Şimdi Ara

Yds den 70 üstü almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
11
Favori
37.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce kpds ye girip 60 almış ve en son yapılan YDS den 90 almış biri olarak tavsiyem;

bol bol okuyun, nasıl olsa internettesiniz, bcc, foxnews, national geographic vs tarzı sitelere girin sözlüğe bakmadan okuyun,

anlamasanızda okuyun. zamanla hepsi olacaktır. kelimeleri tek tek ezberlemekten ziyade cümlelerde nasıl kullanılmış oradan çıkarmaya çalışın.

ben tecrübelerimi ve soru çözümlerimi http://sinavingilizce.com adresinden paylaşıyorum. isterseniz takip edebilirsiniz.

bu yds,toefl, ielts gibi ingilizce sınavları kesinlikle gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor sınavlar değil. birazcık gayretle hepsi olacaktır.

• bu yds hangisi ya ? lisede ki yabancı dillerin girdiği lys 5 değil mi? ki eğer oysa en fazla 80 soru var onda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

bu yds hangisi ya ? lisede ki yabancı dillerin girdiği lys 5 değil mi? ki eğer oysa en fazla 80 soru var onda

Lys-5 degil bu farkli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunda da 80 soru var ama her doğru 1,25 puan. toplamda 100 puan.

YDS üniversite mezunlarının girdiği, akademik yada kamu alanında gerekli olan puanların alındığı bir sınavdır.
  • hocam bende önümüzde yds sınavına girmeyi düşünüyorum. Geçmiş yıllarda belli bi ingilizce geçmişim var ama kelimelerin çoğunu ve tense lerin çoğunu unutmuş durumdayım. Kamu personeli olduğum için daha çok yds amaçlı hazırlanıcam. Kursa gitmemi önerir misiniz? Yoksa internet yeterli olur mu ?
  • hocam anladığım kadarıyla bir birikimin var. eğer düzenli çalışırsan internet ve kitaptan çalışman yeterli olacaktır. ama düzenliden kastım günlük 3 veya 4 saat zaman ayırman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefielts.com

merhaba,

yds ve üds ile artık uğraşmayın.IELTS in bu sınavlarla denliği var ve IELTS uluslararası geçerliliğ olan bir sınav.

www.hedefielts.com dan konuyu ve eğitim programının inceliyebilirsiniz.

hocam ielts in bu sınavlarla denkliği olduğunu biliyoruz ama sıkıntı şu ki;

yds gibi sadece test usulü bir sınavdan 70 alması yetecek birisine, writing, listening, speaking ve reading çalıştırıp ielts e girmesini söylemek pek mantıklı gelmiyor bana.

işin bir diğer noktası şu tabiki; yds ninde hükmü edirneyeden öteye geçmez. yurtdışı düşünenler bence toefl ya da ielts denemeli ama en az 2, 3 aylık bir sıkı çalışma gerekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDS'den 70 Almak
    3 hafta önce açıldı
    IELTS 6.5 almak zor mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinavingilizce

Merhaba arkadaşlar;

Daha önce kpds ye girip 60 almış ve en son yapılan YDS den 90 almış biri olarak tavsiyem;

bol bol okuyun, nasıl olsa internettesiniz, bcc, foxnews, national geographic vs tarzı sitelere girin sözlüğe bakmadan okuyun,

anlamasanızda okuyun. zamanla hepsi olacaktır. kelimeleri tek tek ezberlemekten ziyade cümlelerde nasıl kullanılmış oradan çıkarmaya çalışın.

ben tecrübelerimi ve soru çözümlerimi http://sinavingilizce.com adresinden paylaşıyorum. isterseniz takip edebilirsiniz.

bu yds,toefl, ielts gibi ingilizce sınavları kesinlikle gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor sınavlar değil. birazcık gayretle hepsi olacaktır.

hocam yds den 60 almak için hangi seviyede olmamız gerekir?

• Siteniz harika gerçekten. Çok teşekkür ederiz.
  • Bnde konuyu takipdeym bu sene yds den 60 ve ustu almam şart

• quote:

Orijinalden alıntı: naotix

quote:

Merhaba arkadaşlar;

hocam yds den 60 almak için hangi seviyede olmamız gerekir?

hocam ben seviye işlerine pek girmek istemiyorum :)

intermediate, pre intermediate bu sınavlar için saçma sınıflandırmalar oluyor bence.

size en büyük önerim belirli bir altyapıya sahipseniz(az da olsa), çıkmış soruları çözün ve bolbol okuyun. okumaktan korkmayın, anlamamaktan korkmayın.

Çıkmış paragraf sorularını okuyup anlamaya, sorularını çözmeye çalışın. başlarda tabiki zorlanacaksınız ama azim ile hepsi başarılacaktır.

Kelime desteği için ise cesur öztürkün building skill kitabını önerirm. çok iyidir. 256-470. sayfalar arası kelime çalışma bölümü. çoğu akademik kelime. buradaki kelimeleri öğrenin başk kelimeye ihtiyacınız olmayacak.

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Siteniz harika gerçekten. Çok teşekkür ederiz.

rica ederim hocam. faydam olduysa ne ala. ben zamanında ınavlara çalışırken buna benzer site ihtiyacını çok hissettim, bulamadım. sınava girecek arkadaşlar için faydam dokunsun istiyorum.
  • You are very sweet bro thanks for your support

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

bu yds hangisi ya ? lisede ki yabancı dillerin girdiği lys 5 değil mi? ki eğer oysa en fazla 80 soru var onda

YDS sınavı KPDS ve ÜDS sınavlarının iptali sonrası her iki sınavı birleştiren; kamu personeli için dil tazminatı, akademik personel/adaylar için ise lisansüstü kariyer basamaklarında aşmaları gereken bir sınavdır.
  • quote:

quote:

rica ederim hocam. faydam olduysa ne ala. ben zamanında ınavlara çalışırken buna benzer site ihtiyacını çok hissettim, bulamadım. sınava girecek arkadaşlar için faydam dokunsun istiyorum.

Bende firefox fast dial eklentisi üzerinden baş sitelerime ekledim. Faydalı olacağına inanıyorum yeterki azda olsa sürekli bir çalışma olsun. Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalinho

quote:

quote:

Bende firefox fast dial eklentisi üzerinden baş sitelerime ekledim. Faydalı olacağına inanıyorum yeterki azda olsa sürekli bir çalışma olsun. Elinize sağlık.

hocam eyvallah. elimden geldiğince eklemeye gayret göstereceğim.

• 3 sınavdan 80-78-82 almış biri olarak alt yapınız yoksa 70 ve üzeri için teknik öğrenerek hiç birşey yapamazsınız. ben 1 senede 52den bu seviyeye geldim. neredeyse kpds ile ilgili tüm kitap ve kaynaklar elimden geçti. en iyi kitap seti ahmet akın'a ait kitaplar diyorum.

tüm kitaplarla ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindem09

3 sınavdan 80-78-82 almış biri olarak alt yapınız yoksa 70 ve üzeri için teknik öğrenerek hiç birşey yapamazsınız. ben 1 senede 52den bu seviyeye geldim. neredeyse kpds ile ilgili tüm kitap ve kaynaklar elimden geçti. en iyi kitap seti ahmet akın'a ait kitaplar diyorum.

tüm kitaplarla ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.

Epey azimliymişsiniz. Zaten bu işler üstüne düşmeden olmuyor. Teknik ezberlemek bence de yetersiz bir çaba, işin içinde olmak gerek, herşeyden önemlisi sevmek gerek.
    Sanırım YDS de kalkacak. Yerine Toefl tarzı birşeyler gelecek deniyordu. Nasıl olacak kim bilir ama çok daha fazla çaba gerektiren birşey olacağı kesin.

• Helal sana web siten güzelmiş, özellikle web sitendeki sol tarafta konu içeriği kategorileri çok iyi olmuş.
    Bir kaç tanede sağlıkla iligili birşeyler ekle, sağlıktan paragraf çok çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 28 Aralık 2013; 20:13:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

Helal sana web siten güzelmiş, özellikle web sitendeki sol tarafta konu içeriği kategorileri çok iyi olmuş.
    Bir kaç tanede sağlıkla iligili birşeyler ekle, sağlıktan paragraf çok çıkıyor.

eyvallah hocam. ekleyeceğim inş. 10 gün sonra bayağı bir yükleme yapacağım sayfaya. soru çözümleri ve güncel paragraflar eklemeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.