyler olmalı yaa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.sikayetvar.com da bildir.
  • arkadaşım hiçbirinizin bilgisi yok atmışınız tutmuşunuz..

kardeş rahat ol bu telefonlar gümrükten hemen çekildiği için tk ya imeiler hemen gitmiyor 1 haftaya kadar kayıtlanır merak etme ara müşteri hizmetlerini bildir aynısı bana oldu 1 haftada jayda girdi
  • dediğim gibi faturan varsa (üzeridne imei yazan+ kaşeli vs..) korkma, türkiye olduğu için biraz uğraşırsın en fazla ama hallolur sonunda!!
  • çok önemli değil ama bizim eski orijinal 3310 da şak diye kapandı.Daha sonra kendi kendine açıldı.Telfon kayıt edilemedi öle bişi yazıyodu ekranda şimdi çalışıyor.Bi iş var bu işte arkadaşlar....
  • Kurumsal Bilgiler
    Firma Adı: Koysepete Sanal Mağazacılık Elektronik Ticaret Ltd.Şti.
    Adres: 6.cadde 61/9 Öveçler
    Bu adresten teslimat yapılmamaktadır.
    İl / İlçe: Ankara / Çankaya
    Kuruluş Tarihi: 2003
    Çalışan Sayısı: 20

Firmanın Tüzel Kişiliği Hakkında:

Koysepete.com; KoySepete Sanal Mağazacılık ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde 2003 yılında çalışmalarına başlamış olup, Ankara merkezli online alışveriş sitesidir. Koysepete.com, Epdata Bilgisayar İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. vewww.arabul.com' un ortak projesidir.

Müşteri Hizmetleri

Eposta desteği

info@koysepete.com

Telefon desteği

(0312) 473 1616 (09:00-18:00 saatleri arasında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 12 Temmuz 2008; 17:39:30 >

• paralel ithalattır muhtemelen
  • inş dediğiniz gibi hemen açılır ya.gitti yoksa paralar.bu kadar da olmaz ya paramızla rezil oluyoruz ne dandik iş anlamadım sağ olun arkadaşlar içime su serptiniz valla yaaa
  • ucuz diye gidip ordan alıyosun paralel ithalat iyi olmuş, biz hepsiburada.com dan alırken enayi miyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.