Şimdi Ara

koysepete?büroteknik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir Canon A570IS almayı düşünüyorum.Kredi kartı ile peşin olarak alacağım. Fiyat aratınca en uygun fiyatı koysepete.com ve büroteknik.com da buldum.

Güvenilirlik açısından hangi siteden alışveriş yapmamı önerirsiniz??

• İstanbul'da isen git sirkeciden al.
    Çok daha uygun fiyatlar alacağın kesin.
    Taksitte yapıyorlar.
  • Evet İstanbul'dayım
    peki önerebileceğiniz bir yer var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: deinonychus

Evet İstanbul'dayım

Tam olarak isim veremem ama bir sürü yer var.
    Ve Erkayalar garantili ürünleri alabilirsin.
  • quote:

Evet İstanbul'dayım

http://forum.donanimhaber.com/m_22354977/tm.htm
  • Sadece başlığa göre yorum yapacak olursam koysepete Gerçi tüm kartlara peşin fiyatına 12 taksit sunmalarının yanında tüm ürünlerine yapmış olduğu zamları kınıyorum ama yine de pek çok üründe fiyatları en asgari seviyede...
  • cevaplar için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana
    şimdi seçenekleri bir daha değerlendireyim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deinonychus -- 10 Nisan 2008; 2:16:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    HEPSİBURADA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende 2-3 gündür araştırıyorum hatta doğubanka bile gittim ..

koysepete uygundu sonra fiyat arttırmış ve telefonla bıle ulaşılamıyom bı kaç yerde hakkında iyi şeylerin yanında kotu şeylerde okudğum bi site olduğu için tırstım...

ben bugun gold bilgisayardan sipariş verdim... 369 ytl 10 taksit yaptılar bide 2 gb kart aldım yanında toplam 400 ytl ye geldi...

doğubankta peşin 350 ytl çekiyolar her yerde... ( tabi belki pazarlık edilirse 10-20 daha düşebilirler..)...çoğu yerde de kalmamış zaten...

ben riske atmıyım golddan alayım dedim şu anda kampanya var sanırım onun için uygun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mangey

arkadaşlar bende 2-3 gündür araştırıyorum hatta doğubanka bile gittim ..

koysepete uygundu sonra fiyat arttırmış ve telefonla bıle ulaşılamıyom bı kaç yerde hakkında iyi şeylerin yanında kotu şeylerde okudğum bi site olduğu için tırstım...

ben bugun ****dan sipariş verdim... 369 ytl 10 taksit yaptılar bide 2 gb kart aldım yanında toplam 400 ytl ye geldi...

doğubankta peşin 350 ytl çekiyolar her yerde... ( tabi belki pazarlık edilirse 10-20 daha düşebilirler..)...çoğu yerde de kalmamış zaten...

ben riske atmıyım golddan alayım dedim şu anda kampanya var sanırım onun için uygun...

koysepete hakkında ben de okudum öyle yorumlar insan ister istemez korkuyor...

gold da pek de uygun değil gibi yaklaşık 500 ytl?

http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=19&MARK=CANON&tip=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deinonychus -- 11 Nisan 2008; 4:11:18 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mangey

arkadaşlar bende 2-3 gündür araştırıyorum hatta doğubanka bile gittim ..

ben bugun ****dan sipariş verdim... 369 ytl 10 taksit yaptılar bide 2 gb kart aldım yanında toplam 400 ytl ye geldi...

koysepete hakkında ben de okudum öyle yorumlar insan ister istemez korkuyor...

gold da pek de uygun değil gibi yaklaşık 500 ytl?

http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=19&MARK=CANON&tip=

Yok yav öyle deil ... 500 ytl ye % 25 iskonto yapıyolar öyle uygun oluyo...

Ben aldım ordan biliyorum...

• Arkadaşında dediği gibi dükkandan manuel al Koysepeteden çok alışverişim oldu, tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.