Şimdi Ara

Köyümü sattım bu kadro içinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk sezonda avrupa liginde finale kadar çıktım,bu sezon şampiyonlar liginde iyi bir başarı almak için aziz başkanı kandırdım ve çok feci transferler yaptım çok kötü borca soktum kulübü :D 18 kişilik kadronun 10'a yakını taksitle aldım. eğer çeyrek yada yarı final filan göremezsem kulüp kesin batacak çok feci sıkıntılardayım hadi hayırlsı.

• Editor ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE7697A5 -- 20 Kasım 2020; 21:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewando4111

İlk 11 sıfır Türk

Yedekte te 2 tane var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMorel

quote:

Orijinalden alıntı: lewando4111

İlk 11 sıfır Türk

Yedekte te 2 tane var

Alıntıları Göster
    Yabancı sınırını kaldırmayasaydın bari

Benim kadro şöyle :

60M'luk satış yapıp 25M'luk transfer yaptım ilk sezon ŞL son 16'da elendim bakalım bu sene ne yapacam

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan066

ilk sezonda avrupa liginde finale kadar çıktım,bu sezon şampiyonlar liginde iyi bir başarı almak için aziz başkanı kandırdım ve çok feci transferler yaptım çok kötü borca soktum kulübü :D 18 kişilik kadronun 10'a yakını taksitle aldım. eğer çeyrek yada yarı final filan göremezsem kulüp kesin batacak çok feci sıkıntılardayım hadi hayırlsı.

Hocam naptın ya türkleri naptın :D bu arada kale sağlam iyi bir kaleci

• quote:

Orijinalden alıntı: xxdiag

quote:

Hocam naptın ya türkleri naptın :D bu arada kale sağlam iyi bir kaleci
    artık bıktım o sınırlamalardan bende netten bulduğum dosya ile kaldırdım sınırları.

• quote:

artık bıktım o sınırlamalardan bende netten bulduğum dosya ile kaldırdım sınırları.

Alıntıları Göster
    Oyunu zevkli kılan sınırlama bence kimi oynatacağım kimi keseceğim diye yarım saat düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Oyunu zevkli kılan sınırlama bence kimi oynatacağım kimi keseceğim diye yarım saat düşünüyorum

evet öylede ama bıktım artık diyebilirim :D kaç sezon oynadım bu sınırla değişiklik yapmak istedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Alıntıları Göster
    Birleşmiş milletlere çevirmişsin takımı Orjinal datadan şaşmam oyunun zevki orda bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 25 Ağustos 2013; 14:07:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Birleşmiş milletlere çevirmişsin takımı Orjinal datadan şaşmam oyunun zevki orda bence

Alıntıları Göster
    14'ü beklediğim için artık son demlerindeyim fm 13'ün o yüzden böyle bir şey yaptım.
  • quote:

14'ü beklediğim için artık son demlerindeyim fm 13'ün o yüzden böyle bir şey yaptım.

Alıntıları Göster

şampiyonlar ligi ilk 2 maçını oynadım iyi durumdayım sonraki şl maçı o.lyon ile :D

• Dostum naptın sen ŞL'yi falan alman lazım o borcu kapaman için. Transfer özetini atar mısın ?
  • La bu oyuncularla da hiç zevk vermez gerçekçiliği kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

La bu oyuncularla da hiç zevk vermez gerçekçiliği kaçıyor
    FM 2013 aldım ama oynamadım neredeyse diyebilirim FM2012 ve FM2011 ile devam ettim bu sene umarım FM2014 güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailand

FM 2013 aldım ama oynamadım neredeyse diyebilirim FM2012 ve FM2011 ile devam ettim bu sene umarım FM2014 güzel olur

Alıntıları Göster
    açık konuşiyim batmışsın sen bari ilk 11e 2-3 tane türk at
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000cat

açık konuşiyim batmışsın sen bari ilk 11e 2-3 tane türk at

Alıntıları Göster
    Kadro güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax*

Kadro güzelmiş.

Alıntıları Göster
    başlasam mı üni açılmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

başlasam mı üni açılmadan

Alıntıları Göster
    ŞL'yi alamazsan FM'i bırak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

ŞL'yi alamazsan FM'i bırak zaten

Alıntıları Göster
    Şampiyonlar Liginde son 16 takım arasına kaldık,marsilya ile eşleştik, hedefimiz final !!

Ligdede iyi durumdayız ilk yarıyı 1. tamamladık.

kadrodada 1 değişiklik yaptım, 13 milyon avroya aldığım lars bender'i 18 milyon avro karşılığı juventusa sattım. yerini doldurmak içinde hsv'den milan badelj'i 15 milyon avroya kadroya kattım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.