Şimdi Ara

KPDS'den yüksek puan alan arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben liseyi yabancı adil ağırlıklı lisede okudum. 2 yabancı öğretmenle iyi bir temel aldım ancak liseyi bitireli 12 sene oldu. Haliyle geriledim.
    Mayıs ayındaki KPDS'ye hazırlanacağım. Öncelikle Essential Grammar in Use ve English Grammar in Use kitaplarını alıp gramer çalışmayı düşünüyorum. Bu çalışmamamı Reader at Work 1-2 ve Kpds'de çıkmış tüm kelimeleri ezberleyerek desteklemeyi düşünüyorum.

Öncelikle stratejim uygun mu?

İkincisi KPDS için bu çalışmalara paralel olarak nokta atışı yaptıracak kitap önerileriniz nelerdir?

Ve son olarak dersaneye başlayayım mı ocak ayı civarı? Evet diyorsanız Avcılar-Bakırköy civarı önerebileceğiniz dersaneler?

Sizin önerileriniz doğrultusunda yola çıkıcam. Benim için değerli olacak yorumlarınıesirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum tek tek.

• kasımdaki kpdsye de gir tecrübe olur soru tiplerini görürsün, o havagı solursun
  • kpds'de nokta atışı sor olmaz bu çok saçma olmuş açıkcası. Ayrıca grammar in use grammar temeli iyi için ama o kitaba takılıp kalma derim. KPDS'de çıkmış kelimeleri hepsini ezberlerim ! olayıda çok yanlış böle bir teknik yok kendinizi kandırmayın. En ideali okuma yaparak öğrenmek. Onun içinde ELS English Through Reading kitabını edin derim
  • KPDS-ÜDS 'ye hazırlanmak için eğitim setine ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim...
  • Sanırım KPD-ÜDS ales den daha zor,sorulara bakınca biraz ürktüm.
    İngilizcem iyidir ama cesaretim kırıldı gibi :)
    ales beni ürkütmüyor hiç
    sanırım dershaneye gidicem önümüzdeki yaz.
    Sizce kpds ye mi üds ye mi gitmeliyim ?
    ikisine de giricem,1 yıl hazırlanmış olucam.
    Yorucu olucak...4 sınav birden aynı yıl içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.